Ponte di Legno - Tonale

Vi har ikke rejser til Ponte di Legno - Tonale i vinteren 20/21 - men gå på opdagelse i rejsesøgeren for at se alle vores snefyldte rejsemål!

Italien når det er smukkest Skiferie til Ponte di Legno - Tonale

Det blive ikke smukkere og mere hyggeligt i Italien end på skiferien til Ponte di Legno - Tonale.

Hvis du ønsker sand postkort-idyl med skiløb for alle niveauer, så er Ponte di Legno - Tonale bestemt et godt valg. Den lille og charmerende perle i det idylliske område, Adamello Ski, kan gøre selv de mest inkarnerede skiløbere bløde i knæene. Området byder nemlig på alt fra blå boulevarder til gletscher-skiløb. 

Når dagen lakker mod enden, så åbner byens hyggelige og autentiske restauranter, hvor god mad og vin er i højsædet.

Tryg på egen hånd

Ponte di Legno - Tonale er en del af vores koncept Tryg på egen hånd. Det går ud på, at der ingen guideservice er på selve destinationen, men trygheden er altid med i pakken. Du er således fri til at planlægge din skiferie nøjagtig som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice.

Naturligvis har du stadig sikkerheden i at Nortlander er medlem af Rejsegarantifonden. I en nødsituation kan du komme i kontakt med os i kontorets åbningstider. Disse rejser skal bookes online.

Læs mere om Ponte di Legno - Tonale her

Fakta om Ponte di Legno - Tonale

380 km pister

150 lifte

124 kmBlå pister
202 kmRøde pister
54 kmSorte pister

Ponte di Legno - Tonale

Byens højde 1258 m

Højeste skiløb 3000 m

Liftkapacitet 224300 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 11 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Ghiacciaio Presena

Parco delle Marmotte

Ponte di Legno

Adamello er bare bello! Skiløbet i Ponte di Legno - Tonale

Adamello ski er skiperlen, der smykker dine fotos på den allerbedste måde.

Ciao bella!

Ponte di Legno - Tonale er en lille og charmerende perle i det idylliske område Adamello Ski i Italien, som også dækker over nabobyen Passo Tonale. Vælger du at tage en skiferie til Ponte di Legno, er du sikker på at få en oplevelse udover det sædvanlige.

På ski i Ponte di Legno - Tonale og Adamello

Området ligger i 1.800 meters højde og byder på 104 kilometer pister, samt et godt liftsystem. Skiløbet er varieret og byder på udfordringer for både den erfarne skiløber og nybegynderen, som er på skiferie for første gang. I liftkortet er der én dag til Super Skirama inkluderet.

Vil du have flere pister at vælge imellem, kan du opgradere dit liftkort til hele Super Skirama, som giver adgang til hele 380 pistekilometer blot ved at tage en tur med skibussen. Opgraderingen kan vi selvfølgelig klare for dig under bookingen!

Området er især ideelt for jer der rejser med børnene på ski, da de brede blå boulevarder fører ned til byen hvor skiskolen holder til. Der er således rig mulighed for at børnene får en god skioplevelse.

Gletsjerskiløb og off-piste

Der er dog også en lang række andre muligheder i området, og har du mod på at udfordre og udvikle dit skiløb yderligere er der desuden fantastiske muligheder for gletsjer-skiløb og off-piste.

Især Presena-gletsjeren bør du ikke snyde dig selv for at opleve under din skiferie til Ponte di Legno - Tonale. Gletscheren ligger i 3.300 meters højde, og den længste rute kaldet “Paradiso” er 11 kilometer lang fra top til bund, en helt igennem fantastisk tur som skal opleves! Området byder endvidere på to funparker, der har et væld af faciliteter du kan prøve kræfter med på ferien.  

Langrend i Ponte di Legno - Tonale

I Ponte di Legno - Tonale er der mulighed for at prøve kræfter af med langrendsskiløb. Centro Fondo di Vermiglio i Val di Sole er det perfekte sted at nyde langrendsløjperne – enten på dine egne ski eller nogle lejede. Der er over 20 kilometer spor at boltre sig på. Centro Fondo Vermiglio tilbyder skiskole, konkurrencedygtige løjper til begyndere og eksperter, mulighed for skileje og gratis parkering.

Læs mere om byen Ponte di Legno - Tonale her

Low key og charme Om byen Ponte di Legno - Tonale

Når man første gang ankommer til byen mærker man hurtigt den italienske charme som kendetegner området.

Her er ægte italiensk postkort-idyl for alle pengene, og det hele foregår i det afslappede italienske tempo, hvor mantraet der leves efter er “det vi ikke når i dag - det når vi nok i morgen”.

Spisesteder og restauranter i Ponte di Legno - Tonale

Byen byder på en række hyggelige og autentiske italienske restauranter, hvor god mad og vin er i højsædet.

Når dagen på pisterne lakker mod enden, og det er tid til hygge findes der også en lang række steder hvor du kan nyde et glas vin eller en kop espresso.

Afterski i Ponte di Legno

Afterski som du kender den fra Østrig finder du ikke her, men er du i det festlige hjørne, findes der et par diskoteker i byen, hvor festen kan få frit løb.

Vedrørende afterski og Covid-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

Læs mere om events i Ponte di Legno - Tonale her

Vores indkvarteringer i Ponte di Legno - Tonale

AccommodationTypes

Sjov og gang i den Events i Ponte di Legno - Tonale

I Ponte di Legno - Tonale kan du sagtens lave andet end bare at stå på ski, hvis kroppen trænger til adspredelse eller vejret er dårligt.

Der er nok at tage fat i, hvis du begynder at kede dig. Se flere af forslagene her. 

Skøjtebaner inde og ude

Skøjteløb er et af de mest elskede sportsgrene for både børn og voksne – og heldigvis er der mange muligheder for skøjteløb her i byen. Det er blandt andet muligt ved Temù, som du finder mellem liften og fodboldbanen. Her er der en indendørs skøjtebane, som gør det muligt at stå på skøjter uanset vejr. Du finder også en hyggelig udendørs skøjtebane, Open Air Rink, som er perfekt på de solrige dage eller klare aftener.

Tag i svømmehallen

Hvis du har brug for en pause fra skiløbet, så kan du tage en afslappende tur i svømmehallen i Ponte di Legno.

Snescooter på bane

Sådan en tur er uden tvivl en fed oplevelse! I Ponte di Legno - Tonale er det muligt at prøve på en specialbygget bane. Du kan også deltage i en af de mange arrangerede ture, hvor der sluttes af med en middag på bjerget. 

Bil eller gocart på glatis

Hvis du er vild med biler og naturen, så er is-sporene i Val di Sole et perfekt sted for dig. Her kan du enten køre med en gokart eller bil. Det er også muligt at testkøre din egen bil eller leje en på stedet. 

Drageskiflyvning

Kan du lide et godt skud adrenalin? Lad vinden gøre arbejdet og transportere dig over det snedækkede landskab! Passo Tonale er det oplagte sted at prøve sne-kiting i fuld sikkerhed. Den intensive vind sørger for de ideelle forudsætninger for nybegyndere. Der er et stort terrænområde, og der findes desuden en stor parkeringsplads. 

Helikoptertur

Forkæl dig selv med en fantastisk udsigt over pisterne og hele området i Ponte Di Legno - Tonale. Turen starter fra Heliport i Passo Tonale. Tag nogle helt utrolige billeder af udsigten og det spektakulære landskab. 

Fat bike i sneen

Et utroligt eventyr venter på dig i Ponte di Legno - Tonale. På de snedækkede skråninger i Passo Tonale er der to cykelstier, der udelukkende er til Fat Bikes. Her kan passionerede cyklister opleve en ny og sjov måde at nyde sneen på. Technobike og Guide Freelance organiserer udflugter (selv om natten), og der er også udlejning af fatbikes. 

Hundeslæde i sneen

Sæt dig til rette i en slæde og bliv trukket af rigtige slædehunde. Følelsen af at glide over sneen i det, der ser ud til at være en skrøbelig slæde, men i virkeligheden er ekstremt stærk, er magisk. Hundeslæde er en uforglemmelig oplevelse, som du ikke vil gå glip af. 

Er Ponte di Legno - Tonale målet for din næste skiferie?

Samlet set byder en skirejse til Ponte di Legno - Tonale på noget for enhver, her er både plads til børnefamilier, og de mere erfarne skiløbere. Det er ægte italiensk charme i fantastiske omgivelser.

Elsker du store gastronomiske oplevelser er denne destination også et oplagt valg, da de lokale restauranter i området giver mulighed for at udforske det italienske køkken med tilhørende gode vine.

En skiferie i Ponte di Legno - Tonale giver med garanti store oplevelser for alle - vi glæder os til at se jer!

Få et tilbud til Ponte di Legno - Tonale

Vil du gerne på skiferie til Ponte di Legno - Tonale?

Lad os hjælpe med et gratis, uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er Ponte di Legno - Tonale noget for dig?