Italien, Cervinia

Lejlighed

Apartment President Palace

Fakta

Om Apartment President Palace

Apartment President Palace byder på lejligheder, der har alt hvad I har brug for til skiferien.

Lejlighederne i Apartment President Palace i Cervinia lever op til dets navn og tilbyder store og rummelige lejligheder. Her er et godt udstyret køkken, hvor I har mulighed for at udnytte alle de fantastiske italienske råvarer. Lejligheden har tre værelser, og det giver mulighed for at bo op til otte personer sammen - det gør den helt ideel til familier eller større vennegrupper.

Tæt på det hele

Lejlighedernes beliggenhed skal I ikke gå på kompromis med! Her bor I tæt på både byen og indkøbsmuligheder. En kortere gåtur tager jer til både liften og pisten, mere kan man ikke ønske sig, vel?

Skiløb for alle

Cervinia tilbyder et fantastisk skiløb i over 3800 meters højde og har over 350 pistekilometer. Det store område giver mulighed for at alle kan være med og selv den erfarne skiløber kan blive udfordret. Med en byhøjde på over 2000 meter er I ligeledes sikker på at der altid findes massere af sne!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Metzelet Bar Ristaurante, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde jer velkommen til Cervinia!

Afstande

Afstand til piste: 400 m

Afstand til lift: 400 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til skileje: 250 m

Værelset

TV Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

3-værelses lejlighed (op til 8 personer)

Lejlighed med 2 soveværelser med dobbeltsenge samt mulighed for opredning i det ene soveværelse og stuen. Der er køkken, stue og eget toilet med bad.
TV - Køleskab - Fryser - Ovn - Kogeplader -Mikroovn - Wi-Fi - Bad og toilet 

AccommodationTypes