Frankrig, Tignes

Hotel

Residence L'Écrin des Neiges

Inkl. 6 dages liftkort inkl. transfer

Vælg afgang fra Kastrup 4 mar

Vælg værelser

4 mar
11 mar
18 mar
25 mar
1 apr

Alternativ 1

1 x 3-værelses lejlighed til 6 personer (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Sengelinned
  • Håndklæder
4 mar
11 mar
18 mar
25 mar
1 apr
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Residence L'Écrin des Neiges

I 2007 åbnede L’Ecrin des Neiges dørene op og bød danskerne velkommen til skiferier i flotte omgivelser, og disse komfortable lejligheder sætter rammerne for en ferie lige i hjertet af Tignes.

Denne distance er en I kommer til at stifte nærmere bekendskab med, når I bor i L’Ecrin des Neiges lejligheder. Det gør nemlig ingen forskel, om I skal mod pisten, liften eller centrum – 200 meter er afstanden. Dette betyder samtidig, at I aldrig er mere end fem minutter væk fra den varme pejs i loungen.

Med 3 store stjerner venter der jer, udover skønne omgivelser, også en række fornøjelser, når det hårde arbejde på pisterne er overstået. Hygge med en varm kakao foran pejsens knitrende ild er eksempelvis ikke nogen dårlig måde at runde dagens skiløb af med.

Komfortable skilejligheder

De komfortable chaletlejligheder er bygget i hyggelig Savoie-stil og minder om Nordens træhytter. Alle lejlighederne er store, rummelige og med alt det udstyr, man forventer af en moderne luksuslejlighed. Desuden har de alle balkon, hvorfra I kan nyde den smukke solnedgang over Tignes bjergtoppe.

Perfekt til grupper

Til jer der elsker, at skirejsen foregår i grupper og ønsker at bo samlet, så er der her en enestående mulig for at bo mange og bo godt. I kan således bo helt op til ti personer i de største lejligheder. Tignes og L’Ecrin des Neiges byder på en skiferie med det hele og lidt til!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 250 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 150 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 250 m

Værelset

Slut rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling): On demand

Reception: Ja

WiFi: Ja

2-vær. Lejlighed

Til maksimum 4 pers. Ca. 38 kvm indrettet med opholdsrum med soveplads, et værelse, dusch/wc og køkken udstyret med kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Endvidere balkon eller terrasse. Stuen: Opholdsstue med en dobbelt sovesofa. Soveværelse: 2 enkeltmandssenge

2-vær. lejlighed ( 6 pers)

Til maksimum 6 pers. Ca. 38 kvm indrettet med opholdsrum med soveplads, et værelse, en sovekabine med køjeseng dusch/wc og køkken udstyret med kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Endvidere balkon eller terrasse. Stuen: Opholdsstue med en dobbelt sovesofa. Soveværelse: 2 enkeltmandssenge. Sovekabine: Køjeseng
Sengelinned -Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 
 

3-vær. Lejlighed

Til maksimum 6 pers. 40-48 kvm indrettet med opholdsrum med soveplads, to værelser, dusch/wc og køkken udstyret med kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Endvidere balkon eller terrasse. Stuen: Opholdsstue med en dobbelt sovesofa. Soveværelse 1 og 2: 2 enkeltmandssenge
Sengelinned -Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 
 

3-vær. lejlighed "Superior"

Til maksimum 6 pers. 56-70 kvm indrettet med opholdsrum med soveplads, to værelser, dusch/wc og køkken udstyret med kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Endvidere balkon eller terrasse. Stuen: Opholdsstue med en dobbelt sovesofa. Soveværelse 1 og 2: 2 enkeltmandssenge

4-vær. Lejlighed

Til maksimum 8 pers. 56-64 kvm indrettet med opholdsrum med soveplads, tre værelser, dusch/wc og køkken udstyret med kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Endvidere balkon eller terrasse. Stuen: Opholdsstue med en dobbelt sovesofa. Soveværelse 1: En dobbeltseng. Soveværelse 2 og 3: 2 enkeltmandssenge
Sengelinned -Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 
 

4-vær. lejlighed "Superior"

Til maksimum 8 pers. 68-88 kvm indrettet med opholdsrum med soveplads, tre værelser, dusch/wc og køkken udstyret med kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Endvidere balkon eller terrasse. Stuen: Opholdsstue med en dobbelt sovesofa. Soveværelse 1: En dobbeltseng. Soveværelse 2 og 3: 2 enkeltmandssenge
Sengelinned –Kaffemaskine - Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 

5-vær. lejlighed "Superior"

Til maksimum 10 pers. 86-100 kvm indrettet med opholdsrum med soveplads, fire værelser, dusch/wc og køkken udstyret med kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Endvidere balkon eller terrasse. Stuen: Opholdsstue med en dobbelt sovesofa. Soveværelse 1: En dobbeltseng. Soveværelse 2, 3 og 4: 2 enkeltmandssenge
Sengelinned -Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 4-værelses 8 personer

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 04.03.2023 - 10:00 - København
Ankomst 04.03.2023 - 12:05 - Lyon
Rejsetid 2:05
Flynr. D89736
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 11.03.2023 - 12:55 - Lyon
Ankomst 11.03.2023 - 15:00 - København
Rejsetid 2:05
Flynr. D89737
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes