Frankrig, Val d'Isere

Hotel

Hotel Christiania

Morgenmad
Inkl. morgenmad Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Christiania

Hotel Christiania i Val d'Isere er et 5-stjernet hotel i særklasse - her er ski-in/ ski-out, gourmetmad og wellness.

Femstjernet skiferie

Velkommen til Val d'Isère og velkommen til Hotel Christiania. Dette er uden tvivl et af de bedste hoteller i et af de bedste skisportsområder, vi kan tilbyde. Her er med andre ord tale om det bedste af det bedste inden for skirejser.

Ud og hjem på ski

Hvis du spørger os, så er et skihotel ikke til fem stjerner, medmindre du falder med næsen direkte ned i pisten, når du snubler over dørkarmen på vej ud. Her kommer I således, uden de store forhindringer, af sted om morgenen, og pisterne fører jer sikkert hjem til hoveddøren, når skidagen er overstået.

Hjemme igen

Efter en sjov men hård dag venter afslapning og forkælelse lige om hjørnet. Det står jer fuldkommen frit for, om skibenene skal plejes med en svømmetur i poolen, en løbetur i fitnessrummet eller en tur på massagebriksen. Er I mere til en svedetur, så går I bare i sauna eller dampbad istedet.

Kulinarisk særklasse

Hotellets restaurant er i en klasse for sig selv og forkæler morgen og aften smagsløgene med enten kulinarisk morgenmad eller gastronomisk aftenmenu. Når appetiten er stillet, kan I slænge jer foran pejsen eller nyde en velfortjent øl i hotellets hyggelige bar.
Skulle det have interesse at afholde virksomhedskonference, så finder I også lokalerne her ? der så at sige meget få ting, der ikke er mulige, når skiferien fører jer til Hotel Christiania i Val dIsère.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Fitnessrum: Ja

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Morgenmad: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Vis mere

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse (Syd, Type B)

Pænt dobbeltværelse på 25 - 34m2 med dobbelt- eller 2 enkeltsenge, siddearrangement samt badeværelse med karbad. Værelset vender mod syd/sydøst og har balkon. Opholdet er inklusive halvpension.  
Balkon- Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder – TV -Wi-Fi (gratis)

 

Dobbeltværelse Nord, Mindre

Mindre dobbeltværelse på ca. 20m2 med dobbeltseng og badeværelse med karbad. Værelset vender mod nord eller vest. Halvpension er inkluderet i opholdet.  
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi(gratis)

Dobbeltværelse Nord/Vest

Lækkert dobbeltværelse med dobbeltseng på ca. 22-25 m2. Alle værelser har et badeværelse med brus/badekar og toilet. Der er et mindre opholdshjørne og lækker ½ pension er inkluderet.  
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi(gratis)

Familiesuite

Familiesuite for op til 5 personer på ca. 55m2 bestående af to separate dobbeltværelser - det ene med en hyggelig siddekrog, derudover findes der to badeværelser med bruser og et separat toilet i suiten. Suiten vender imod vest eller sydøst, og har en fin balkon. Med i indkvarteringen er der inkluderet halvpension.  
Balkon - Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi(gratis)

 

Familieværelse (Vest, Type L4-vest)

 
Balkon - Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi(gratis)

 

Junior suite (Type L2)

 
Balkon - Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes