Italien, Cervinia

Hotel

Hotel Chalet Valdotain

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension

Vælg værelser

7 jan
14 jan
28 jan
4 feb
11 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse Standard (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar
 • Toilet

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse Grand Murailles (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar
 • Toilet

Fakta

Om Hotel Chalet Valdotain

Bo i rolige omgivelser i Cervinia, med smuk udsigt til Toblerone bjerget, og nem adgang til pisten!

Velkommen til Hotel Chalet Valdotain. Her bor du i naturskønne omgivelser lige ud til søen Lago Blu med en fantastisk skøn udsigt til sneklædte bjergtoppe. En af de flotteste bjergtoppe er naturligvis Matterhorn bjerget, bedre kendt som Toblerone bjerget.

Selvom du ikke bor placeret lige på pisten og ved siden af liften, er det nemt at komme på ski hver morgen. Du skal nemlig bare sætte dig ud i hotellets minibus med skiene under armen, så vil du blive kørt direkte til liften. Minibussen kører dig til og fra liften hver dag, mellem klokken 08:00 og 18:00. Vil du gerne ind til centrum og udforske Cervinia by om aftenen, er der også mulighed for det. På forespørgsel, og mod betaling, kører minibussen dig gerne frem og tilbage fra centrum efter klokken 19:00.

Skiferie med spa og wellness

Efter en lang dag på pisterne, kan du lade op, slappe af og boble løs i hotellets wellnessområde. Du kan få en lille bid af paradis, ved at svede løs i saunaen, hoppe i boblebadet eller plaske rundt i den opvarmede pool. Hvis kroppen eller benene derimod trænger til at blive trykket lidt på, er der et menukort af massage-behandlinger, du kan booke tid til, mod ekstra betaling.

Morgenbuffet og 4-retters aftenmenu

På Hotel Chalet Valdotain skal du ikke bekymre dig om hvordan maden smager, eller at lave maden selv - alle ophold er med halvpension. Så når du vågner frisk og veludhvilet hver morgen, kan du sætte dig i den hyggelige restaurant, og nyde en dejlig morgenmad. Morgenmadsbuffeten er fyldt med alt hvad hjertet begærer af sødt og salt til din start på dagen. Der er garanti, for at komme på pisten med fyldt mave, og energi nok til flere timer på ski.

Til aften kan du se frem til at blive forkælet med en lækker 4-retters menu, der er inspireret af det italienske køkken. Hvem vil ikke gerne forkæles med en gastronomisk oplevelse? Når du kommer hjem fra en lang dag på pisterne, er det nemt at kunne sætte sig til rette i restauranten. Her kan du altså også slippe bekymringerne fra hverdagens stress og jag, og bare lade dig forkæle og slappe helt af på din skiferie.

Hotellets værelser

Værelserne har alt hvad du behøver, for at få dig en dejlig skiferie. Indretningen på værelserne er i træ, der emmer af varme og hyggelige omgivelser. Indretningen med træ, går igen på hele hotellet, som giver en ægte Alpe følelse.

Hotellet har sørget for hjemlighed og rar atmosfære i wellnessområdet, værelserne og fællesområdet. I fællesområdet finder du en hyggelig lounge bar, hvor du kan sidde og nyde en dejlig godnat drink, et lækkert glas lokal vin eller en god kop aftenkaffe. Der er også et hyggeligt fællesområde med sofaer og lænestole, hvor du kan slænge dig med en god bog i hånden.

Værd at vide

Hvis du ankommer i bil til Cervinia, er der en udendørs parkeringsplads tæt på hotellet, hvor der er gratis at parkere. Vil du hellere have bilen parkeret indendørs, har hotellet en overdækket garage hvor du kan parkere, det er dog mod ekstra betaling.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Metzelet Bar Ristaurante, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Vil du gerne medbringe dit kæledyr på skiferien, er det mere end velkommen på hotellet, mod ekstra betaling. Det er dog ikke tilladt at medbringe kæledyr i restauranten.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen i Cervinia!

Afstande

Afstand til piste: 2500 m

Afstand til lift: 2000 m

Afstand til centrum: 2000 m

Afstand til shopping: 2000 m

Afstand til skileje: 2000 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Badekar Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Garage: 15 €

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Standard

Dobbeltværelse med dobbeltseng eller twin beds.
Værelserne findes både på forsiden og bagsiden af huset. Der er mulighed for at have coonecting doors imellem 2 værelser ved forespørgsel.
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbetlværese ”Grand Murailles”

Dobbeltværelse med dobbeltseng eller twin beds.
Værelserne vender væk fra vejen og er en anelse større værelser en standard-værelserne.
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Enkeltværelse

Værelse med enkeltseng og eget bad og toilet.
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes