Frankrig, Val Thorens

Hotel

Hotel Nortlander Bel Horizon

Inkl. 3 dages liftkort Inkl. halvpension Inkl. transfer

Vælg værelser

1 dec
15 dec
18 dec on
4 jan
18 jan

Alternativ 1

1 x Twin værelse med balkon (2 personer)

Twinroom med 2 enkeltsenge, separat toilet og badeværelse med kar, sydvendt balkon. 16-18 kvm.

 • Balkon/terrasse
 • Babyseng
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
1 dec
15 dec
18 dec on
4 jan
18 jan
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse Superior (2 personer)

Lækkert ny-renoveret Dobbeltværelse med dobbeltseng (Kan laves til 2 enkeltsenge), separat toilet og flot nyt badeværelse med kar, sydvendt balkon. 16-18 kvm.

 • Balkon/terrasse
 • Babyseng
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
1 dec
15 dec
18 dec on
4 jan
18 jan
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Hotel Nortlander Bel Horizon

Hjemlig atmosfære på skandinavisk højborg med spektakulær ski-in/ski-out og unik beliggenhed!
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Ejendomsmægler-klichéer indeholder, som de fleste andre klichéer, en flig af sandheden. Beliggenhed betyder alt, også i rejsebranchen. Det bedste eksempel findes i Val Thorens på Bel Horizon, for det har ganske enkelt byens absolut bedste placering.

Med ski-in/ski-out lige ved byens ski-knudepunkt hvor børnebakken og hovedlifterne mødes, har du det perfekte udgangspunkt for at komme hurtigt på ski om morgenen.

Når skidagen lakker mod enden, er det bare at glide hen til hotellets solterasse, klikke skiene af og lade den fantastiske udsigt danne scenen for en tiltrængt forfriskning fra baren.

Rustikke og moderne indrettede fællesarealer

Bel Horizon er af ældre dato – til gengæld oser det af varme, charme og hjemlig atmosfære. Hotel Bel Horizon er ikke et luksuriøst hotel. Det vil faktisk være decideret forkert at påstå, men der er ikke desto mindre meget at få for pengene.

Hotellet har en hyggelig lounge med pejs, og til børnene er at finde både legeområde og børnebio.

Den fælles lounge er møbleret med sorte lædersofaer, lænestole og bordfodbold ­– et godt sted at slappe og spille brætspil, efter en oplevelsesrig dag i sneen. Loftet er prydet med rustikke træbjælker og i forlængelse af loungeområdet ligger en stor bred glaskarnap - en form for udestue. Med den fantastiske udsigt til Val Thorens’ amfiteater-natursceneri, er det et dejligt sted at sidde og nyde en drink fra baren.

For de yngre gæster, er der også sørget for et hang-out spot med sækkestole og Playstation. Desuden er der rundt omkring placeret en håndfuld bordfodbold-borde, både indenfor og udenfor hotellet. Der er dermed rigelig mulighed for at få stillet eventuelle behov for underholdning og spillehygge.

Smuk og central beliggenhed

Udenfor finder du Bel Horizons dejlige solterrasse. Her kan du få serveret din frokost og nyde et glas vin til den fantastiske bjergudsigt i baggrunden, alt imens skiløberne suser forbi. Den fælles solterrasse er nemlig direkte forbundet med pisten, hvilket gør, at hotellet egner sig særdeles godt som ski-in/ski-out. 
Når man bor centralt i en livlig by som Val Thorens, kan der forekomme støj og larm fra liv i gaden omkring de nærliggende restauranter og barer. Det smarte er, at der aldrig er langt hjem til hotellet efter en hyggelig aften i byens pulserende liv.

Franske lækkerier på skandinavisk

Restauranten er drevet af vores eget personale, og konceptet er enkelt: Du skal spise godt, og der er tænkt på, at du er sulten efter en lang dag på ski.

Hver morgen står du op til en buffet hvor der er noget for enhver smag, og hver aften står vores kokke for at tilberede en lækker og solid 3-retters menu.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Pladsen i restauranten kan føles lidt trang ved spidsbelastninger med et fuldt booket hotel, og gæster kommer dermed til at sidde lidt tæt ved hinanden.

Noget godt i glasset

Frankrig er som bekendt et land, der er berømt for sine vine. Et varieret udvalg af vin er dermed et af de ekstra goder, du kan nyde godt af på en skitur hertil. På Bel Horizon præsenteres et godt og nøje sammensat vinkort samt et sortiment af andre drikkevarer.

Sortimentet af vine er hovedsageligt fra de franske vindistrikter, og vi efterstræber desuden at have et par lokale af slagsen på kortet. Således kan den nysgerrige prøve vine, man kun sjældent ville falde over derhjemme.

