Frankrig, Val Thorens

Hotel

Nortlander Hotel Bel Horizon

Halvpension inkl. transfer
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Nortlander Hotel Bel Horizon

Hjemlig atmosfære på skandinavisk højborg med spektakulær ski-in/ski-out og unik beliggenhed!

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Ejendomsmægler-klichéer indeholder, som de fleste andre klichéer, en flig af sandheden. Beliggenhed betyder alt, også i rejsebranchen. Det bedste eksempel findes i Val Thorens på Bel Horizon, for det har ganske enkelt byens absolut bedste placering.

Med ski-in/ski-out lige ved byens ski-knudepunkt hvor børnebakken og hovedlifterne mødes, har du det perfekte udgangspunkt for at komme hurtigt på ski om morgenen. 

Når skidagen lakker mod enden, er det bare at glide hen til hotellets solterasse, klikke skiene af og lade den fantastiske udsigt danne scenen for en tiltrængt forfriskning fra baren.

Rustikke og moderne indrettede fællesarealer

Bel Horizon er af ældre dato – til gengæld oser det af varme, charme og hjemlig atmosfære. Hotel Bel Horizon er ikke et luksuriøst hotel. Det vil faktisk være decideret forkert at påstå, men der er ikke desto mindre meget at få for pengene.

Hotellet har en hyggelig lounge, og til børnene er der et område til hygge, sjov og leg.

Den fælles lounge er møbleret med sorte lædersofaer, lænestole og bordfodbold ­– et godt sted at slappe og spille brætspil, efter en oplevelsesrig dag i sneen. Loftet er prydet med rustikke træbjælker og i forlængelse af loungeområdet ligger en stor bred glaskarnap - en form for udestue. Med den fantastiske udsigt til Val Thorens’ amfiteater-natursceneri, er det et dejligt sted at sidde og nyde en drink fra baren.

For de yngre gæster, er der også sørget for et hang-out spot med sækkestole og Playstation. Desuden er der rundt omkring placeret en håndfuld bordfodbold-borde, både indenfor og udenfor hotellet. Der er dermed rigelig mulighed for at få stillet eventuelle behov for underholdning og spillehygge.

Smuk og central beliggenhed

Udenfor finder du Bel Horizons dejlige solterrasse. Her kan du få serveret din frokost og nyde et glas vin til den fantastiske bjergudsigt i baggrunden, alt imens skiløberne suser forbi. Den fælles solterrasse er nemlig direkte forbundet med pisten, hvilket gør, at hotellet egner sig særdeles godt som ski-in/ski-out.

Når man bor centralt i en livlig by som Val Thorens, kan der forekomme støj og larm fra liv i gaden omkring de nærliggende restauranter og barer. Det smarte er, at der aldrig er langt hjem til hotellet efter en hyggelig aften i byens pulserende liv.
Minimumalderen for at bo på hotellet uden en voksen er 20 år.

Franske lækkerier på skandinavisk

Restauranten er drevet af vores eget personale, og konceptet er enkelt: Du skal spise godt, og der er tænkt på, at du er sulten efter en lang dag på ski.

Hver morgen står du op til en buffet hvor der er noget for enhver smag, og hver aften står vores kokke for at tilberede en lækker og solid 3-retters menu.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Pladsen i restauranten kan føles lidt trang ved spidsbelastninger med et fuldt booket hotel, og gæster kommer dermed til at sidde lidt tæt ved hinanden.

Noget godt i glasset

Frankrig er som bekendt et land, der er berømt for sine vine. Et varieret udvalg af vin er dermed et af de ekstra goder, du kan nyde godt af på en skitur hertil. På Bel Horizon præsenteres et godt og nøje sammensat vinkort samt et sortiment af andre drikkevarer.

Sortimentet af vine er hovedsageligt fra de franske vindistrikter, og vi efterstræber desuden at have et par lokale af slagsen på kortet. Således kan den nysgerrige prøve vine, man kun sjældent ville falde over derhjemme.

Spisning ved ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. 
Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00. 

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. 

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem. 

Værelser og standarden

Hotellets beliggenhed på en bjergskråning gør, at vinduer og balkoner alle er sydvendte. Det betyder, at du fra dit værelse vil have et godt lysindfald det meste af dagen, samt en betagende panoramaudsigt over bjergene og skiområdet.

Værelsernes interiør og møblement kan bære præg af at være af ældre dato. Der er gratis WiFi overalt på hotellet, men det virker bedst i fællesområderne.

Man skal med Bel Horizon være klar over, at hotellet er en ældre (men charmerende) dame. Så længe man holder sig dette for øje, bliver man ikke skuffet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Nortlander Bel Horizon i Val Thorens.

Essensen

 • Beliggenheden er enestående og central 
 • Ski-in/ski-out: Pist og lift lige uden for døren 
 • Fantastisk udsigt over bjergene 
 • Eget Nortlander-personale 
 • Skandinavisk hygge – og lidt af hvert for alle 
 • Meget for pengene på dette hotel

  GÆLDENDE FOR VINTEREN 2020:

  Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hotel. Vi følger vi hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og har for din og vores sikkerhed indført følgende: 
  • Guider og hotelpersonale trænes i nye rutiner og tiltag.
  • Der er vejledninger flere steder på hotellet, så vi passer på hinanden.
  • Vi overholder afstandskrav og afskærmning på hotellets fællesarealer herunder i restauranten.
  • Der er håndsprit relevante steder på hotellet - også på bordene i restauranten.
  • Vi gør oftere rent på hotellet - dørhåndtag desinficeres løbende.
  • Hotelinfo, bar- og vinkort vil være en QR-kode.
  • Retningsbestemte passager på hotellerne hvor det er nødvendigt.
   Desuden vil vi til enhver tid følge de lokale regler og vejledninger for Val Thorens i Frankrig - så hvis de til december og resten af sæsonen har som krav, at al personale bærer mundbind eller visir - så gør vi det. Dette er ikke meldt 100% endeligt ud fra Frankrig eller Val Thorens endnu, men vi opdaterer dig naturligvis her, hvis dette bliver meldt.
   Vi har alle dage været medlem af hotel og restaurantforeningen i Frankrig (GNI). En forening, som hjælper os med at sikre, at hvert af vores hoteller efterlever de rette forhold under COVID, samt hjælper med at holde os informeret, hvis der sker ændringer i retningslinjerne fra myndighederne. 

   Under sæsonen kommer der specialister fra foreningen ud og sikrer, at vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke.

   Medlem af CLEAN United

   På Hotel Bel Horizon har vi også et CLEAN United label. Vi er nemlig en del af CLEAN United i Val Thorens, som betyder, at vi lover at respektere de retningslinjer og anbefalinger der kommer fra de officielle myndigheder.

   Det gælder både inden for anvendelse af sanitetsprotokoller og andre anbefalede foranstaltninger, så vi kan kontrollere COVID-19 og på den måde give alle gæster i Val Thorens en tryg og sikker skiferie.

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Halvpension: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Vis mere

Solterrasse: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse budget med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med badekar og seperat toilet. Værelset er cirka 16-18 kvadratmeter med balkon eller terrasse. Værelset vender ud til hotellets store solterrasse - derfor kan det give lidt støj, ligesom ind- og udgang til skikælderen også er tæt på værelset. 
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse superior med balkon

Renoveret dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, som kan laves til to enkeltsenge. Værelset har desuden et nyt badeværelse med badekar og et seperat toilet samt en balkon. Værelset er på cirka 16-18 kvadratmeter.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon og 2 enkeltsenge

Dobbeltværelse med balkon til to personer med to enkeltsenge samt et badeværelse med badekar og seperat toilet. Værelset er cirka 16-18 kvadratmeter.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse superior med balkon med mulighed for 1 opredning

Renoveret værelse til tre personer med en dobbeltseng, som kan laves til to enkeltsenge, samt en enkeltseng. Værelset har desuden et nyt badeværelse med badekar og et seperat toilet samt en sydvendt balkon. Værelset er på cirka 18-20 kvadratmeter.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

3-sengsværelse superior med balkon

Renoveret værelse til tre personer med en dobbeltseng, som kan laves til to enkeltsenge, samt en enkeltseng. Værelset har desuden et nyt badeværelse med badekar og et seperat toilet samt en sydvendt balkon. Værelset er på cirka 18-20 kvadratmeter.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder


3-sengsværelse budget med balkon

Værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng samt et badeværelse med badekar og et seperat toilet. Værelset er cirka 18-20 kvadratmeter med balkon eller terrasse. Værelset vender ud til hotellets store solterrasse - derfor kan det give lidt støj, ligesom ind- og udgang til skikælderen også er tæt på værelset. 
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder


3-sengsværelse med balkon

Værelse til tre personer med en dobbeltseng, som kan laves til to enkeltsenge, og en enkeltseng, samt et badeværelse med badekar og et seperat toilet. Værelset er på cirka 18-20 kvadratmeter med en sydvendt balkon.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

4-sengsværelse med balkon i 2 rum med dobbeltseng og køjeseng

Værelse til fire personer fordelt i to rum. I det ene værelse er der en dobbeltseng og en skydedør ind til det andet værelse med en køjeseng. Værelset har desuden et seperat toilet og et badeværelse med badekar i mellemgangen samt en sydvendt balkon. Værelset er på cirka 23-25 kvadratmeter. Vær opmærksom på, at køjesengen kun er 90x180 centimeter.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

4-sengsværelse med balkon i 2 rum med mulighed for 1 opredning

Værelse til fire personer fordelt i to rum. I det ene værelse er der en dobbeltseng og en skydedør ind til det andet værelse med en køjeseng med udtræk - hvor der altså kan bo op til tre personer. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er på cirka 23-25 kvadratmeter. Vær opmærksom på, at køjesengen kun er 90x180 centimeter.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

4-sengsværelse budget med balkon i 2 rum med mulighed for 1 opredning

Værelse til fire personer fordelt i to rum. I det ene værelse er der en dobbeltseng og en skydedør ind til det andet værelse, hvor der er en køjeseng med udtræk og mulighed for én ekstra opredning. Der kan altså bo op til fem personer i værelset. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er på cirka 23-25 kvadratmeter. Vær opmærksom på, at køjesengen kun er 90x180 centimeter. Værelset vender ud til hotellets store solterrasse - derfor kan det give lidt støj, ligesom ind- og udgang til skikælderen også er tæt på værelset.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

AccommodationTypes