Frankrig, Val d'Isere

Hotel

Chalets de Solaise

Inkl. 6 dages liftkort
Inkl. 6 dages liftkort
Total 0,-
Bestil

Rejselængde 1 uge

Transport Egen transport

Ankomstdato 14.12.2019

Hjemrejsedato 21.12.2019

Rejsende 2 voksne

Vælg værelser

Alternativ 1

1 x studio for 2/3 people (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Sengelinned
  • Håndklæder
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 4.638,-

Fakta

Om Chalets de Solaise

De populære Chalét de Solaise lejligheder i Val d'Isere ligger i rolige omgivelser tilbagetrukket fra hovedgaden.

Meget mere end en skiferie

Skiferien i Val d’Isére er altid stensikker garant for skioplevelser i verdensklasse. Med en skirejse til ”Chalét de Solaise” tager vi skridtet videre og sørger for ferieoplevelser til både skientusiasten og resten af dennes familie.

God placering

De flotte og populære lejligheder ligger tilbagetrukket fra selve hovedgaden, så I er befriet fra de tungeste basrytmer i nattetimerne. Derfor er der ingen undskyldninger for ikke at få sin nattesøvn og være klar, når lifterne åbner om morgenen.


Aktiviteter til og for alle

Til jer der ikke får nok motion af en fuld dag på pisterne, så smutter I da bare en tur i fitness, inden aftensmaden står på bordet. Der er heldigvis også tænkt på os, der ikke lige har gennemført Copenhagen Ironman. Vi smutter nemlig bare en tur i den opvarmede udendørs pool eller løsner stængerne i saunaen.

Jeres private NOMA

Frankrig er ubestridt gourmeternes hjemland, men verdens bedste restaurant ligger altså i Danmark. Derfor giver I den også bare gastronomisk gas i lejlighedens køkken, hvis ikke det franske skulle lokke. Rækker evnerne ikke til NOMA-niveau, så er det heldigvis muligt for resten af husets beboere at søge tilflugt fra røg og damp på enten badeværelset eller balkonen.

Med en lejlighed i ”Chalét de Solaise” er i sikret en skiferie fuldkommen efter jeres hoved. Dette uanset om I er hyggeløbere eller entusiaster, I er alle velkomne! *Minimumsalder for at bo på Chalets de Solaise uden en forælder eller værge er 18 år.

Afstande

Afstand til piste: 550 m

Afstand til lift: 550 m

Afstand til centrum: 250 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

TV Nej

Mad og drikke

Pension Ingen pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Babyseng: Ja

Garage: Ja

Håndklæder: Ja

Kæledyr: Ja

Parkering (mod betaling): Ja

Sauna: Ja

Vis mere

Sengelinned: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring: Ja

Swimmingpool: Ja

Website Priority: Ja

WiFi: Ja

WiFi (mod betaling): Ja

Lejlighed 1-værelses 2/3 personer

Studiolejlighed for op til tre personer, ca 29 m2. Lejligheden består af et opholds rum med to sofasenge, køkken, badeværelse, TV, og balkon.
 
Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine – Køleskab – Telefon - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 1-værelses 2/4 personer

Studio lejlighed for op til 4 personer. Lejligheden består af et opholds rum med sovesofa, kabine med to senge, køkken og badeværelse.

 

Lejlighed 1-værelses med hems 4/5 personer

Studiolejlighed for op til 5 personer. Lejligheden består af et opholds rum med sovesofa, en hems med en dobbeltseng og en ekstra seng, badeværelse, og åbent køkken.

 

Lejlighed 2-værelses med hems 5/7 personer

To værelses lejlighed med plads for 5-7 personer. Lejligheden består af et opholds rum med sovesofa og en enkeltseng, kabine med to senge, hems med dobbeltseng. Lejligheden har et køkken, badeværelse, TV, og balkon.

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes