Italien, Livigno

Lejlighed

Appartamenti Carosello

Fakta

Om Appartamenti Carosello

Perfekt lejlighed til både store og små skiløbere helt tæt på pisten!

Denne hyggelige lejlighed har en lys og åben planløsning som passer til hele familien.

Et hyggeligt feriehus


Lejligheden ligger på første sal, har to soveværelser med udsigt til bjerget og et fuldt udstyret køkken i forbindelse med opholdsrum. Lejligheden har gulvvarme, så ingen skal fryse fødderne efter en lang dag på ski.

Bor I på Appartamenti Carosello, har I adgang til bygningens gårdhave, hvor I kan sidde og nyde en kop varm chokolade i eftermiddagssolen med udsigt til de omkringliggende bjerge.

Skiløb lige udenfor døren


En af de helt store fordele ved at bo på Appartamenti Carosello er den korte afstand til pisterne. Den store lift Carosello 3000 ligger kun 50 meter fra døren, så det er nemt og hurtigt at komme på ski om morgenen og nyde de helt dugfriske pister.

På Carosello-bjergsiden findes hovedsageligt blå og røde pister, som passer perfekt til børn og nybegyndere men også øvede skiløbere, som nyder at køre i eget tempo. Det er også her de fleste skiskoler holder til, så der er rig mulighed for at lære at stå på ski for både store og små.

Roligt kvarter med det hele


Appartamenti Carosello ligger på en rolig gade omkring 1,5 km fra Livignos travle centrum. Blot 200 meter fra lejligheden kan I tage en bus, som kører direkte til centrum.

Det er dog ikke fordi, man behøver, at tage ind til centrum, da der omkring lejligheden findes både shopping, restauranter og barer indenfor gåafstand.

Supermarkedet Coop Livigno har I lige ved hånden og byder på et stort udvalg af italienske delikatesser og gode vine.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Værd at vide!


Gratis Wi-Fi
Skirum med støvlevarmere
Privatparkering til lejligheden

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

God tur til smukke Livigno!

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 1500 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer: Ja

3-værelses lejlighed til max 4 personer - Alba

Dejlig lejlighed på 1. etage med to separate soveværelser med enten dobbeltsenge eller enkeltsenge, fuldt udstyret køkken med spiseplads og sofa samt balkon. Lejligheden har også eget badeværelse med bruseniche.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Køleskab - Kogeplade - Kaffemaskine - TV - WiFi (mod betaling)

3-værelses lejlighed til max 4 personer - Tramonto

Fin og lys lejlighed på 1. etage med fuldt udstyret køkken med sofa og spiseplads samt en balkon. Derudover er der to separate soveværelser med enten dobbeltsenge eller enkeltsenge og et badeværelse med bruseniche.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Køleskab - Kogeplade - Kaffemaskine - TV - WiFi (mod betaling)

AccommodationTypes