Frankrig, La Rosiere

Chalet/Hytte

Skinetworks Chalet Perdrix

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Skinetworks Chalet Perdrix

Skønne chalet-lejligheder med sauna i La Rosieres bjergtagende omgivelser.

Chalet Perdrix beståer af tre skønne chalet-lejligheder, der ligger i den nye bydel af La Rosiere, Les Eucherts, med få minutters gang til en stolelift, pist, skileje, indkøb, bowling og skøjtehal. 

Lejlighederne kan bookes en og en, hvis I er mange rejsende, eller som enkelte værelser til to eller tre personer, hvis I ikke er så mange.  

Chalet-lejlighederne 

Der er tre lejligheder i bygningen, som har plads til henholdsvis 12, 13 og 15 personer. Alle lejligheder er på intet mindre end ca. 200 kvadratmeter og har 6 soveværelser med hver sit bad og toilet. Eneste undtagelse er lejligheden til 12 personer, hvor to af værelserne deler bad og toilet. 
Alle lejligheder har desuden en stor stue og et køkken-alrum med brændeovn. Lokalet inviterer som et naturligt samlingspunkt til, at man nyder et godt glas og deler oplevelserne, som en dejlig dag på pisterne har budt på. 
Kommer du i bil til La Rosiere, kan du ganske gratis parkere bilen i husets parkeringsgælder. 

Halvpension på skiferien 

Chalet Perdrix drives af Nortlanders eget, skandinaviske personale og der tilbydes skøn halvpension under hele din skiferie hertil.  

Hver morgen fra klokken 7:30 til 9:00 er der en god morgenbuffet, som tanker dig op med energi til en lang dag i sneen.  

Om aftenen byder vi på en 3-retters menu, inspireret af både det franske og nordiske køkken. Vi leverer og retter maden an i fællesrummet og konceptet er social dining i den forstand, at man kommer hinanden lidt mere ved end ved traditionelle hotelophold. At bo og spise er centreret omkring fællesskabet, og alle spiser samlet klokken 19:00.

Det er i det store fælles køkken-alrum, der er i hvert af de tre chaleter, at man spiser sammen. Det betyder, at man kan beholde sutskoene på, når man først er kommet ind i eget chalet. 

Ankomst og afrejse 

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på.Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Honesty bar 

På fællesområderne er det ikke tilladt at medbringe hhv. vin, øl og sodavand. Til gengæld sælger vi kolde drikkevarer og tempereret vin i vores honesty bar med høflig selvbetjening til favorable priser.  

I er velkomne til selv at medbringe andre typer drikkevarer, men køb af øl, sodavand og vin sker i honesty baren.

Såfremt I ønsker at medbringe egen vin, kan I også gøre det ved betaling af proppenge, som afregnes direkte på hotellet.

Bjergtagende udsigt 

Beliggende i La Rosière 1850 er du et godt stykke op i terrænet. Det betyder, at du har en fabelagtig udsigt til de omkringliggende bjerge, nærmest uanset hvorfra du befinder dig i bydelen – og altså også fra Chalet Perdrix.   

Sauna og massage 

Er du øm i kroppen efter dagens strabadser på pisten, har du mulighed for at slappe af og hvile musklerne i en af de to fælles saunaer, Chalet Perdrix stiller til rådighed. Derudover tilbydes der forskellige former for massage, der kan skræddersys til netop dit behov. Dette er dog mod betaling.   

Hyggelige og lækre rammer i Chalet Perdrix 

I Chalet Perdrix bor du hyggeligt og komfortabelt. De enkelte chalet’er har store vinduespartier i opholdsstuen med fantastisk udsigt til La Rosiere og længere ud i terrænet så langt øjet rækker. 

Desuden finder du en sydvendt altan i alle lejligheders fællesrum, der er som skabt til at man nyder et glas kølige og friske bobler i eftermiddagssolen.  

Nortlander glæder sig til at byde velkommen til en lækker skiferie i Chalet Perdrix.