Spisning ved ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der til de tidligt ankomne gæster blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

Værelser og standarden

Hotellets beliggenhed på en bjergskråning gør, at vinduer og balkoner alle er sydvendte. Det betyder, at du fra dit værelse vil have et godt lysindfald det meste af dagen, samt en betagende panoramaudsigt over bjergene og skiområdet.

Værelsernes interiør og møblement kan bære præg af at være af ældre dato. Der er gratis WiFi overalt på hotellet, men det virker bedst i fællesområderne.

Man skal med Bel Horizon være klar over, at hotellet er en ældre (men charmerende) dame. Så længe man holder sig dette for øje, bliver man ikke skuffet.

Essensen

 • Beliggenheden er enestående og central 
 • Ski-in/ski-out: Pist og lift lige uden for døren 
 • Fantastisk udsigt over bjergene 
 • Eget Nortlander-personale 
 • Skandinavisk hygge – og lidt af hvert for alle 
 • Meget for pengene på dette hotel
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Nortlander Bel Horizon i Val Thorens.

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

TV Nej

WiFi Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Badekar eller bruser: Ja

Balkon/terrasse: Ja

Bruser: Ja

Elevator: Ja

Halvpension: Ja

Vis mere

Hotel: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

Toilet: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

2/3 personers værelse med balkon

Lækkert ny-renoveret værelse til 2-3 personer med dobbeltseng (Kan laves til 2 enkeltsenge) og enkeltseng, separat toilet og flot nyt badeværelse med kar, sydvendt balkon. 18-20 kvm.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

2/3 personers værelse med balkon, værelse 406

2-3 personers værelse med dobbeltseng og enkeltseng, separat toilet og badeværelse med kar, sydvendt terrasse/ balkon. 18-20 kvm. Beliggende i stueplan på minus 4. sal Udgang/indgang til skikælderen kan give lidt gangstøj ligesom terrasse/balkon ligger ud til hotellets hovedterrasse.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

3 personers superior værelse med balkon

Lækkert ny-renoveret værelse til 3 personer med dobbeltseng (Kan laves til 2 enkeltsenge) og enkeltseng, separat toilet og flot nyt badeværelse med kar, sydvendt balkon. 18-20 kvm.

3 personers værelse med balkon

Værelse til 3 personer med dobbeltseng (Kan laves til 2 enkeltsenge) og enkeltseng, separat toilet og badeværelse med kar, sydvendt balkon. 18-20 kvm.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

4 personers værelse med balkon (44)

4 personers værelse med dobbeltseng og skydedør til værelse med køjeseng (90x180), separat toilet og badeværelse med kar, sydvendt balkon. 23-25 kvm.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

4 personers værelse med balkon (45)

4 personers værelse med 2 enkeltsenge og skydedør til værelse med køjeseng (90x180), separat toilet og badeværelse med kar, sydvendt balkon. 23-25 kvm.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon "værelse 407"

Dobbelt værelse med dobbeltseng, separat toilet og badeværelse med kar, sydvendt terrasse/ balkon. 16-18 kvm. Beliggende i stueplan på minus 4. sal Udgang/indgang til skikælderen kan give lidt gangstøj ligesom terrasse/balkon ligger ud til hotellets hovedterrasse.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse Superior med balkon

Lækkert ny-renoveret Dobbeltværelse med dobbeltseng (Kan laves til 2 enkeltsenge), separat toilet og flot nyt badeværelse med kar, sydvendt balkon. 16-18 kvm.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Familieværelse med balkon

Dobbelt værelse med dobbeltseng og skydedør til værelse med køjeseng (90x180) med udtræk, hvor der kan bo optil 3 børn. Sydvendt balkon- Værelset er ca.  23-25 kvm.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Familieværelse med balkon "værelse 405"

Dobbelt værelse med dobbeltseng og skydedør til værelse med køjeseng (90x180) med udtræk, hvor der kan bo optil 3 børn. 23-25 kvm. Beliggende i stueplan på minus 4. sal. Udgang/indgang til skikælderen kan give lidt gangstøj ligesom terrasse/balkon ligger ud til hotellets hovedterrasse.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Twinroom med balkon

Twinroom med 2 enkeltsenge, separat toilet og badeværelse med kar, sydvendt balkon. 16-18 kvm.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 01.12.2019 - 17:50 - Billund
Ankomst 01.12.2019 - 20:35 - Grenoble
Rejsetid 2:45
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Hjemrejse

Afrejse 05.12.2019 - 20:50 - Grenoble
Ankomst 05.12.2019 - 23:35 - Billund
Rejsetid 2:45
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

AccommodationTypes