Italien, Livigno

Lejlighed

Apartment Central Rin

Fakta

Om Apartment Central Rin

På Central Rin har I en rigtig god placering, så I kan komme ned og nyde et godt glas rødvin efter skiløbet.

Omgivelserne / Beliggenhed


Central Rin er denne dejlige lejlighed med perfekt beliggenhed i fantastiske Livigno. Her har du ca. 200 meter til liften fra hoveddøren.
Du bor godt 200 meter til hovedgaden, når du bor på Central Rin. Det betyder 200 meter fra exceptionelle gode restauranter og barer, hvor du med sikkerhed kan få serveret skøn bombardino, rødvin eller grappa hvis du er til det.
Som nævnt har du også kun 200 meter til nærmeste lift, og det betyder du ikke har mange minutter, fra du træder ud af hoveddøren til du sidder i liften på vej op på bjerget.

Lejligheden


Lejligheden fremstår lys, rummelig og velindrettet med det nødvendige udstyr der sætte gode rammer for en fantastisk skiferie. Der kan i alt være 4 personer i lejemålet som er på 2 etager. Der er et soveværelse, badeværelse, entre og stort køkken med komfur, køleskab og opvaskemaskine. Der er fri parkering til lejligheden.


Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

God ferie i fantastiske Livigno!

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Slut rengøring Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

WiFi: Ja

2-vær. lejlighed "Superior" (max. 4 pers.)

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse. Lejligheden er i to plan.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Fryser - Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Ovn Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Fryser - Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Ovn Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes