Frankrig, Les Menuires

Lejlighed

Les Chalets du Soleil

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Les Chalets du Soleil

Velkommen til verdens bedste sammenhængende skiområde og Les Chalet du Soleil – her får du en perfekt placering med ski-in/ski-out.

Det charmerende Les Chalet du Soleil er bygget i ægte klassisk chalet-stil, med træ og sten over alt. Her bliver du væltet bagover af den smukke panoramaudsigt udover de sneklædte bjergtinder i de tre dale.

Beliggenhed med ski-in/ski-out

Les Chalet du Soleil er placeret for enden af pisten, i 2000 meters højde, og så snart du går ud ad døren, står du på pisten. Her skal du hverken gå langt i dine skistøvler eller slæbe på dine ski, der er nemlig ski-in/ski-out. Der er altså direkte adgang til de tre dales store legeplads. Der findes ikke noget bedre, hvis du spørger os!

Vær opmærksom på at Les Chalets du Soleil er en større gruppe af chaleter, hvorfor der kan være lidt gåafstand til pisten alt efter hvilket chalet man kommer til at bo i.

Hvis du gerne vil spise dig igennem Les Menuires på din skiferie, ligger centrum 1500 meter fra Les Chalet du Soleil. Der er et hav af forskellige restauranter, barer og shopping muligheder. Så der er rig mulighed for at smage på de traditionelle Savoyard retter og de lokale vine. Virker de 1500 meter langt til byens centrum, behøver du ikke få sved på panden allerede. Lige uden for hoveddøren til Les Chalet du Soleil, er der et busstoppested til den gratis shuttlebus der kører dig til centrum.

Sætter du pris på hjemmelavede måltider, ligger supermarkedet kun 400 meter fra Les Chalet du Soleil. Der er rig mulighed for at blive inspireret til at lave en lækker middag til familien eller vennerne, hvor du også finder franske specialiteter.

Vil du gerne have friskbagt brød til din morgenmad, er der mulighed for bagerservice hver dag mellem klokken 8.00-10.00, mod betaling - du skal bare informere om dit valg til receptionen på forhånd.

Chaletlejligheder med plads til alle

Her på Les Chalet du Soleil har du muligheder for at drikke din morgenkaffe, til det fantastiske syn af sneklædte bjerge. Lejlighederne har nemlig balkon med panoramaudsigt, der findes ikke noget bedre at vågne op til sneklædte bjerge. Lejlighederne stiller enhver skirejsendes krav, og så er de ovenikøbet både hyggelige og charmerende.

På Les Chalet du Soleil findes der to typer af lejligheder. Den ene type hedder Contemporain, som er indrettet i en moderne og trendy stil. Du har ovenikøbet også mulighed for at få adgang til hammam og sauna, som du kan bløde kroppen op i, efter en lang dag på pisterne. Den anden type lejlighed hedder Authentic, som er indrettet i en klassisk og traditionel alpestil med træ dekorationer, og med en hyggelig pejs. Begge typer af lejligheder kan rumme alt fra 5-12 personer. Du kan rolig invitere hele familien og svigerforældre med, eller hele vennegruppen. Der er plads til alle, og perfekte omgivelser til at skabe gode minder på din skiferie.

Lejlighederne er indrettet med et opholdsrum med tv og bløde møbler. Rummet er ideelt til at samle alle dine venner, eller hele familien til en hjemmebrygget aften-drink, et brætspil eller en hyggelig sludder om dagens skiløb. I køkkenet har du alt, hvad du har brug for, til at kunne vise dine kokke-evner frem. Du finder et fuldt udstyret køkken - blandt andet med opvaskemaskine, mikroovn, kogeplader og køleskab med fryser.

Vi gør opmærksom på

At her behøver du ikke stikke fødderne i et par kolde skistøvler om morgenen, inden en lang dag på pisterne. Når du kommer hjem fra dagens skiløb, kan du nemlig hænge skistøvlerne på støvle varmere, og hænge din ski til tørre på ski-rack'et du finder på Les Chalet du Soleil.

Hvis du kommer kørende i bil til Les Menuires, kan du parkere ved Les Chalet du Soleil. Hvis du gerne vil parkere i en overdækket parkeringskælder, kan du gøre det mod betaling. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved den offentlig parkering, Parking De La Croisette, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Rigtig go’ fornøjelse på skiferien!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 1500 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Minimarked Ja

Faciliteter

Babyseng: On request

Dampbad: Ja

Handicapvenligt: Ja

Parkering (mod betaling): 65€ /week

Reception: Ja

Sauna: Ja

Vis mere

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

Solterrasse: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2-værelses lejlighed til 4-6 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 41m2 med et værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, et soveområde med to enkeltsenge samt to opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar og separat toilet. Derudover har lejligheden balkon eller terrasse.

3-værelses lejlighed til 5 personer Contemporain

Mere moderne indrettet lejlighed på ca. 39m2 med et værelse med en dobbeltseng, en sovekabine med to enkeltsenge samt en opredning på en sovesofa i stuen. Badeværelse med badekar og separat toilet. Derudover har lejligheden balkon eller terrasse.

3-værelses lejlighed til 4-6 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 51m2 med et værelse med en dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt to opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar og separat toilet. Derudover har lejligheden balkon.

3-værelses lejlighed til 6 personer Contemporain

Mere moderne indrettet lejlighed på ca. 48m2 med et værelse med en dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt to opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar og separat toilet. Derudover har lejligheden balkon eller terrasse.
Klassisk alpelejlighed på ca. 51m2 med et værelse med en dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge samt 2 opredninger på sovesofa i stuen. Badeværelse med badekar og separat toilet. Derudover har lejligheden balkon.

4-værelses lejlighed til 7 personer Contemporain

Mere moderne indrettet lejlighed på ca. 62m2 med et værelse med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge, samt en opredning på en sovesofa i stuen. Badeværelse med badekar og toilet, baderum med brus samt et separat toilet. Derudover har lejligheden balkon eller terrasse.

4-værelses lejlighed til 8 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 75m2 med to værelser med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt to opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar, baderum med brus og to separate toiletter. Desuden har lejligheden balkon eller terrasse.

4-værelses lejlighed med kabine til 6-8 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 74m2 med et værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge, en kabine med køjeseng samt to opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar og baderum med brus. Toiletterne findes enten på badeværelserne eller separat. Desuden har lejligheden enten balkon eller terrasse.

4-værelses lejlighed til 8 personer Contemporain

Mere moderne indrettet lejlighed på ca. 75m2 med et værelse med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge, samt 2 opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar og toilet, baderum med brus og et separat toilet. Desuden har lejligheden balkon eller terrasse.

5-værelses lejlighed til 8-10 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 110m2 med tre værelser med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge, samt to opredninger på sovesofaer i stuen. To badeværelser med badekar, to baderum med brus og to toiletter, som enten findes i badeværelserne eller separat. Desuden har lejligheden balkon eller terrasse. OBS: Lejligheden kan være i mere end ét plan.

5-værelses lejlighed til 10 personer Contemporain

Mere moderne indrettet lejligheden på ca. 85m2 med to værelser med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge, samt 2 opredninger på sovesofaer i stuen. To badeværelser med badekar, et baderum med brus og to toiletter, som enten findes i badeværelserne eller separat. Desuden har lejligheden balkon eller terrasse.

6-værelses lejlighed til 10-12 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 140m2 med tre værelser med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge, samt to opredninger på sovesofaer i stuen. To badeværelser med badekar, et baderum med brus og to toiletter, som enten findes i badeværelserne eller separat. Desuden har lejligheden balkon eller terrasse.

AccommodationTypes