Frankrig, Les Deux Alpes

Hotel

Hotel des Neiges

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Vælg afgang fra Kastrup 4 mar

Vælg værelser

25 feb
4 mar
1 apr
8 apr
15 apr

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
25 feb
4 mar
1 apr
8 apr
15 apr

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse med balkon (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
25 feb
4 mar
1 apr
8 apr
15 apr

Alternativ 3

1 x Familieværelse med køjeseng (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
25 feb
4 mar
1 apr
8 apr
15 apr
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Hotel des Neiges

Hvis du vil bo med få minutters gang til liften og tæt på butikker, restauranter og barer så er Hotel des Neiges et godt valg.

Hotel des Neiges er et ældre hotel, der ligger med kun få minutters gang til liften, både Diable og Super Vénosc, som hurtig tager dig på i det fantastiske skiområde. Når du kommer hjem fra dagens skiløb, er der mulighed for at nyde din Aperol Spritz lige rundt om hjørnet på en af Les Deux Alps mange barer. Hvis shoppe lysten derimod skal stilles, er der flere butikker lige uden for døren.

Halvpension

Hver morgen er der mulighed for at nyde den gode morgenmads-buffet i den hyggelige restaurant, så du er klar til at hoppe direkte ud på pisten efterfølgende. Om aftenen, efter en lang dag på pisterne, servere hotellets restaurant en dejlig 3-retters menu. Efter maden, er der mulighed for at hygge sig i hotellets lounge, med den fantastiske udsigt over de smukke bjerge. Her kan du tale om de fantastiske historier fra dagens skiløb, over en øl.

Øvrige faciliteter

På den anden side af gaden ligger Base Camp lodge, hvor der er mulighed for at benytte deres faciliteter; sauna, fitness og lounge bar. I loungebaren bliver der arrangeret special events, som live musik eller tema fester.

Værelserne

Værelserne er af fransk standard, ikke de største, men de er derimod pæne og simple, med eget badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Der er 17 værelser på hotellet: et værelse med plads til 4 personer og 16 dobbeltværelser, heraf 5 med balkon. Vær opmærksom på at der ikke er daglig værelsesrengøring på hotellet. For de gæster som rejser på 1 uges ophold er der én rengøring midt på ugen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander ser frem til at byde dig velkommen på hotellet og i Les Deux Alpes!

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

TV Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Reception: Ja

WiFi i lobby: Ja


Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, samt et bad og toilet. Ønskes der enkeltsenge bedes det oplyst ved booking.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

 
Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon. Ønskes der enkeltsenge bedes det oplyst ved booking.
Sengelinned – Brus eller badekar og toilet – Håndklæder - Balkon 


Familieværelse med køjeseng

Familieværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og en køjeseng. Ønskes der enkeltsenge bedes det oplyst ved booking.
Sengelinned – Brus eller badekar og toilet – Håndklæder 

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 04.03.2023 - 10:00 - København
Ankomst 04.03.2023 - 12:05 - Lyon
Rejsetid 2:05
Flynr. D89736
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 11.03.2023 - 12:55 - Lyon
Ankomst 11.03.2023 - 15:00 - København
Rejsetid 2:05
Flynr. D89737
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes