Pontedilegno-Tonale

Skiferie til Ponte Di Legno Tonale Italien i sit es

Ponte di Legno Tonale

Ponte di Legno Tonale, er en lille og charmerende perle i det idylliske område Adamello ski, som også dækker over nabobyen Passo Tonale. Vælger du Ponte di Legno som destination for din næste skiferie er du sikker på at få en oplevelse udover det sædvanlige.

Når man første gang ankommer til byen mærker man hurtigt den italienske charme som kendetegner området - her der er ægte italiensk postkort idyl for alle pengene, og det hele går i det afslappede italienske tempo hvor mantraet der leves efter er “det vi ikke når i dag - det når vi nok i morgen”.  Byen byder på en række hyggelige og autentiske Italienske restauranter, hvor god mad og vin er i højsædet. Når dagen på pisterne lakker mod enden, og det er tid til hygge findes der også en lang række steder hvor du kan nyde et glas vin eller en kop espresso. Afterski som du kender den fra Østrig finder du ikke her, men er du i det festlige hjørne findes der et par diskoteker i byen hvor festen kan få frit løb.

Ponte di Legno Tonale - din næste skiferie?

Samlet set byder Ponte Di Legno Tonale på noget for enhver, her er både plads til børnefamilier, og de mere erfarne skiløbere. Det er ægte italiensk charme i fantastiske omgivelser. Elsker du store gastronomiske oplevelser er denne destination også et oplagt valg, da de lokale restauranter i området giver mulighed for at udforske det italienske køkken med tilhørende gode vine. En skiferie i Ponte Di Legno Tonale giver med garanti store oplevelser for alle - vi glæder os til at se jer!

Bonus info

Området ligger i 1800 meters højde og byder på 120 km pister, samt et godt liftsystem - her er der noget for enhver. Du finder du både brede blå boulevarder ned i dalen, men også de lidt mere udfordrende røde og sorte pister. Området er især ideelt for jer der rejser med børnene på ski, da de brede blå boulevarder fører ned til byen hvor skiskolen holder til. Der er således rig mulighed for at børnene får en god skioplevelse. Der er dog også en lang række andre muligheder i området og har du mod på at udfordre og udvikle dit skiløb yderligere er der desuden fantastiske muligheder for gletscher skiløb og offpiste. Især Presena gletscheren bør du ikke snyde dig selv for at opleve under din skiferie. Gletscheren ligger i 3300 meters højde, og den længste rute kaldet “paradiso” er 11 km lang fra top til bund, en helt igennem fantastisk tur som skal opleves! området byder endvidere på to funparker, der har et væld af faciliteter du kan prøve kræfter med på ferien.  

Fakta

120 km pister

27 lifte

40 kmBlå pister
55 kmRøde pister
25 kmSorte pister

Pontedilegno-Tonale

Byens højde 1258 m

Højeste skiløb 3016 m

Liftkapacitet 32000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 11 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Indkvateringer i Pontedilegno-Tonale

AccommodationTypes

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

I Pontedilegno-Tonale samarbejder vi med ski udlejningen Deliv Rent, der ligger centralt i byen blot 200m. fra liftene der kan bringe jer op i terrænnet. Ski udlejningen ejes og drives af Ivan og Paola der, sammen med resten af personalet, er meget imødekommende og yder en rigtig god service. Der tilbydes et bredt sortiment i ski, snowboard og støvler, og I kan helt sikkert finde noget der passer til jeres ønsker og behov.

I kan leje ski i tre forskellige kategorier: 2-, 3- og 5 stjernet. Spørg ferierådgiveren til råds, om hvad der passer til jeres niveau. Servicen er god. Klemmer støvlerne er det bare at gå ned i butikken, så finder de nogle, som passer bedre. Skihjelme er gratis for børn under 14 år, når de lejer ski.

Ski – indbefatter ski og skistave.
Ski, komplet – indbefatter ski, skistave og skistøvler.
Snowboard – indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.
Snowboard, komplet – indbefatter snowboard med bindinger og støvler.

