Italien, Sauze d'Oulx

Lejlighed

Appartment Pierramenta

Fakta

Om Appartment Pierramenta

Bo hyggeligt i en lejlighed i den roligere del af Sauze d 'Oulx med kort gåafstand til den lille og hyggelige bys centrum.

Apartment Pierramenta er en lys og flot lejlighed med plads til op til seks personer. Den bedste ting ved lejligheden er måske balkonen, hvor du kan slappe af i solen efter en lang dag i sneen. Her kan udsigten over den magiske Susa-dal nydes i fulde drag.

Lejligheden har alt hvad du har brug for på din skiferie til Sauxe d 'Oulx, samt plads til socialt samvær og gode stunder.

Få tips af skieksperterne

Ejerne af lejligheden arbejder som skiinstruktører i skiområdet Sauze d 'Oulx. Så de kender både skiområdet og landsbyen som deres egen skibukselomme. Derfor kan de give gode råd og tips til hvad du skal foretage dig under skiferien.

Udnyt deres viden og find den bedste restaurant eller de mest utrolige nedfarter. Der er således gode muligheder for at finde Sauze d 'Oulx-perler, når du bor i Appartment Pierrementa.

Indkvarteringen

Lejligheden består af et køkken og en stue med spisebord og sofa. Køkkenet er fuldt udstyret med blandt andet mikroovn, elkedel, opvaskemaskine og ovn. Sofaen er en sovesofa, der kan rumme en voksen eller to børn. I lejligheden er der et soveværelse med en dobbeltseng. Derudover er der en hems og to enkeltsenge i lejligheden. Eget badeværelse med bruser, toilet og vaskemaskine er også inkluderet.

Afstande

Afstand til piste: 500 m

Afstand til lift: 450 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 200 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Vaskemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bad Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

2-værelses lejlighed (op til 5 personer)

Lejligheden er indrettet med et veludstyret køkken med diverse faciliteter, et stort badeværelse med brusekabine, et soveværelse med dobbeltseng, en hems med 2 enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofa og TV. Fra opholdsrummet er også et stort panoramavindue med udsigt over hele Susa-dalen.
Sengelinned - Kogeplade  - Opvaskemaskine - Fryser - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Køleskab - Viskestykker - Brødrister - Håndklæder - TV - Vaskemaskine  -  El-kedel -  Wi-Fi (gratis)  

AccommodationTypes