Italien, Cervinia

Lejlighed

Casa Giomein

Fakta

Om Casa Giomein

Ved at bo på Casa Giomein er der ikke langt til noget, så det er et ideelt valg til jer der vil ud at opleve byen og skiområdet.

Casa Giomein

Casa Giomein byder på italienske lejligheder, som ligger lidt oppe på bjerget og nær pisten. Her kan du køre til liften fra ejendommen, hver morgen!
Lejlighederne er generelt ikke store, og de er meget forskelligt indrettede. Casa Giomein er fine til den lille familie eller for parret der hellere vil tilbringe sin tid på pisten og i fantastiske Cervinia.

Beliggenhed / Omgivelser

Byens centrum finder du ca. 550 meter fra lejligheden, og her behøver du ikke starte bilen for at komme til. Turen kan du gå på under 10 minutter.Du bor altså midt på pisten og kan derfor komme tilbage efter en skidag uden overhovedet, at have gået en meter! Liften ligger omkring 300 meter fra huset og tager dig til Cervinias fantastiske skiområde.Cervinias centrum ligger inden for gåafstand og byder på en række af forskellige restauranter, vinbarer og indkøbsmuligheder. Når du bor på Casa Giomein, behøver du aldrig at gå langt.Lejlighederne er indrettet enkelt. Køkkenerne er fuldt udrustede, så du har alt hvad du behøver til morgen- og aftensmad. Lejlighederne har eget toilet/bad.God skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 250 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 450 m

Afstand til skibus: 550 m

Afstand til skileje: 450 m

Værelset

TV Nej

Mad og drikke

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Elevator: Ja

Håndklæder: Ja

Komfur: Ja

Køleskab: Ja

Lejlighed: Ja

Sengelinned: Ja

Vis mere

Slutrengøring: Ja

2-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Hyggeligt indrettet Lejlighed på 48 m2, ligger 350m fra svævebanen Plan Maison og er fuldstændig renoveret i 2015. Lejligheden indeholder opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsofa, badeværelse med dusch/wc, et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for at åbne en køjeseng i gangen.
Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

3-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Lejlighed på 60 m2 som består af et soveværelse med dobbeltseng, to værelser med køjeseng, to badeværelser (et med bruser og et med badekar) og en stue med køkken.
Sengelinned - Opvaskemaskine - Håndklæder - Komfur - Ovn 

4-værelses lejlighed (op til 8 personer)

Lejligheden består af to soveværelser med dobbeltseng, et værelse med køjeseng, et badeværelse med badekar, en stue og separat køkken.
Sengelinned - Opvaskemaskine - Håndklæder - Komfur - Ovn - Brændeovn - TV

AccommodationTypes