Italien, Canazei

Lejlighed

Cesa Marilena

Fakta

Om Cesa Marilena

Bo hyggeligt i Cesa Marilena med familie og børn.

Cesa Marilena tilbyder et dejligt ophold i en chalet-lejlighed. Her har man en skøn placering og en fuldstændig enestående udsigt over de smukke Dolomitter. Chalet-lejlighederne er en vidunderlig skiferie-mulighed for små familier på op til fire personer. 

Kom hinanden ved

Man bor forholdsvis tæt i den 50 kvadratmeters store lejlighed, hvor der altså ikke er plads til de helt store armbevægelser. Til gengæld er der hyggeligt og plads nok til, at man kan nyde hinandens samvær samt sove godt om natten. For nyligt blev lejlighederne renoveret, hvor man har bibeholdt den hyggelige alpestil og sørget for bedre funktionalitet.

Vidunderligt vinterlandskab

Lejligheden har en hyggelig stue, hvor man kan tilbringe nogle gode stunder efter en dag på ski. Herudover er der et udstyret tekøkken, toilet og dobbeltværelse. Bedst af alt er at lejlighederne hver især har deres egen balkon. Denne har en fuldstændig eventyrlig udsigt over Dolomitterne, som i 2009 blev tilføjet til UNESCO’s naturlige verdensarvssteder.

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Mad og drikke

Faciliteter

2-værelses lejlighed

2-værelses lejlighed til op til 4 personer på ca. 50 kvm. Lejligheden består af en stue med sovesofa til to personer, et veludstyret køkken, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse.
Bad og toilet - Håndklæder - TV - Balkon - Kogeplade - Ovn - Kaffemaskine - Køleskab - Vaskemaskine

AccommodationTypes