Italien, Livigno

Lejlighed

Apartment Baita Damiano

Fakta

Om Apartment Baita Damiano

En klassisk chalet med kun 50 meter til San Rocco liften og pisten.

Velkommen til fantastiske og renoverede Baita Damiano!

Beliggenhed

Stop! Du har lige fundet 2 chaletlejligheder i Livigno med under 50 meter til pisten og liften. Der er aldrig langt at gå, når du skal til og fra skiløbet. 

Lejlighederne

Huset er helt ny-renoveret. Køkkenerne har alle en kombination af ovn/mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Hver lejlighed indeholder også et fjersyn, har Wifi, tilknyttet skiopbevaring og privat parkering.

Den ene lejlighed er en 2-værelses lejlighed i 2 etager med plads til 4 personer. På øverste etager er der soveværelse, bad og toilet. I stuen er der opholdsrum med sovesofa til 2 personer. Køkkenet er stort og har ovn, komfur og opvaskemaskine.

Lejlighed 2 er en 3-værelses lejlighed med plads til 6 personer. I lejligheden finder man 2 soveværelser (et med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge), et opholdsrum med sovesofa til 2 personer, bad, toilet og balkon.

Alt i alt .. 

Et rigtig godt bud på en familielejlighed tæt på piste og lift i Livigno.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Rigtig god skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

2-vær. lejlighed (max 4 pers.)

Toværelseslejlighed på 40 kvm med et soveværelse og et fint opholdsrum med fuldt udstyret køkken og to ekstra sovepladser på en sovesofa.
Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder  – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

3-vær. lejlighed (max 6 pers.)

Treværelseslejlighed på 67 kvm med to soveværesler, et med dobbeltsend og et med to enkelt senge. I opholdsrummet findes to ekstra sovepladser på en sovesofa, samt et fuldt udstyret køkken.
Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder  – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes