3 Zinnen

Det bedste fra to lande Skiferie til 3 Zinnen

Udsigten og atmosfæren bliver ikke skønnere end her. På skiferien til 3 Zinnen får du det bedste fra to verdener i de smukkeste omgivelser.

Her i grænselandet mellem Italien og Østrig kommer du til at boltre dig på 115 sammenhængende og meget varierede pistekilometer i de dramatiske og smukke Dolomitter.

3 Zinnen er stedet for skiløbere, der søger variation, et moderne liftsystem og mulighed for en afslappende skiferie i smukke omgivelser. Du får en perfekt blanding af østrigsk kvalitet og italiensk charme.

Tryg på egen hånd

3 Zinnen er en del af vores koncept Tryg på egen hånd. Det går ud på, at der ingen guideservice er på selve destinationen, men trygheden er altid med i pakken. Du er således fri til at planlægge din skiferie nøjagtig som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice.

Naturligvis har du stadig sikkerheden i at Nortlander er medlem af Rejsegarantifonden. I en nødsituation kan du komme i kontakt med os i kontorets åbningstider. Disse rejser skal bookes online.

Læs mere om 3 Zinnen her

Fakta om 3 Zinnen

115 km pister

31 lifte

55 kmBlå pister
48 kmRøde pister
12 kmSorte pister

3 Zinnen

Byens højde 1130 m

Højeste skiløb 2200 m

Liftkapacitet 35000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 6 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Hasenköpfl

Stiergarten

Rotwand Bergstation

Innichen - Haunold

Kreuzbergpass

Vores mest populære ophold i 3 Zinnen

De smukkeste tinder Skiløbet i 3 Zinnen

Skiløbet er enestående og udsigten endnu bedre her blandt de bjergtagende Dolomitter, der er klassificeret som en del af UNESCO’s verdensarv.

3 Zinnen er et godt insider-tip for den nysgerrige skiløber, der ønsker masser af plads på pisten og et varieret skiområde under radaren.

Derudover er vejret i 3 Zinnen noget, som de færreste skiløbere vil være kede af. Ikke bare er 3 Zinnen snesikkert, men solen skinner også hele 300 dage om året.

31 lifte fører dig op til det store skiområde, der består af 115 km pister fordelt på 55 kilometer blå pister, 48 kilometer røde pister og 12 kilometer sorte pister. Pisterne er fordelt på fem sammenkoblede bjergtoppe i Sydtyrol i hjertet af de italienske Dolomitter.

Flot og velfungerende

På din skiferie til 3 Zinnen får du det bedste fra to verdener. Alt skal være lækkert, og æstetisk sans er en indbygget del af den italienske folkesjæl. Det gælder også på bjerget, hvor de er verdensmestre i at præparere deres pister.

Østrigerne er lige så verdensberømte for deres kvalitetssans, og vigtigheden af at tingene bare spiller. Den østrigske tilgang til skiløb skinner også tydeligt igennem her i Sydtyrol.

Du får altså her en skiferie med skiløb en i kvalitet som var du i Østrig og med den berømte charme, som du kun finder i Italien.  

Stejl nedfart og lang rundfart 

De meget modige bør prøve kræfter med den berygtede "Holzriese"-piste. Med et fald på 71 procent sender den stejleste piste i Italien kuldegysninger ned ad ryggen på selv den mest adrenalinglade skiløber 

Du kan også prøve den smukke rute, der tager dig forbi fem bjergtoppe. Giro delle Cime er navnet på turen, der tager dig rundt i det flotte sceneri, hvor du på en 34 kilometers tur får set hele skiområdet ved 3 Zinnen fra dets smukkeste sider. 

Skiløb for begyndere og børn 

Ikke desto mindre er 3 Zinnen også en perfekt destination til familiens skiferie. Børns legedrømme bliver til virkelighed på områdets familiebjerg, BaranciVia en række børnevenlige pister er det det perfekte sted for børn at prøve at stå på ski ned til dalen fra toppen for første gang.  

Der er er også to kælkebaner på to forskellige bjerge, den eneste rensdyrbesætning i Italien, den imponerende familie af gigantiske snemænd og de hyggelige skihytter med deres egne børnemenuer er nogle af de mange tilbud, der er tilgængelige for familier i 3 Zinnen. 

Italiens bedste region for langrend  

Hvis du kan lide at skifte det alpine skiløb ud med langrend, kan du se frem til at tage på tur i et særdeles imponerende antal kilometer med fine løjper. 

Fra byen Dobbiaco går der 200 kilometer præparerede langrendsløjper i topklasse, som alle er velplejede og indbyrdes forbundne.

Læs mere om byerne i 3 Zinnen her

Fire byer i skøn forening Om 3 Zinnen

Fordi skisportsstedet 3 Zinnen ligger så tæt på den østrigske grænse, er her tydelige indflydelser fra begge lande. Her er østrigsk arkitektur blandet med italiensk mentalitet!

Når du vælger en skiferie til 3 Zinnen, kan du bo i en af de fire landsbyer Sesto, Dobbiaco, Versciaco eller San Candido (men kaldes Innichen).

Uanset hvilken af byerne, du bor i, er skiområdet let tilgængeligt med utallige shuttlebusser, der kører frem og tilbage i pendulfart på kryds og tværs og forbinder byerne med hinanden.

En rig pølsemand med kærlighed til skiløb

Området ejes af en italiensk mand, der oprindeligt var slagter og ejede en succesfuld pølse- og charcuterifabrik. Da han solgte sin fabrik, valgte han at investere i at udvikle skiområdet 3 Zinnen.

Det er primært skiløbere fra Østrig og lokale italienere, der har fundet vej hertil, hvilket gør det til en "skjult perle" for os andre europæere.

Fire mindre byer udgør tilsammen 3 Zinnen 

På din skiferie til 3 Zinnen kan du bo i en af disse fire landsbyer:

Innichen, som er den største af byerne, har en hyggelig atmosfære og den byder på de fleste restauranter, caféer og butikker. Her kan du opleve aften skiløb to aftener om ugen.

Versciaco er hvor du finder hovedliften op i skiområdet. Der er også et par restauranter og et par hoteller.

Sesto er primært en bjerglandsby, hvor fokus er på skiløb med flere overnatningssteder med ski-in / ski-out.

Dobbiaco er mere spredt og ikke så sammenhængende som andre byer i området.

Gastronomi på bjerget

Der er masser af gode bjergrestauranter, du kan lade smagsløgene gå på opdagelse i, når frokostsulten melder sig efter en formiddag i terrænet.

Mange af restauranterne er familieejede, og du kan smage traditionel bjergkost med indslag fra de italienske og østrigske kulinariske traditioner.

Hedder det 3 Zinnen, Drei Zinnen eller Tre Cime?

Når man bor i grænselandet mellem to lande, er der altid en sproglig sammenblanding, der er med til at gøre stedet til noget helt særligt. Sådan ses det for eksempel i mere eller mindre udtalt grad i Sønderjylland og Alsace. Det gør sig i stor grad gældende med 3 Zinnen, som ligger i Sydtyrol, for vi er lidt i Østrig men mest i Italien.

Helt officielt på Italiensk hedder stedet Tre Cime di Lavaredo, hvilket betyder Lavaredos tre tinder, og det ligger i regionerne Alto-Adige/Südtirol og Veneto. Det kan godt være, at vi er i Italien, men de lokale bruger i daglig tale det tysksprogede navn, Drei Zinnen.

Generelt bruger de i dette område masser af navne og ord, som kommer fra tysk. Vi kan således konkludere, at 3 Zinnen udtales Drei Zinnen, der hedder Tre Cime på italiensk.

Angående afterski og Covid-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

Læs mere om events i 3 Zinnen her

AccommodationTypes

Badeland og kælketure Events i 3 Zinnen

Hop fra skiløbet til badelandet. Der er masser af muligheder for at have det sjovt i 3 Zinnen.

San Candido/ Innichen finder du et stort badeland kaldet "Aquafun", der byder på sjov og velvære for både voksne og børn, der ønsker en pause fra skiløbet. 

Her finder du både en børnepool, vandrutschebane, springvand, jacuzzi, massagestråler, forskellige typer sauna, afslapningsstole og meget mere.

Masser af vinteraktiviteter 

Rundt omkring i området finder du masser af muligheder for at brænde krudt af uden ski på fødderne. Der er skøjtebaner, kælkebaner, stor snemandspark og en stor dyrepark med rensdyr og en masse dyreliv fra alpernes natur. 

Der er også mulighed for at tage på en guidet vandretur med snesko, køre med hestetrukket kane og et hav af andre aktiviteter i 3 Zinnen.

Få et tilbud til 3 Zinnen

Vil du gerne på skiferie til 3 Zinnen?

Lad os hjælpe med et gratis, uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er 3 Zinnen noget for dig?