Italien, Livigno

Lejlighed

Baita Morena 2

Fakta

Om Baita Morena 2

Komfortabel lejlighed med plads til alle i naturskønt område tæt på alt I behøver på skiferien.

Apartment Baita Morena 2 ligger syd for Livigno, og denne rummelige lejlighed har plads til hele familien eller vennegruppen.

Lys lejlighed med god plads

Denne lejlighed ligger på første sal med god udsigt til bjergene. I får her to soveværelser, et fuldt udstyret køkken og et rummeligt opholdsrum med plads til både gode middage og hyggeligt samvær efter en lang dag på bjerget.

Lejligheden er perfekt til familier med børn eller en vennegruppe på op til 6 personer. Her kan I slappe af og nyde ferien uden at skulle bekymre jer om slutrengøring, da det er inkluderet i prisen (bortset fra køkkenet).

I skal heller ikke bekymre jer om våde ski og støvler efter en dag på bjerget, dem sætter I blot i husets skirum til tørring, når i kommer hjem.

Smuk og rolig beliggenhed

Apartment Baita Morena 2 ligger i et roligt område, hvor I virkelig får mulighed for at slappe af væk fra larm og stress. Lige i nærheden af lejligheden finder I alt, hvad I behøver, og kun 50 meter fra hoveddøren kan I tage skibussen til nærmeste lift.

På den måde kommer I nemt til Livignos skiområde, hvor I kan gå på opdagelse i 110 km pister.

Tæt på alt hvad I behøver

Blot 100 meter fra lejligheden finder I både butikker, restauranter og barer. I samme afstand finder I det nærmeste supermarked, som byder på et stort udvalg af italienske delikatesser til at lave god mad hjemme i lejligheden.

Hvis I vil opleve Livignos hyggelige centrum og byens toldfrie shopping-muligheder, er det muligt at tage en bus eller taxa, da lejligheden ligger ca. 3 km syd for Livigno. Her finder I ligeledes en bred vifte af lokale madoplevelser, I kan gå på opdagelse i.

Godt at vide

Indtjekning på Apartment Baita Morena 2 kan ske klokken 16:00 - 20:00, mens udtjekning skal ske om morgenen mellem 8:00 - 9:00.

Vælger I at køre på skiferie selv, så finder I gratis privat parkering lige foran lejligheden.

Afstande

Afstand til piste: 20 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 2000 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 20 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

WiFi: Ja

WiFi (mod betaling): €10/week

2-værelses lejlighed til 2 personer

Lejlighed med separat soveværelse med dobbeltseng, eget badeværelse og et køkken/opholdsrum med både spisebord og sofahjørne.
Håndklæder - Sengelinned - Kaffemaskine - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Køleskab - TV - WiFi

3-værelses lejlighed til 4 personer (mulighed for 2 ekstra opredninger)

Lejlighed med to separate soveværelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med køjeseng, badeværelse samt et køkken/opholdsrum med spiseplads og sovesofa til to ekstra personer.
Håndklæder - Sengelinned - Kaffemaskine - Ovn - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Køleskab - TV - WiFi

AccommodationTypes