Bronze – er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.
Silver – er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.
Sølv – er topmodellerne til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain eller fart.
Guld - er toppen af skiudvalget og er til den krævende skiløber, som vil udfordre sig selv. Ved at vælge 5 stjernet er man garanteret denne sæsons nyeste modeller.

Hvis man føler at de ski man har lejet ikke passer til ens niveau kan man (mod betaling) ændre til en anden kategori.

Skilejen kan bestilles online på Min skirejse.

Indbefatter ski, skistave og skistøvler i klassen Bronze (2 stjerner).

Indbefatter ski, skistave og skistøvler i klassen Sølv (3 stjerner).

Indbefatter ski, skistave og skistøvler i klassen Guld (5 stjerner).

Til børn under 14 år. Indbefatter ski, skistave, skistøvler og hjelm. "Barn" er skiene til børnene, som skal lære at stå på ski eller har prøvet at stå lidt på ski før. Skiene er bløde og nemme at dreje, så børnene hurtigt får fornemmelse for skiløbet.

Indbefatter snowboard med bindinger og støvler i klassen Bronze (2 stjerner).

Indbefatter snowboard med bindinger og støvler i klassen Sølv (3 stjerner).

Indbefatter snowboard med bindinger og støvler i klassen Guld (5 stjerner).

Til børn under 14 år. Indbefatter snowboard med bindinger, støvler og hjelm.

Indbefatter ski og skistave i klassen Bronze (2 stjerner).

Indbefatter ski og skistave i klassen Sølv (3 stjerner).

Indbefatter ski og skistave i klassen Guld (5 stjerner).

Til børn under 14 år. Indbefatter ski, skistave og hjelm. "Barn" er skiene til børnene, som skal lære at stå på ski eller har prøvet at stå lidt på ski før. Skiene er bløde og nemme at dreje, så børnene hurtigt får fornemmelse for skiløbet.

Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger i klassen Bronze (2 stjerner).

Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger i klassen Sølv (3 stjerner).

Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger i klassen Guld (5 stjerner).

Til børn under 14 år. Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger og en hjelm.

Hjelm til voksne

Hjelm til børn under 14 år.

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

Uanset om det er til dit barn eller dig selv, er skiskole en god investering! At gå på skiskole er også socialt, og man møder andre skiløbere, som også er nybegyndere på samme niveau som dig selv.

I PontediLegno-Tonale samarbejder vi med Scuola Sci Tonale-Presena.

Gruppeundervisning
Sammen med skiskolen tilbyder vi gruppeundervisning i ski på dansk til børnene. Er der ikke nok danske instruktører til rådighed, så vil vores guider køre med som oversættere på børne-holdene. Undervisning til voksne og teenagere vil altid foregå på engelsk.

Gruppeundervisning i ski foregår med 2 timer om dagen i 6 dage. Det finder sted søndag kl. 14.00-16.00 og mandag til fredag kl. 09.00-11.00. Dog er gruppeundervisning i uge 7 og 10 alle dage kl. 09:00-11:00. 
Gruppeundervisning foregår på samme tid for alle hold. 
Der kan være op til 10 deltagere på hvert hold. Børn kan begynde på gruppeundervisning i ski, når de er fyldt 4 år.

Gruppeundervisning i snowboard tilbyder vi kun på engelsk til både børn, voksne og teenagere. Undervisningen foregår med 2 timer om dagen i 5 dage. Det finder sted søndag kl. 14.00-16.00 og mandag til torsdag kl. 9.00-11.00. Her er gruppestørrelsen fra 4 til 8 personer. Børn kan begynde på gruppeundervisning i snowboard, når de er fyldt 8 år.

Privatundervisning
1 times privatundervisning er 55 min sammen med skiinstruktøren. Privatundervisning skal bestilles direkte på skiskolen og kan kun bestilles efter ankomst til destinationen. 

Skiskolen kan bestilles online på "Min skirejse"

Skiskole

Info

6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 100,-
8 dage: Tillægspris: DKK 200,-