GÆLDENDE FOR VINTEREN 2020:

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hotel. Vi følger vi hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og har for din og vores sikkerhed indført følgende: 
 • Guider og hotelpersonale trænes i nye rutiner og tiltag. 
 • Der er vejledninger flere steder på hotellet, så vi passer på hinanden. 
 • Vi overholder afstandskrav og afskærmning på hotellets fællesarealer herunder i restauranten. 
 • Der er håndsprit relevante steder på hotellet - også på bordene i restauranten. 
 • Vi gør oftere rent på hotellet - dørhåndtag desinficeres løbende. 
 • Hotelinfo, bar- og vinkort vil være en QR-kode. 
 • Retningsbestemte passager på hotellerne hvor det er nødvendigt.  Desuden vil vi til enhver tid følge de lokale regler og vejledninger for La Rosière i Frankrig - så hvis de til december og resten af sæsonen har som krav, at al personale bærer mundbind eller visir - så gør vi det. Dette er ikke meldt 100% endeligt ud fra Frankrig eller La Rosière endnu, men vi opdaterer dig naturligvis her, hvis dette bliver meldt.

  Vi har alle dage været medlem af hotel og restaurantforeningen i Frankrig (GNI). En forening, som hjælper os med at sikre, at hvert af vores hoteller efterlever de rette forhold under COVID, samt hjælper med at holde os informeret, hvis der sker ændringer i retningslinjerne fra myndighederne. 

  Under sæsonen kommer der specialister fra foreningen ud og sikrer, at vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke.

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 1200 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 300 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Faciliteter

Babyseng: Ja

Garage: Ja

Halvpension: Ja

Kæledyr: Ja

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

TV rum: Ja

WiFi i lobby: Ja

7-værelses lejlighed til 12 personer - Chalet nr. 1

Eget chalet med seks soveværelser - alle soveværelser har eget badeværelse med toilet og brusebad på nær værelse 5 og 6, som deler indgang samt bad og toilet. Værelse 2 og 3 har adgang til sydvendt terrasse, og værelse 4 har adgang til sydøstvendt terrasse. I værelse 1 er der mulighed for én ekstra opredning. Alle værelser har to enkeltsenge, der kan laves til en dobbeltseng. I chalet'et findes der desuden en stor stue med et hyggeområde med sofaer og brændeovn samt adgang til en sydvendt terrasse. I samme rum er der også et køkken med spiseplads til alle 12 personer.
Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - Bad & Toilet - TV -  WIFI (gratis) - Terrasse - Brændeovn - Parkeringskælder 

7-værelses lejlighed til 13 personer - Chalet nr. 2

Eget chalet med seks soveværelser - alle soveværelser har eget badeværelse med toilet og brusebad. Værelse 1 og 2 har en delt balkon mod sydvest, og værelse 3 og 4 har delt balkon mod sydøst. Værelse 5 har egen balkon mod sydøst, og værelse 6 har egen terrasse. Værelse 6 er desuden handicapvenligt - dog med en kant i brusekabinen. Alle værelser har to enkeltsenge, der kan laves til en dobbeltseng. Værelse 6 har mulighed for 1 opredning. I chalet'et findes der desuden en stor stue med et hyggeområde med sofaer og brændeovn samt adgang til egen balkon. I samme rum er der også et køkken med spiseplads til alle 13 personer. I dette chalet er der et ekstra toilet i fællesrummet.
Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - Bad & Toilet - TV -  WIFI (gratis) - Balkon - Brændeovn - Parkeringskælder 

7-værelses lejlighed til 15 personer - Chalet nr. 3

Eget chalet med seks soveværelser - ale soveværelser har eget badeværelse med brusebad og toilet. Værelse 5 og 6 har badekar. Værelse 2 har balkon mod sydøst, og værelse 6 har balkon mod syd. Alle værelser har to enkeltsenge, som kan laves til en dobbeltseng. Værelse 2, 3 og 5 har tre enkeltsenge - i værelse 2 er den trejde seng på et repos cirka én meter oppe. Dette chalet er i to etager, så der er skrå vægge i værelserne beliggende på øverste etage - værelse 5 og 6. I chalet'et er der desuden en stor stue med et hyggeområde med sofaer og brændeovn samt adgang til egen balkon. I samme rum er der også et køkken med spiseplads til alle. Der er et ekstra toilet i dette chalet i fællesrummet.
Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - Bad & Toilet - TV -  WIFI (gratis) - Balkon - Brændeovn - Parkeringskælder 

AccommodationTypes