Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Chalet Les Trolles

Fakta

Om Chalet Les Trolles

Chaletlejlighederne Les Trolles er hyggelige og rummelige bjælkehytter i Val Thorens med plads op til 10 personer.

Chaletlejligheder med direkte adgang til skiløbet og afterskien

Hvis du har været på skiferie i Val Thorens før, ved du godt hvor Saloon Bar, Snesko og Le Monde ligger. Har du ikke været her før, kan jeg fortælle dig, at du ikke kunne vælge et bedre chalet i forhold til skiløb og afterski.I Chalet les Trolles, bor du nemlig lige i smørklatten med byliv, skiløb og indkøbsmuligheder kun få meter væk fra det hele.

Beliggenheden er alfa omega for en gennemført skiferie

Eller, sådan har jeg det hvert fald selv. Hvis du også er glad for ski-in / ski-out lignende forhold, så er disse chaletlejligheder ideelle. Jeg skriver ski-in / ski-out lignende forhold, da der er 50 meter til pisten, men så snart sneen falder, kører du hele vejen til hoveddøren med dine ski på.

Det er en speciel oplevelse at bo i chaletlejligheder

Selvom du bor i en lejlighed i en fransk skiby, føles det nemlig som at bo i en lille bjælkehytte, som vi kender det fra Norge og Sverige.
Chalet les Trolles har tre rummelige lejligheder til grupper og familier af alle størrelser. Den største kan du bo helt op til 10 personer i - så inviter bare venner og familie med til en uforglemmelig skiferie, hvor det er skiløbet der giver dig ømme lår, ikke gåturen hen til pisten.Go' fornøjelse!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Køleskab Ja

Kogeplade Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling): Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 3-værelser 6 personer

3-værelses lejlighed på 47 kvadratmeter til seks personer. Lejligheden består af to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to køjesenge). Her er ligeledes et badeværelse og et toilet. I opholdsstuen finder du både pejs og TV og køkkenet er fuldt udstyret med køleskab, kogeplader, ovn og opvaskemaskine. Lejlighedens balkon er sydvendt og WiFi er gratis.  
Balkon- Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab – TV- Wi-Fi (ekstra beregning - 39€/week) 

 

Lejlighed 4-værelser 8 personer

4-værelses lejlighed på 70 kvadratmeter til otte personer. Lejligheden består af tre soveværelser (et med dobbeltseng, et med to enkeltsenge og et med køjeseng). Her er ligeledes to badeværelser og to toiletter. I opholdsstuen finder du både pejs og TV og køkkenet er fuldt udstyret med køleskab, kogeplader, ovn og opvaskemaskine. Lejlighedens balkon er sydvendt og WiFi er gratis.  
Kogeplade -Ovn – Køleskab - Wi-Fi(ekstra beregning - 39€/week) 

Lejlighed 6-værelser 10 personer

6-værelses lejlighed på 130 kvadratmeter til 10 personer. Lejligheden er opdelt i to etager og i stueplan finder du en spisestue og opholdsstue med pejs og køkken. Køkkenet har køleskab, kogeplader, ovn og opvaskemaskine. I stueplan har du to soveværelser - det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. På 1. sal har du tre soveværelser - det ene med dobbeltseng og de to andre har hver to enkeltsenge. Der er badeværelse og toilet på begge etager.
Balkon- Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab - Wi-Fi(ekstra beregning - 39€/week) 

AccommodationTypes