Frankrig, Tignes

Hotel

Hotel Les Suite du Montana

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Les Suite du Montana

Hvis du er til gourmet, ski-in/ski-out og wellness, så er Hotel Les Suite du Montana i hjertet af Tignes det rigtige valg for dig.

Village Montana bydelen byder på både hotel og hyggelige familiechaleter - men uden Chalet Suiter kan byen jo ikke være helt komplet.

Smukke og hyggelige chaleter med ski-in/ski-out

Derfor har Village Montana selvfølgelig også opført hotel "Les Suites du Montana" som udelukkende består af de smukkeste og hyggeligste suiter, der selvfølgelig ligger ski-in/ski-out.

Men skulle du nu have lyst til at starte skidagen i Val Claret eller har brug for kørsel til anden lejlighed, tilbyder hotellet gratis shuttle transport til hele Tignes til hotellets gæster.

Klassiske alpesuiter

Der findes fem hotel chaleter, som består af 27 suiter i enkelt plan eller duplex, som alle er helt unikke og individuelt indrettet. Temaerne for suiterne er taget fra Provence,Tyrol og Savoy stil for at få det helt rigtige alpestemning indført.

Les Suites du Montana suiter byder på flotte indrettede suiter med privat jacuzzi og sauna samt skønne opholdsrum med pejse og balkoner.

Spa og wellnessafdeling

Har man lyst til mere spa og wellness-forkælelse har Les Suites du Montana også sin helt egen spa-afdeling. Der er en stor indendørs opvarmet swimmingpool, sauna, orientalsk dampbad, lounge område samt forskellige massage og wellness behandlinger (mod betaling). 

Fransk gourmet på hotellets egen restaurant

Hotellets restaurant "La Rotisserie" byder på lækker fransk gourmetmad, hvor din aftensmad består af en sublim 7-retters aftensmenu. Restauranten har også et fremragende og blæret vinkort til vin elskerne.

Så, tag venner og familie i hånden og book et ophold i disse skønne omgivelser og få en skioplevelse, I sent vil glemme.

Afstande

Afstand til piste: 30 m

Afstand til lift: 20 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 600 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 450 m

Værelset

Wi-fi i værelset Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Jacuzzi: Ja

Konferencerum: Ja

Parkering (mod betaling): 16€/ day or 80€/week

Reception: Ja

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Suite

Suite - 60 kvm i 2 etager. Nederste etage har 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse med massage-badekar, sauna og separat toiler. Øverste etage har en stor opholdsstue med sofaer, pejs og balkon, tv og et soveværelse med 2 enkeltsenge, badekar og toilet. Der er LCD TV, telefon og gratis wi-fi.  
Balkon – Badekar - Sengelinned - Hårtørrer -Telefon – Toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes