Frankrig, Tignes

Hotel

Residence Grande Motte

Fakta

Om Residence Grande Motte

I lejlighedskomplekset Residence Grande Motte i Tignes er der ikke mere end 100 meter til centrum eller pisterne - det bliver næsten ikke bedre!

Fornuftige skilejligheder

En skiløbers hjerte slår for tre ting. Lækker sne, et effektivt liftsystem, der forbinder hele området og en bolig, der ligger lige op til de to førnævnte. Med en skiferie i Tignes får I de to første betingelser opfyldt, og den tredje får I, når I bor i ”Grand Mottes” skilejligheder tæt på pisten.

Genial beliggenhed

Med kun 100 meter til centrum af denne fantastiske skiby, har I aldrig langt til Tignes brede udvalg af indkøbsmuligheder. Omend det er skønt at bo lige i hjertet af begivenhederne, så slår det dog ikke de kun 100 meter, I har til skiløbet. Her får I det tredje hjerteslag opfyldt, og er således aldrig længere væk, end at I hurtigt kan komme hjem i varmen.

Fornuftig familieferie

Ovenstående er i særdeleshed bekvemmeligt, når de små er med på ski. Skiferier med børn, er på børnenes præmisser, så kolde fødder og næser skal hurtigt kunne komme hjem i varmen. Dette gør ”Grand Motte” ideelt for børnefamilien, da pisten mere eller mindre fører jer til hoveddøren.

Fornuftig størrelse

Lejlighedernes størrelse passer godt til familier og større grupper, der ønsker at bo samlet. Her finder I, udover eget toilet og bad med karbad,  køkken med det nødvendige udstyr til at forvandle dagens indkøb til en lækker duft af hjemmelavet mad i hele lejligheden.Tag hele familien med – vi glæder os til at byde jer velkommen i Tignes!

Afstande

Afstand til piste: 250 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 25 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling): by reservation

Skirum: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studio for 3-4 personer på 28 m2. Der er opholdsrum med en sovesofa og en kabine med en køjeseng samt køkken med køleskab og mikroovn. Der er tv, balkon, badeværelse med brus og toilet.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine - Håndklæder - TV - Elkedel

AccommodationTypes