Italien, Passo Tonale

Residence Anna

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Residence Anna

Bo i de hyggelige lejligheder tæt på pisterne og med mulighed for at bruge et 4-stjernet hotels wellness-faciliteter.

Lejlighederne i Residence Anna ligger lige ved pisten. Residence Anna er uden at tage munden for fuld blandt de bedste lejligheder i Passo Tonale.

Restauranter, barer, indkøbsmuligheder, lift og piste ligger en meget kort gåtur fra din hoveddør. Det bliver ikke meget bedre.

Men det er ikke kun derfor, at Residence Anna er blandt de bedste lejligheder i Passo Tonale. Indretningen byder op til velbehag og hygge på samme tid.

Moderne indretning

Alt i fællesarealerne og selve lejlighederne er nyrenoveret og stilfuldt indrettet. Det beskrives bedst som en blanding mellem varme, hygge og klassisk luksus.

Lejlighederne er derfor til dig, som ikke bare ønsker at bo godt, centralt og lige ved liften, men samtidig også forventer at der bliver kælet for detaljerne - for det bliver der her. Her kan du bo med hele familien eller større grupper i samme lejlighed. Du kan bo fra 4 og op til 8 personer, så I kan sagtens bo i samme lejlighed. Det er også muligt at lære de andre gæster i huset at kende.

Alle lejlighederne indeholder selvfølgelig alle de bekvemmeligheder, som du ville finde hjemme hos dig selv.

Vil du gerne starte dagen nemt og hurtig komme på ski, har du mulighed for at bestille morgenmad fra dag til dag, mod betaling. Det vil sige, at du bare kan vågne, tage skitøjet på og sætte dig til rette i restauranten og nyde et dejligt morgenmåltid. Så du er fyldt op med god energi til dagens skiløb.

Mulighed for wellness

Trænger du til at slappe af og løsne op i et boblebad eller tø op i en sauna, finder du også en spa- og wellnessafdeling i lejlighedskomplekset. Det er fri afbenyttelse mod betaling, og du kan booke spa- og wellnessområdet til hele lejligheden i 1 time for 35€.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Sport Hotel Vittoria. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Kogeplade Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage: 35€/week

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Flot, lys lejlighed til 4 personer, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa til 2, soveværelse med dobbeltseng og dusch/wc.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

3-vær. lejlighed (max 6 pers.)

Lejlighed til 6 personer, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa til 2, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med køjeseng, dusch/wc. Flot og lys indretning.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

4-vær. lejlighed (max 8 pers.)

Større lejlighed, der er godt indrettet og med fin plads til hyggelige stunder under jeres ferie. Indrettet til 8 personer med tre mindre soveværelser, et af dem med sovesofa. Køkken/opholdsrum med sovesofa til 2 og 2 dusch/wc.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes