Italien, Canazei

Lejlighed

Chalet Vulcano

Fakta

Om Chalet Vulcano

Ski-in / Ski-out lejligheder i Canazei tæt på alt, du har brug for på skiferien.

Chalet Vulcano er et hyggeligt chalet der ligger 50 meter oppe på pisten, hvilket gør at der er mulighed for ski-in/ski-out. Huset består af tre lejligheder med plads til op til 6 personer i hver. "Vulcano" er perfekt til dig der rejser med familien eller vennerne og gerne vil have skiløbet lige ved døren.

Bo midt på pisten

Du bor altså midt på pisten og kan derfor komme tilbage efter en skidag uden overhovedet, at have gået en meter! Liften ligger omkring 300 meter fra huset og tager dig til Canazeis fantastiske skiområde.

Centrum på gåben

Canazeis centrum ligger inden for gåafstand og byder på en række af forskellige restauranter, vinbarer og indkøbsmuligheder. Når du bor på Chalet Vulcano, behøver du aldrig at gå langt.

Tyroler lejligheder

Lejlighederne er indrettet i hyggelig tyrolerstil og består alle af to soveværelser og en stue. Køkkenet er fuldt udrustet, så du har alt hvad du behøver til morgen- og aftensmad. Hver lejlighed har eget toilet/bad og i stuen findes der TV og en sovesofa.Vær opmærksom på at det IKKE er muligt at køre bil til huset, så parkering foregår de 50 meter nede for foden af pisten.God skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 400 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 200 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Vaskemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Kogeplade Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling): Ja

Skirum: Ja

3-værelses lejlighed til 6 personer

Lejlighederne med plads til maks 6 personer har balkon/terrasse og to soveværelser. Der er et åbent køkken og opholdsrum med 2 sovepladser. Køkkenet er veludstyret. Nydeligt bad og toilet.
Balkon eller terrasse – Kogeplade – Køleskab – TV – Vaskemaskine - Elkedel

AccommodationTypes