Italien, Livigno

Residence Paradisin

Fakta

Om Residence Paradisin

Velkommen til Residence Paradisin - en hyggelig lejlighed i Livigno med nemt til dagens skiløb.

Residence Paradisin byder velkommen med sin skønne placering i forhold til Livignos gode skiløb. Med kun seks minutter til Carosello liften, bliver du nemt og hurtigt fragtet op i det skønne skiområde. Hvis du ikke er til at gå hele vejen, så går skibussen kun 100 meter væk fra lejligheden. Lejligheden emmer ikke af luksus, men det behøver det heller ikke være, for at du kan få en god skiferie i Livigno.

Når du bor her, har du både skiløb, afterski, restauranter og supermarkeder inden for få minutter fra din hoveddør. Beliggenheden er klart det bedste ved Residence Paradisin.

Hvordan smager maden?

Det er faktisk helt op til dine egne evner. Lejligheden har et køkken med de mest nødvendige redskaber, så du behøver ikke at spise ude. Du har også indkøbsmuligheder lige i nærheden, så det er heller ikke noget problem at få handlet ind til dagens måltider.
Hvis du hellere vil ud at smage på de lækre italienske retter, så ligger Livignos restauranter og barer kun få minutters gang fra lejligheden. Livigno har et stort og indbydende udvalg, så det er bare med at gå på opdagelse rundt i byen.

Lejligheden

Du bor i en hyggelig studiolejlighed på 22 kvm, på første sal. Lejligheden har et lille køkkenalrum med et tekøkken, spiseplads og sofa. Derudover er der et soveværelse med to enkeltsenge der er skubbet sammen. Soveværelset og køkkenalrummet er adskilt med en dør. Det er en simpel, men hyggelig lejlighed, der har det mest nødvendige til din skiferie.

Du bør bo her hvis...

… du ikke har noget i mod at bo beskedent, men ikke dårligt. Med den korte afstand til skiløbet, afterski, byen og restauranterne, plus din familie eller venner i lejligheden, så går du hverken ned på hygge eller beliggenhed. Ta’ roligt på din skiferie hertil.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Nortlander glæder sig til at se dig på årets skiferie i Livigno!

Afstande

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 1500 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

TV Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng: 0-1 years old

Babyseng: Ja

Studio til 2 personer

Studio lejlighed på 22 ,2 beliggende på 1. sal indeholdende en mindre køkken og soveområde med 2 enkeltsenge samt badeværelse med bruseniche.
Kogeplade - mikrobølgeovn - TV - WIFI 

AccommodationTypes