Frankrig, Les Arcs

Lejlighed

Residence Cime des Arcs

Fakta

Om Residence Cime des Arcs

La Cime des Arcs er et smukt og moderne lejlighedshotel beliggende direkte på pisten og tilbyder en fantastisk udsigt over skiområdet.

Lejlighedshotellet ligger i hjertet af skisportsstedet Paradiski, lige ved skiløjperne.

Lejlighederne

Residence La Cime Des Arcs tilbyder moderne indkvartering med selvforplejning og har 58 lyse lejligheder, der varierer i kapacitet fra 2 til 12 personer. Dette lejlighedshotel er meget fokuseret på gæstens trivsel og komfort. Her er lejlighederne moderne, hyggelige og fuldt udstyrede med alt hvad du har brug for til en dejlig skiferie.
Alle lejligheder har balkon, stue med fladskærms-tv og et badeværelse med badekar. Nogle værelser er udstyret med et ekstra badeværelse. Det fuldt udstyrede køkken har ovn, opvaskemaskine og kaffemaskine. Der er ligeledes fri internetadgang i fællesområderne, hvorimod der kan tilkøbes Wi-fi i lejligheder.

Nyd god mad og vidunderlig afslapning

Gæsterne kan prøve lokale Savoyard-specialiteter fra hotellets hyggelige restaurant, som ligger få minutter væk. Hvis du vil nyde solen, kan du også vælge at sidde på solterrassen.
Du har som gæst mulighed for at nyde ubegrænset adgang til kurstedets wellnessområde med opvarmet pool, sauna, dampbad og fitnesscenter.

Værd at vide

  • Tæt på pisten
  • Moderne lejligheder med fuldt udstyrede køkkener
  • Altan/balkon på alle indkvarteringer
  • Dejligt wellnessområde med opvarmet pool, sauna, dampbad og fitnesscenter

Afstande

Afstand til piste: 10 m

Afstand til lift: 10 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: €85 to €100 per car and per week

Kæledyr: Dog €75 / cat: €40 per week and per animal

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

Vaskeservice: Ja

2 vær. lejlighed

2-værelses lejlighed for op til 4 personer på 32 kvm. Lejligheden er indrettet med et soveværelse, et badeværelse og et separat toilet, et køkken og en stue med privat balkon, som er møbleret med en sovesofa til 2 personer. Soveværelset er opredt med dobbeltseng. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, komfur, køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, toaster, elkedel og diverse køkkenservice.
Balkon - Køkken - Mikrobølgeovn - Komfur - Køleskab/fryser - Opvaskemaskine - Kaffemaskine - Elkedel - Sengelinned - Håndklæder - Hårtørrer - Toilet/bad - TV - Wifi (gratis) 

2 vær. lejlighed + kabine

2-værelses lejlighed med kabine for op til 6 personer på 38 kvm. Lejligheden er indrettet med et soveværelse, en kabine med køjesenge, et badeværelse og et separat toilet, et køkken og en stue med privat balkon, som er møbleret med en sovesofa til 2 personer. Soveværelset er opredt med en dobbeltseng. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, komfur, køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, toaster, elkedel og diverse køkkenservice.
Balkon - Køkken - Mikrobølgeovn - Komfur - Køleskab/Fryser - Opvaskemaskine - Kaffemaskine - Elkedel - Kabine m. køjesenge - Sengelinned - Håndklæder - Hårtørrer - Toilet/bad - TV - Wifi (gratis)

3 vær. lejlighed

3-værelses lejlighed for op til 6 personer på 45 kvm. Lejligheden er indrettet med to soveværelser, to badeværelser og et separat toilet, et køkken og en stue med privat balkon, som er møbleret med en sovesofa til 2 personer. Det ene soveværelse er opredt med en dobbeltseng, det andet er med enkeltsenge. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, komfur, ovn, køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, toaster, elkedel og diverse køkkenservice.
Balkon - Køkken - Mikrobølgeovn - Komfur - Ovn - Køleskab/Fryser - Opvaskemaskine - Kaffemaskine - Elkedel - Sengelinned - Håndklæder - Hårtørrer - Toilet/bad - TV - Wifi (gratis)

4 vær. lejlighed + kabine

4-værelses lejlighed med kabine for op til 10 personer på 83 kvm. Lejligheden er indrettet med 3 soveværelser, en kabine med køjesenge, tre badeværelser og to toiletter, et køkken og en stue med privat balkon, som er møbleret med en sovesofa til 2 personer. Det ene soveværelse er opredt med dobbeltsenge, de to andre er med enkeltsenge. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, komfur, ovn, køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, toaster, elkedel og diverse køkkenservice.
Balkon - Køkken - Mikrobølgeovn - Komfur - Ovn - Køleskab/Fryser - Opvaskemaskine - Kaffemaskine - Elkedel - Kabine m. køjesenge - Sengelinned - Håndklæder - Hårtørrer - Toilet/bad - TV - Wifi (gratis)

AccommodationTypes