Frankrig, Les Arcs

Hotel

Hotel L'Aiguille Rouge

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension Inkl. transfer

Vælg afgang fra Billund 29 feb

Vælg værelser

29 feb
7 mar
14 mar
21 mar
28 mar

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Balkon/terrasse
 • TV
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
29 feb
7 mar
14 mar
21 mar
28 mar
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Alternativ 2

2 x Dobbeltværelse - 1 person (1 person)

Se værelsesbeskrivelse

 • Balkon/terrasse
 • TV
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
29 feb
7 mar
14 mar
21 mar
28 mar
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Hotel L'Aiguille Rouge

Fantastisk fransk klubhotel med ski-in/ski-out og panoramaudsigt over bjergene i Les Arcs.

Velkommen til Hotel L’Aiguille Rouge – et stort ski-in/ski-out hotel med 218 hotelværelser i bydelen Les Arcs 2000.

Dette er et stort hotel, der kører efter det velkendte klubhotel-koncept, hvor børnefamilier er i fokus med underholdning og aktiviteter centreret omkring de mindste. Det hele foregår her på fransk, så der kan opstå lidt sproglige udfordringer for de små skandinaver.
Skiferie med halvpension

Når du bor her på skiferien, så skal du ikke tænke på at lave mad. Halvpension er nemlig inkluderet i prisen, og du kan derfor se frem til en stor morgenbuffet, som helt sikkert gør dig mæt og fyldt med energi til en god dag på pisterne.

Når dagen er omme, kan du igen sætte dig til rette i den hyggelige restaurant og nyde en god middag med panoramaudsigt over Alperne – hvilken måde at slutte dagen på!

Enestående udsigt

Som vi allerede har nævnt et par gange, har dette hotel en fantastisk udsigt. Men det bliver kun bedre! For hotellet har også en hyggelige loungebar, hvor du kan tage et spil billard eller bordfodbold.

Skal det være lidt mere roligt, kan du tage et glas rosé med ud på den sydvendte terrasse og nyde udsigten over Alperne. En aften i ugen vil der også være live musik i baren.

Værelserne

Generelt er værelsernes størrelse ikke prangende, for dette er et klassisk klubhotel, hvor idéen er, at gæsterne primært opholder på pisterne eller i fællesområderne.

Mange af værelserne er såkaldt sammenkoblede værelser, hvilket er perfekt til familien eller flere venner, som gerne vil være sociale - også på hotelværelserne. Dog er det altid muligt at lukke døren og få lidt privatliv, hvis det ønskes.

Wifi er til rådighed for et mindre gebyr - både på værelserne og i fællesområderne.

Godt at vide om Hotel L’Aiguille Rouge:

 • Wifi til rådighed for et mindre gebyr
 • Mulighed for at købe helpension 
 • Stort barområde med solterasse 
 • Enestående udsigt over Alperne

Afstande

Afstand til piste: 10 m

Afstand til lift: 20 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Badekar eller bruser: Ja

Balkon/terrasse: Ja

Elevator: Ja

Halvpension: Ja

Hotel: Ja

Legerum: Ja

Vis mere

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

Toilet: Ja

Underholdning: Ja

WiFi (mod betaling): Ja

Comfort værelse m. balkon 2/3 pers.

Comfort værelse på ca. 18 kvm med 2 enkeltsenge + 1 opredning.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - Bad & toilet - TV

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 29.02.2020 - 10:00 - Billund
Ankomst 29.02.2020 - 12:45 - Grenoble
Rejsetid 2:45
Flynr. DX618
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Hjemrejse

Afrejse 07.03.2020 - 13:00 - Grenoble
Ankomst 07.03.2020 - 15:45 - Billund
Rejsetid 2:45
Flynr. DX619
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og ikke måle mere end 50 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 5 kg håndbagage og én barnevogn eller klapvogn i en godkendt Airshells-taske. Det er ikke muligt at betale for overvægt - overskydende bagage skal efterlades. 


 


Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg.  


Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. DAT accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


 


ABS Lavinerygsæk  
DAT tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


 


Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.


 


Mad ombord på flyet 
Når du flyver med DAT, kan du tilkøbe et lille udvalg og snacks og drikkevarer ombord på flyet. Det er også muligt at tilkøbe en kylling/bacon sandwich tur-retur for 159,00 kr. Dette skal bestilles senest otte dage inden afrejse ved at ringe til Nortlander på telefon 70 10 50 95. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal kuverter til rådighed, og at det kun gælder på fly fra Billund og Aalborg.


 


Check-in  
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge DAT og følge instruktionerne på skærmen. 

AccommodationTypes