Frankrig, Val d'Isere

Hotel

Hotel Nortlander Victoria Lodge

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Nortlander Victoria Lodge

God mad og lækre omgivelser i et af Frankrigs bedste og mest eksklusive skiområder.På Victoria Lodge er filosofien enkel: Her skal du føle dig godt tilpas med god mad i bekvemme omgivelser og ikke bekymre dig om andet end at nyde din skiferie i ét af verdens bedste skiområder.

BELIGGENHED: Du bor centralt i Val d'Isère

Hotellet ligger godt placeret på hovedgaden i Val d'Isère og tæt på skiløbet. Det betyder, at du aldrig har langt hjem fra pisten eller byen, men alligevel stadig bor i rolige omgivelser. Du har godt og vel 200 meter til pisten og 500 meter til liften. Det burde med andre ord ikke tage dig mere end et par minutter at komme hjem fra dagens skiløb.

DU BØR BO HER HVIS…

Hvorfor skal du vælge Hotel Victoria Lodge? Det skal du, hvis du ønsker den totale pakkeløsning. Nu skal jeg passe på, at jeg ikke tager munden for fuld, men jeg vover alligevel skindet - vælger du at bo på Victoria Lodge, så får du meget mere end bare en skiferie... Det danske, svenske og internationale personale sørger for, at du fra start til slut føler dig hjemme og godt tilpas. Servicen bliver leveret med et smil, og du har halvpension inkluderet, som hver morgen og aften bliver serveret i hotellets 2 restauranter (læs mere om maden længere nede). Det lille wellness og lounge-områderne giver en afslappet atmosfære med et strejf af luksus, og det er til fri afbenyttelse. Der er desuden et lille fitnessrum med få maskiner til de som ikke er helt udbrændte efter en god skidag. Hotellet rummer både børnefamilier og vennegrupper, men er ikke velegnet til helt unge mennesker. Alti alt - hvorfor skal du vælge Hotel Victoria Lodge?

Det skal du hvis:

 • Du vil bo tæt på pist og lift
 • Du vil bo i hyggelige omgivelser med et strejf af luksus
 • Du går op i, at du spiser godt på din skiferie

HVORDAN SMAGER MADEN?

Du bor på et hotel, der bliver drevet af vores eget personale, og her er konceptet enkelt; Du skal spise godt, og der er tænkt på, at du er sulten efter en lang dag på ski. Til morgen står du op til en solid morgenbuffet, og hver aften står vores kokke for at tilberede en lækker 3-retters aftenmenu. På Hotel Victoria Lodge beder vi venligst vores gæster om ikke at spise aftensmad i skitøj.

På vores egne hoteller har du altid mulighed for at få vegetarisk kost. Er du allergisk overfor visse fødevarer, kan hotellerne også imødegå dette.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller tilpasse menuen med hensyn til allergi, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften, alle middage under hele din skiferie.

På ankomstdagen vil der til til de tidligt ankomne gæster blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød. Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. Ring på 70 10 50 95 for at booke. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

EKSTRA TILBEHØR / VÆRD AT VIDE

 • Gratis WiFi
 • Parkering
 • Reception
 • Dansktalende hotelpersonale
 • Skiopbevaring med støvlevarmer
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Fitnessrum (3 maskiner)
Renoveret/ombygget i 2016
Rigtig god skiferie til Val d'Isère!

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 40 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 450 m

Værelset

TV Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Badekar eller bruser: Ja

Elevator: Ja

Fitnessrum: Ja

Føntørrer: Ja

Halvpension: Ja

Vis mere

Hotel: Ja

Jacuzzi: Ja

Parkering: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

Toilet: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

4/5-personers værelse, balkon syd.

5.person barn/ 5-personers værelse med balkon syd. Moderne og varmt indrettet 5-personers værelse på 40 m2. med gode dobbeltsenge, og mulighed for op til 3 enkeltmandsseng.  Badeværelse med badekar, håndklædevarmere, hårtørrer og toilet. Adgang til WIFI og balkon. Anbefales til max 4 voksne eller 4 voksne og 1 børn max 12 år.

Balkon - Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – WiFi (gratis)

Dobbeltvær.standard som enkeltværelse

Dobbeltværelse, balkon nord/øst

Moderne og varmt indrettet dobbeltværelser på 15-20 m2. med gode dobbeltsenge. Badeværelse med badekar, håndklædevarmere, hårtørrer og toilet. Adgang til WIFI samt balkon imod nordøst.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Dobbeltværelse, balkon syd

Moderne og varmt indrettet dobbeltværelser på 20 m2. med gode dobbeltsenge (separate hvis man ønsker). Badeværelse med badekar, håndklædevarmere, hårtørrer og toilet. Adgang til WIFI samt balkon/terrasse.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Dobbeltværelse, balkon syd

Moderne og varmt indrettet dobbeltværelser på 23 m2. med gode dobbeltsenge. Badeværelse med badekar, håndklædevarmere, hårtørrer og toilet. Adgang til WIFI samt balkon imod syd. Der er på værelset mulighed for 1 ekstra opredning.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Dobbeltværelse, standard

Moderne og varmt handikapvenligt indrettet dobbeltværelse for 2 personer på 20 m2. Med gode dobbeltsenge. Badeværelse med brusebad, håndklædevarmere, hårtørrer og toilet. Adgang til WIFI, ikke balkon.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Familieværelse (44) (Short-Stay)

Moderne og varmt indrettet 4-personers værelse på 25 m2. med gode dobbeltsenge og mulighed for 2 enkeltsenge til to personer.  Badeværelse med badekar, håndklædevarmere, hårtørrer og toilet. Adgang til WIFI. Ikke balkon

Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Familieværelse

Moderne og varmt indrettet 4-personers værelse på 25 m2. med gode dobbeltsenge og mulighed for 2 enkeltsenge til to personer.  Badeværelse med badekar, håndklædevarmere, hårtørrer og toilet. Adgang til WIFI. Ikke balkon
Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Familieværelse, balkon øst

Moderne og varmt indrettet 4-personers værelse på 25 m2. med gode dobbeltsenge og mulighed for 2 enkeltsenge to personer. Badeværelse med badekar, håndklædevarmere, hårtørrer og toilet. Adgang til WIFI og balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Twin værelse med balkon

Moderne og varmt indrettet twin-værelse til 2 personer på 20 m2. Med gode enkeltmandssenge, som står i forlængelse af hinanden. Badeværelse med bruser, håndklædevarmere, hårtørrer og toilet. Adgang til WIFI og balkon. Værelset er ikke egnet til dobbeltseng. Dog er det muligt at sætte de to enkeltsenge sammen omend det begrænser værelsets funktionalitet og adgang til balkon.
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

AccommodationTypes