Italien, Livigno

Hotel Federia

Halvpension

Fakta

Om Hotel Federia

Hvis du gerne vil bo tæt på både pister og Livignos spændende byliv, så skal du bo på Hotel Federia.

Beliggenheden

Det hyggelige lille hotel, ligger dejligt fredeligt placeret, men tæt på både Livignos byliv, og med pisterne og liften rundt om hjørnet.

Her har du det nemt med det det hele handler om, nemlig skiløbet. Det er nemt at starte din skidag hver morgen, du har kun 100 meter til både pisten og liften, som tager dig hurtig op i det skønne skiområde.

Kan du godt lide at gå på opdagelse i bylivet, så har du faktisk blot 200 meter til centrum. Her er der et bredt udvalg af lækre italienske og internationale restauranter, barer, butikker og supermarkeder. Så det er bare med at slentre rundt i den hyggelige by, og finde alle de spændende muligheder.

Maden

Når du bor på Hotel Federia har du halvpension med i opholdet, så du behøver faktisk ikke tænke på noget. Hver morgen kan du sætte dig til rette i hotellets restaurant, og nyde godt af morgenmadsbuffeten, så du kan blive mæt og klar til at indtage pisterne en hel dag. Til aften kan du glæde dig til at sætte dig til rette til en dejlig 3-retters menu, så du kommer heller ikke til at gå sulten i seng, når du bor her.

Værelserne

Her bliver du mødt af en ægte italiensk atmosfære, når den er bedst. Hotellet og værelserne fremstår charmerende, er simple og enkelt indrettet, men de har samtidig det du har behov for, for at få en god skiferie.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen i Livigno!

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 25 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi (mod betaling): fee at the hotel

Dobbeltværelse Standard

Dobbeltværelse med mulighed for en ekstra opredning. Samt eget badeværelse.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (ekstra beregning)  

AccommodationTypes