Italien, Livigno

Lejlighed

Residence Doss

Fakta

Om Residence Doss

Vil du gerne bo tæt på liften og pisten, i en rummelig lejlighed, så er Residence Doss et godt valg.

Med kun et sneboldkast til pisten og den nærmeste lift, Doss, skal du ikke bekymre dig om at gå langt i dine skistøvler, før du kommer ud på dagens skiløb. Med en fantastisk placering lige foran pisten, er der kun 80 meter før du når den nærmest lift, der nemt tager dig op til det skønne skiområde i Livigno.

Beliggenhed


Her har du fundet en lejlighed placeret i rolige omgivelser i San Rocco området. Lejligheden ligger ikke i centrum af Livigno, men heldigvis er Livigno en lang by, så lejligheden ligger stadig tæt på alt, hvad du behøver. Kun 50 meter fra hoveddøren finder du gode indkøbsmuligheder i de lokale supermarkeder, med lækre italienske specialiteter, som du kan lade dig inspirere af til aftenens menu. Hvis dine køkkenevner, også skal have skiferie, så ligger der flere spisesteder og barer kun to minutter fra lejligheden.

Trænger du til shopping i Livignos mange toldfrie butikker, kan du nemt tage shuttlebussen ind til centrum af Livigno. Du behøver heldigvis hverken at gå langt, eller løbe efter bussen, da det nærmest stoppested ligger 20 meter fra lejligheden.

Hvis du ønsker dagens skiløb skal starte ved en anden lift, end fra Doss, hopper du bare på shuttlebussen der vil tage dig til for eksempel Carosello 3000.

Lejlighederne


Residence Doss er ideelle til gruppen af venner eller hele familie og et sæt svigerforældre, der ønsker at bo i rolige omgivelser, men stadig tæt på det meste. Her finder du en 3-værelseslejlighed på 58 m2, på 1. etage, med plads til seks sovende gæster. Så svigerforældrene kan sagtens inviteres med til at se efter ungerne.

Værelserne er fordelt på et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltmands senge, og en dobbeltpersons sovesofa. Fra den hyggelige stue, er der adgang til et fuldudstyret køkken, badeværelse med bruser, og en dejlig sydvendt altan.

Når skidagen er omme, er der mulighed for at opbevare dine ski i lejlighedskompleksets skirum. Hvis du kommer i bil til Livigno, er der muglied for at parkering ved lejlighederne. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Nortlander ønsker jer god skiferie til Livigno!

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til skibus: 20 m

Værelset

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

AccommodationTypes