Frankrig, Val d'Isere

Lejlighed

Apartment Quartier Des Verdets

Fakta

Om Apartment Quartier Des Verdets

Quartier des Verdets er skilejligheder, som ligger lige i nærheden af skiløbet og byens centrum - perfekt til den lille familie eller vennegruppe.

Quartier des Verdets har fået sit navn, da det ikke bare består af én bygning, men derimod råder over hele fire bygninger, hvor deres billige skilejligheder byder velkommen til en skiferie fuldkommen på jeres præmisser. 

Lige i nærheden af det hele

De fire bygninger, der består af Jardin de Val, Hameau des Verdet, Verdets I og Verdets II ligger i en lille hyggelig sidegade til selve hovedgaden, hvilket betyder, at I aldrig har mere end fem minutters gang til hverken skiløb eller centrum. Her kommer I altså hurtigt til og fra jeres lejlighed.


Lejligheder med det hele

Vi kender det alle sammen – vi har lige spist og vil egentlig helst bare nuppe en kold øl til de sidste solstråler på lejlighedens balkon. Desværre er der lige en opvask der skal overstås! Det behøver I selvfølgelig ikke tænke på med en lejlighed i Quartier des Verdets. Lejlighederne her er alle med fuldt udstyrede køkkener, hvor I kan slippe jeres indre Bo Bech løs. Efter aftenens måltid behøver I ikke at finde på dårlige undskyldninger for at slippe for opvasken, da opvaskemaskinen uden problemer klarer de beskidte tallerkener.

Til børnefamilier og grupperejser

Alle vores lejligheder er til fire, fem eller seks personer, hvilket gør dem idéelle til både den lille skirejsende familie og den lidt større gruppe af venner og veninder. Uanset hvordan jeres kommende skiferie er skruet sammen, så er I ihvertfald velkommen i Val d’Isére og i vores skilejligheder Quartier des Verdets.

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 250 m

Afstand til skibus: 200 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

TV Nej

WiFi Nej

Mad og drikke

Pension Ingen pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Komfur: Ja

Køleskab: Ja

Lejlighed: Ja

Opvaskemaskine: Ja

Ovn: Ja

Parkering (mod betaling): Ja

Vis mere

Sengelinned: Ja

Skirum: Ja

WiFi (mod betaling): Ja

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Til maksimum 4 pers. To sovepladser i stue/opholdsrum, enten en sovesofa med to sovepladser eller to enkelt senge. Soveværelse med to sovepladser. Endvidere er der balkon eller terrasse til lejligheden.  
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn – Køleskab
 

2-vær. lejlighed (max. 5 pers.)

Til maksimum 5 pers. To sovepladser i stue/opholdsrum, enten en sovesofa med to sovepladser eller to enkelt senge. Soveværelse med tre sovepladser. Endvidere er der balkon eller terrasse til lejligheden.  
Balkon eller terrasse - Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab
 

2-vær. lejlighed m. kabine

Til maksimum 6 pers.To sovepladser i stue/opholdsrum, enten en sovesofa med to sovepladser eller to enkelt senge. Soveværelse med to sovepladser, samt kabine med to sovepladser.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab
 

Studio 4 personer

Til maksimum 4 pers. Stue/opholdsrum med dobbelt træk-ud seng og køjeseng. Nogle lejligheder har balkon/terrasse.  
Sengelinned -Kogeplade - Ovn – Køleskab

AccommodationTypes