Frankrig, Val d'Isere

Le Refuge de Solaise

Morgenmad

Fakta

Om Le Refuge de Solaise

Bo helt unikt, lækkert og elegant i 2.550 meters højde med en enestående og spektakulær udsigt til bjergene og byen.

La Refuge de Solaises beliggenhed på toppen af bjerget Solaise er ensbetydende med en unik panoramaudsigt over de franske Alper i området og til den smukke by Val d’Isère.

Hotellet forbindes til byen med Solaise-liften og den røde piste, Le Plan. Omkring hotellet er der pister for både erfarne skiløbere og begyndere.

Et værelse med udsigt

Hotellet består af 16 værelser, fire lejigheder og en sovesal med plads til 14 personer. Kvalitet og eksklusivitet gennemsyrer hotellet overalt, og værelserne er smagfuldt og moderne indrettet med elegante referencer til den traditionelle chalet-stil, der kendetegner de franske Alper.

Altid er der fokus på komfort og velvære her på hotellet. Nogle af værelserne har udsigt til byen og dalen, mens andre har udsigt til bjergene.

Lejlighederne er rummelige og designet med et tydelige formål at byde familier og grupper indenfor til afkobling og samvær i lækre rammer.

Fransk eller italiensk køkken?

Hotellets restaurant tilbyder også med sine mange panoramavinduer en fantastisk udsigt. Kokken varierer menuen og blander traditionelle franske retter med innovative elementer.

Hotellet har også en italiensk frokostrestaurant, der blandt andet tilbyder hjemmelavede pizzaer og pasta.

Spa i 2.551 meters højde

Den spektakulære og rå natur skaber en enestående kontrast til den storslåede Refuge Spa. De smukke omgivelser tilbyder professionelle behandlinger mod ekstra gebyr, en 25 meter lang pool, hammam og to boblebade.

For dem, der ikke har fået nok træning fra skiløbet, er der også et veludstyret fitnesscenter.

Det bliver ved...

Hotellet har også en hyggelig lobby, hvor du kan nyde en kop kaffe efter dagens tur eller måske en aperitif før middagen. For børnene er der et lækkert legerum med blandt andet PS4, legetøj og spil til små og store børn.

Derudover er der et mødelokale, som naturligvis også har udsigt til bjergene.

Hvis du vælger at bo i en lejlighed, kan du sende en indkøbsliste til hotellet på forhånd, og så er varerne i dit køleskab ved ankomsten. Tjenesten er gratis, og du betaler kun for dine varer.

Vigtig information om transporten

Eftersom hotellet ligger oppe i højden på et bjerg, er transporten til og fra byen i sagens natur med visse indbyggede begrænsninger. Solaise-liften, der går frem og tilbage til byen, er åben hver dag fra 09.00 til 16.30 og derudover fra 19.00-23.00 på onsdage og lørdage, hvilket gør det muligt at tage en aftenstur i byen to dage om ugen.

Når liften er lukket, tilbyder hotellet transport til byen via et vinterkøretøj, der er specielt tilpasset pisterne, og som kan rumme 10 personer. Dette koster €200 pr. vej, uanset antallet af passagerer.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Det bliver ikke mere lækkert end det her! Velkommen til en unik skiferie i Val d’Isère!

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 0 m

Værelset

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Konferencerum: Ja

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Vis mere

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Competetion værelse

Værelse på ca. 35m2 til max 2 personer. Værelset har en dobbeltseng (2 enkeltsenge på forespørgsel) og et badeværelse med brus.

Competetion+ værelse

Duplex værelse på ca. 50m2 med hems til max 3 personer. Værelset har en dobbeltseng (2 enkeltsenge på forespørgsel) og 1 enkeltseng på hemsen. Herudover et badeværelse med brus.

World Cup værelse

Værelse på ca. 42m2 til max 3 personer. Værelset har en dobbeltseng (2 enkeltsenge på forespørgsel) samt en enkeltseng anbefalet til børn. Herudover har værelset et separat toilet og badekar.

World Cup+ værelse

Værelse på ca. 58m2 til max 4 personer delt i 2 soveområder. Værelset har en dobbeltseng (2 enkeltsenge på forespørgsel) i det ene soveområde, samt en mindre dobbeltseng eller 2 enkeltsenge i det andet soveområde. Herudover et badeværelse og et toilet.

Olympic værelse

Værelse på ca. 68m2 til max 5 personer med en fantastisk udsigt over bjergene og dalen. Værelset har et stort soveområde med dobbeltseng (2 enkeltsenge på forespørgsel) hertil privat badeværelse med separat toilet. Derudover en hems med sovesofaer til 3 personer og et et badeværelse.

AccommodationTypes