Italien, Canazei

Lejlighed

Cesa del Ribes

Fakta

Om Cesa del Ribes

Bo tæt på skiløbet på det fantastiske Cesa del Ribes i Canazei.

Bo dejligt med familie eller venner i det fantastiske Alba di Canazei. Cesa del Ribes er en hyggelig og rummelig lejlighed med tre dobbeltværelser og mulighed for ekstra seng. Her er der altså plads til helt op til 7 personer.

Lejligheden

Indretningen i lejligheden er hyggelig, velmøbleret og giver masser af plads til samvær blandt familie eller venner. Specielt stuen skaber gode rammer for at nyde hinandens selskab. Opholdet har desuden et tilhørende køkken. 

Tæt på skiløbet

Hvis man elsker at bo tæt på skiløbet, er Cesa del Ribes det oplagte sted at opholde sig på skiferien til Alperne. Her er der blot fem minutters gang til den nærmeste lift i Alba di Canazei. Når skidagen er omme, er der tilmed mulighed for at opbevare skiudstyr og få tørret de våde handsker nede i skidepotet. 

Ankommer du i bil?

Hvis man ankommer i bil, har opholdet reserveret parkeringspladser, som kan benyttes. 

Afstande

Afstand til piste: 30 m

Afstand til lift: 30 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 30 m

Afstand til skibus: 10 m

Afstand til skileje: 30 m

Værelset

TV Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Ovn Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

WiFi: Ja

3-værelses lejlighed

3-værelses lejlighed til op til 7 personer. Lejligheden er på 80 kvm. og indeholder 3 soveværelser, 2 badeværelser, stue og et veludstyret køkken og har plads til en ekstra seng.
Bad og toilet - Håndklæder - WiFi (gratis) - TV - Kogeplade - Ovn - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Kaffemaskine - Køleskab - Vaskemaskine

AccommodationTypes