Italien, Livigno

Chalet/Hytte

Chalet al Lago

Fakta

Om Chalet al Lago

Chalet al Lago er lejligheder beliggende i den nordlige del af Livigno, med kort afstand til skibussen og stort badeland.

Lejlighederne er af forskellig størrelse og er enkelt indrettede med lige præcis det man behøver på sin skiferie.

Beliggenhed

Chalet al Lago ligger i rolige omgivelser i “starten” af Livigno. Ca. 300 meter fra lejlighederne ligger AquaGranda, som er et stort badeland med fitness og wellness.
Vi er jo nødt til at indrømme at Chalet al Lago ikke just ligger midt i hjertet af Livigno. Men det ligger heller ikke længere væk end, at en gåtur på ca. 15 minutter tager dig ind til byens gågade hvor der er et herligt udvalg af butikker, caféer og restauranter.
Der er ca. 700 meter til nærmeste lift, hvilket måske kan føles en smule langt i skistøvler, men som sagt går skibussen altså direkte fra liften og stopper blot 50 meter fra lejligheden.
Så på chalet al Lago finder du fred og ro samtidig med at byens liv og skiløbet bestemt er indenfor rækkevidde.

Du bør bo her hvis ..

Du vil have fine, enkle lejligheder i rolige omgivelser og ikke har noget imod en lille gåtur i den dejlige vintersol i Livigno. Du skal også bo her hvis du har lyst til at prøve AquaGranda som bestemt er et besøg værd for familien, hvis der behøves en enkelt dags pause fra skiløbet eller blot en eftermiddag i de dejlige swimmingpools og saunaer. Chalet al Lago er for hele familien og byder muligheder for enhver.

Hvordan smager maden?

God mad og Livigno er helt klart to ting der går op i en højere enhed!
Ca. 500 meter fra Chalet al Lago ligger nærmeste supermarked der ud over, at byde på dejlige lokal producerede produkter og har en fantastisk vinkælder med noget for enhver smag.

Spis ude i Livigno

Så er Livigno bestemt stedet! Livigno har et helt suverænt udvalg af alt fra den klassiske italienske pizzeria, hvor en pizza bare smager som den kun kan i Italien. Livigno byder også på fantastisk gourmet restauranter med fantastiske råvarer, samt fyldige vinkort fra det meste af verden, men selvfølgelig vigtigst af alt “lokale” vine, fra regionen som bestemt er en smagsprøve værd.
Desuden er de fleste kød- og mælkeprodukter i Livigno produceret af byens egne bønner. Livigno er nemlig, ud over et skønt skisportssted, et landbrugsområde om sommeren.

Godt at vide

  • Rolige omgivelser
  • Gratis Parkering
  • Skiopbevaring
  • Gratis Wifi
  • Slutrengøring inkl.

Afstande

Afstand til piste: 700 m

Afstand til lift: 700 m

Afstand til centrum: 800 m

Afstand til shopping: 250 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

Slut rengøring Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception: Ja

Skirum: Ja

WiFi: Ja


2-vær. Lejlighed

Lejligheder til maksimum 4 personer. Lejlighederne er indrettede med et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum med opredning til to personer og et badeværelse.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

3-vær. Lejlighed

Lejlighed til maksimum 4 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum  og et badeværelse. På øverste plan finder I et lille soveværelse/hems med to enkeltsenge.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

3-vær. lejlighed m. 2 bad

Lejlighed til maksimum 6 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum og et badeværelse. På øverste plan finder I et soveværelse med en dobbeltseng og to enkeltsenge og et lille badeværelse. Denne lejlighed har balkon.
Balkon – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Mini ovn - Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

4-vær. Lejlighed

Lejlighed til maksimum 8 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et køkken/opholdsrum med opredning til to personer og et badeværelse. På øverste plan finder I et soveværelse med to enkeltsenge og et lille badeværelse.
Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Mini ovn - Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

4-vær. lejlighed (max. 6 pers.)

Lejlighed til maksimum 6 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et køkken/opholdsrum og et badeværelse. På øverste plan finder I et soveværelse med to enkeltsenge og et lille badeværelse. Denne lejlighed har balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes