Pontedilegno-Tonale

Skiferier til Pontedilegno-Tonale Italien i sit es

Ta' med Nortlander til Pontedilegno-Tonale 

Hvis du ønsker sand postkort idyl med skiløb til alle niveauer, så er Pontedilegno-Tonale bestemt et godt valg. Den lille og charmerende perle i det idylliske område, Adamello Ski, kan gøre selv de mest inkarnerede skiløbere bløde i knæene. Området byder nemlig på alt fra blå boulevarder til gletscher skiløb. 

Når dagen lakker mod enden, så åbner byens hyggelige og autentiske restauranter, hvor god mad og vin er i højsædet. Du er derfor sikret et solidt italiensk måltid, som du sent vil glemme. 

5 hurtige om Pontedilegno-Tonale

Hvis jeg skulle beskrive Pontedilegno-Tonale i 5 ord, ville det være: 

  • Familievenligt
  • Gletscher skiløb
  • Hyggelig by
  • Skiløb til alle
  • Italiensk postkort idyl

Du kan læse mere om Pontedilegno-Tonale her

Fakta

100 km pister

27 lifte

24 kmBlå pister
61 kmRøde pister
15 kmSorte pister

Pontedilegno-Tonale

Byens højde 1258 m

Højeste skiløb 3016 m

Liftkapacitet 32000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 11 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Ghiacciaio Presena

Indkvateringer i Pontedilegno-Tonale

AccommodationTypes

Skirejser til Pontedilegno-Tonale Velkommen til Ponte di Legno Tonale

PontediLegno-Tonale

Pontedilegno-Tonale, er en lille og charmerende perle i det idylliske område Adamello ski, som også dækker over nabobyen Passo Tonale. Vælger du at tage en skiferie til Ponte di Legno, er du sikker på at få en oplevelse udover det sædvanlige.

Når man første gang ankommer til byen mærker man hurtigt den italienske charme som kendetegner området - her der er ægte italiensk postkort idyl for alle pengene, og det hele går i det afslappede italienske tempo hvor mantraet der leves efter er “det vi ikke når i dag - det når vi nok i morgen”.  Byen byder på en række hyggelige og autentiske italienske restauranter, hvor god mad og vin er i højsædet. Når dagen på pisterne lakker mod enden, og det er tid til hygge findes der også en lang række steder hvor du kan nyde et glas vin eller en kop espresso. Afterski som du kender den fra Østrig finder du ikke her, men er du i det festlige hjørne findes der et par diskoteker i byen hvor festen kan få frit løb.

Pontedilegno-Tonale - din næste skiferie?

Samlet set byder en skirejse til Pontedilegno-Tonale på noget for enhver, her er både plads til børnefamilier, og de mere erfarne skiløbere. Det er ægte italiensk charme i fantastiske omgivelser. Elsker du store gastronomiske oplevelser er denne destination også et oplagt valg, da de lokale restauranter i området giver mulighed for at udforske det italienske køkken med tilhørende gode vine. En skiferie i Pontedilegno-Tonale giver med garanti store oplevelser for alle - vi glæder os til at se jer!

Bonus info

Området ligger i 1800 meters højde og byder på 120 km pister, samt et godt liftsystem - her er der noget for enhver. Her finder du både brede blå boulevarder ned i dalen, men også de lidt mere udfordrende røde og sorte pister. Området er især ideelt for jer der rejser med børnene på ski, da de brede blå boulevarder fører ned til byen hvor skiskolen holder til. Der er således rig mulighed for at børnene får en god skioplevelse. Der er dog også en lang række andre muligheder i området, og har du mod på at udfordre og udvikle dit skiløb yderligere er der desuden fantastiske muligheder for gletscher skiløb og offpiste. Især Presena gletscheren bør du ikke snyde dig selv for at opleve under din skiferie til Pontedilegno-Tonale. Gletscheren ligger i 3300 meters højde, og den længste rute kaldet “paradiso” er 11 km lang fra top til bund, en helt igennem fantastisk tur som skal opleves! området byder endvidere på to funparker, der har et væld af faciliteter du kan prøve kræfter med på ferien.  

Rejser til Pontedilegno-Tonale