Frankrig, Les Arcs

Lejlighed

Residence Prestige Edenarc

Inkl. 6 dages liftkort
Inkl. 6 dages liftkort
Total 0,-
Bestil
Pris pr. person fra: DKK 0 Prisdetaljer

Vælg værelser

19 dec
26 dec
22 jan
5 feb
12 feb

Alternativ 1

1 x 2 værelses 4 personer (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Balkon/terrasse
 • TV
 • Sengelinned
 • Håndklæder
 • Kaffemaskine
 • Fryser
 • Komfur
 • Elkedel
 • Opvaskemaskine
 • WiFi i lejlighed
 • Bruser
 • Toilet
 • Mikroovn
19 dec
26 dec
22 jan
5 feb
12 feb

Fakta

Om Residence Prestige Edenarc

Residence Prestige Edenarc tilbyder moderne og luksuriøse lejligheder med alle de bekvemmeligheder, man kunne ønske sig på en skiferie.

Dette prestigefyldte feriested i Les Arcs tilbyder ski-in/ski-out og har en enestående udsigt over Tarentaise-dalen.

Vidunderlig beliggenhed

Her bor du i et roligt område.Selve boligkomplekset er opdelt i tre bygninger på seks etager og rummer 133 lejligheder med alt fra studios til fire personer til duplex tre-værelses lejligheder med plads op til otte personer.Hver lejlighed er fuldt udstyret med et funktionelt tekøkken (kogeplade, micro-ovn/grill og opvaskemaskine) og eget badeværelse med toilet. Der er tv og gratis trådløst internet samt en balkon eller terrasse i alle lejligheder.

Wellness og afslapning

Boligen har et stort wellness-område, hvor du kan nyde en opvarmet indendørs pool, der også er forbundet med en fantastisk opvarmet udendørs pool. Der er også et boblebad, sauna, hamam og fitnessrum. For dem der ønsker at blive forkælet lidt ekstra, kan du også købe spa-behandlinger på Residence Spa Nama Springs.
Der er mulighed for at købe halvpension i lejlighedskompleksets restaurant Voga Goga. Restauranten har en stor vidunderlig solterrasse med direkte adgang til pisterne og er åben hele dagen med mulighed for varme drikkevarer, snacks osv.
Hvis du rejser med børnene, er der også en børneklub, der er ansvarlig for underholdningen, så du kan slappe af uden at skulle bekymre dig om dem.

Værd at vide

 • Ski-in/ski-out 
 • Stort wellnessområde 
 • Fuldt udstyrede lejligheder med alle faciliteter 
 • Restaurant Voga Goga 
 • Kid's Club for børnene (gratis) Velkommen til Residence Prestige Edenarc!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 800 m

Afstand til shopping: 800 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Kæledyr: 60€/week

Reception: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

2 vær. lejlighed

2-værelses lejlighed på 36-43 kvm. til 4 personer. Lejligheden er indrettet med køkken, sove- og badeværelse, samt en stue, som er møbleret med en sovesofa til 2 personer. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn/ovn, køleskab, opvaske- og kaffemaskine, elkedel, toaster og et komfur med udsugning. Soveværelset er indrettet med dobbelt- eller enkeltsenge. Badeværelset er med toilet og bad.

Balkon eller terrasse - Komfur - Køleskab - Elkedel - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Sengelinned - Håndklæder - Toilet/bad - TV - Wifi (gratis) 


3 vær. lejlighed

3-værelses lejlighed på 50-56 kvm til 6 personer. Lejligheden er indrettet med et køkken, to soveværelser, badeværelse med toilet og bad, samt stue møbleret med en sovesofa til 2 personer. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn/ovn, køleskab, opvaske- og kaffemaskine, elkedel, toaster og et komfur med udsugning. Det ene soveværelse er med dobbeltsenge, det andet er med 2 enkeltsenge eller en køjeseng.

Balkon eller terrasse - Komfur - Køleskab - Elkedel - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Sengelinned - Håndklæder - Toilet/bad - TV - Wifi(gratis)

3 vær. lejlighed m. brændeovn

3-værelseslejlighed på 50-56 kvm. til 6 personer med brændeovn. Lejligheden er indrettet med et køkken, to soveværelser, delt badeværelse med toilet og bad, samt stue møbleret med en sovesofa til 2 personer. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn/ovn, køleskab, opvaske- og kaffemaskine, elkedel, toaster og et komfur med udsugning. Det ene soveværelse er med dobbeltsenge, det andet er indrettet med 2 enkeltsenge.

Balkon eller terrasse - Brændeovn - Komfur - Køleskab - Elkedel - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Sengelinned - Håndklæder - Toilet/bad - TV - Wifi(gratis)


3 vær. lejlighed Comfort

3-værelses lejlighed med 60-70 kvm til 6 personer. Lejligheden er indrettet med et køkken, to soveværelser, delt badeværelse med bad og toilet, samt stue møbleret med en sovesofa til 2 personer. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn/ovn, køleskab, opvaske- og kaffemaskine, elkedel, toaster og et komfur med tilhørende emhætte. Det ene soveværelse er med dobbeltsenge, det andet er indrettet med 2 enkeltsenge.

Balkon eller terrasse - Komfur - Køleskab - Elkedel - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Sengelinned - Håndklæder - Toilet/bad - TV - Wifi(gratis)


4 vær. lejlighed m. brændeovn, mod syd

4-værelses lejlighed med 76-84 kvm. til 8 personer med brændeovn og 2 planer. Lejligheden er på to planer indrettet med et køkken, tre soveværelser, to delte badeværelser med bad og toilet og en stue, som er møbleret med en sovesofa til 2 personer. Det ene soveværelse er indrettet med dobbeltseng og har eget badeværelse, mens de sidste to soveværelser er indrettet med enkeltsenge. I køkkenet er køleskab, opvaske- og kaffemaskine, elkedel, toaster, mikrobølgeovn/ovn og et komfur med emhætte.

Balkon eller terrasse - 2 planer - Brændeovn - Komfur - Køleskab - Elkedel - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Sengelinned - Håndklæder - Toilet/bad - TV - Wifi(gratis) 

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes