Italien, Canazei

Lejlighed

Apartment La Capinera

Fakta

Om Apartment La Capinera

La Capinera er en stor, flot lejlighed lige i udkanten af Canazei - perfekt til dig der elsker det italienske og gerne vil lidt væk fra de områder med flest turister.

Da lejligheden ligger lidt i udkanten af byen, hvor de fleste lokale også bor, er der altså et stykke at gå til liften. Orker du heller ikke de lange gåture i skistøvler er du dog så heldig at skibussen stopper lige ved huset og køre hele morgenen og eftermiddagen.

Tæt på alt du har brug for

Canazei er ikke så stor en by og den er ret kompakt, hvilket gør at der aldrig er langt at gå til noget. En lille gåtur fra huset ligger den centrale del af Canazei og her finder du et fint udbud af restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Det lokale supermarked Spar ligger blot 5 minutters gang fra huset.

Italienske lejligheder

Lejligheden er indrettet i ægte italiensk stil. Der findes et stort køkken der har det hele og god plads til afslapning foran den åbne pejs! En charmerende lejlighed du garanteret kommer til at trives i!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ses i Canazei!

Afstande

Afstand til piste: 850 m

Afstand til lift: 800 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 500 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Fitnessrum: Ja

Skirum: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

4-vær. Lejlighed

Indrettet med 3 soveværelser,  to dusch/wc og køkken/opholdsrum med soveplads. Lejligheden er 120 kvm stor

Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV 

AccommodationTypes