Italien, Canazei

Lejlighed

Casa Soraperra

Fakta

Om Casa Soraperra

I nærheden af centrum, men i rolige og solrige omgivelser, finder du de store lejligheder Casa Soraperra.

Casa Soraperra ligger næsten øverst på Canazeis solrige bjergside. Omgivelserne er rolige, og her er det nemt at hvile sig i løbet af skiferien, mens der kun er få minutters gang til Canazeis hyggelige gamle bycentrum.

Store lejligheder i Canazei

Indkvarteringen består af 4 lejligheder med plads til i alt 20 personer, og er derfor perfekt til familier og grupper. Lejlighederne er forskellige i størrelse, fra 1 til 3 værelser og har plads til 4-6 personer afhængigt af størrelse.
I alle lejligheder er der et stort køkken, der er fuldt udstyret. De rummelige og velplejede lejligheder har også et brusebad og toilet samt internet. Du behøver ikke medbringe sengetøj og håndklæder, da dette er inkluderet.

Tæt på skiløb

Når det er tid til skiløb, skal du bare gå fem minutter til liften og derefter tage ud i det enorme skisystem. Når du er skidagen er omme, kan du tage skovpisten ned til centrum af Canazei og vil have et par minutters gang hjem derfra. I byen finder du også indkøbsmuligheder og masser af caféer, restauranter og barer.

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 400 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 400 m

Afstand til skileje: 400 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Føntørrer Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

WiFi: Ja

1-vær. Lejlighed

1-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. er indrettet et køkken-opholdsrum med 4 sovepladser og et badeværelse.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. Lejlighed

3-vær. lejlighed til maksimum 6 pers. er indrettet med 1 værelse med dobbeltseng og 1 med to enkeltsenge, et køkken-opholdsrum og et badeværelse.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Fryser – Hårtørrer – Mini ovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis)  

AccommodationTypes