Italien, Livigno

Lejlighed

Apartment Central Rin

Fakta

Om Apartment Central Rin

På Central Rin har I en rigtig god placering, så I kan komme ned og nyde et godt glas rødvin efter skiløbet.

Omgivelserne / Beliggenhed

Central Rin er denne dejlige lejlighed med perfekt beliggenhed i fantastiske Livigno. Her har du ca. 200 meter til liften fra hoveddøren.Du bor godt 200 meter til hovedgaden, når du bor på Central Rin. Det betyder 200 meter fra exceptionelle gode restauranter og barer, hvor du med sikkerhed kan få serveret skøn bombardino, rødvin eller grappa hvis du er til det.Som nævnt har du også kun 200 meter til nærmeste lift, og det betyder du ikke har mange minutter, fra du træder ud af hoveddøren til du sidder i liften på vej op på bjerget.

Lejligheden

Lejligheden fremstår lys, rummelig og velindrettet med det nødvendige udstyr der sætte gode rammer for en fantastisk skiferie. Der kan i alt være 4 personer i lejemålet som er på 2 etager. Der er et soveværelse, badeværelse, entre og stort køkken med komfur, køleskab og opvaskemaskine. Der er fri parkering til lejligheden.God ferie i fantastiske Livigno!

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Slut rengøring Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

WiFi: Ja

2-vær. lejlighed "Superior" (max. 4 pers.)

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse. Lejligheden er i to plan.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Fryser - Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Ovn Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Fryser - Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Ovn Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes