Frankrig, La Rosiere

Hotel

Skinetworks Chalet Oliver

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Skinetworks Chalet Oliver

Rolig beliggenhed og kvalitetshygge med den smukkeste udsigt til enestående naturomgivelser er hvad Chalet Oliver byder på.

På Chalet Oliver bor du i hyggelige og lune omgivelser med halvpension og hyggelige wellness-faciliteter. Her er der både et strejf af livsnydelse og hjemlig hygge. 

Her får du det gode fra to verdener. Du bor dybest set i en stor og lækker hytte med de trygge og lune rammer, der hører sig til. Samtidig får du alle fordelene ved den service og komfort der er i at bo på hotel.Du får sammen med hyggen blandt andet rengøring, halvpension og skandinavisk talende personale. 

På Chalet Oliver tales der primært skandinavisk, for hotellet driver vi selv. Vi ved godt, hvad der skal til for at gøre vores gæster glade, så det er det, vi leverer her.  

I den rolige ende af byen

Chalet Oliver ligger i rolige omgivelser i La Rosière. Du finder Chalet Oliver i udkanten af centrum i La Rosière, hvor du bor i hyggelige omgivelser med en fantastisk udsigt over bjergenes amfiteater.

Beliggenheden er fantastisk på trods af at her ikke er ski-in/ski-out. Hotellet ligger godt placeret selv om du ikke bor lidt midt i det hele.  

Det lækre her er, at vi befinder os lidt tilbagetrukket fra bylivet og alligevel i nærheden af det meste. Du har nemlig kun 3-4 minutters gang fra byens restauranter, barer og indkøbsmuligheder. 

Wellness

Det vil måske være synd at kalde Chalet Oliver for et decideret wellnesshotel, men ikke desto mindre er der et hyggeligt wellnessområde. Her finder du en sauna og et spabad. 

Der, hvor wellnessområdet her skiller sig ud fra de fleste andre er, at der via en dør er direkte adgang til en terrasse og sneen udenfor. Dermed er det jo oplagt, at man lige tager sig en hurtig rulletur i sneen efter en god svedetur i saunaen.  

Franske lækkerier på skandinavisk

Restauranten er drevet af vores eget personale, og konceptet er enkelt: Du skal spise godt, og der er tænkt på, at du er sulten efter en lang dag på ski. 

Hver morgen står du op til en buffet, hvor der er noget for enhver smag, og hver aften står vores kokke for at tilberede en velsmagende og solid 3-retters menu. 

På vores egne hoteller har du altid mulighed for at få vegetarisk kost. Er du allergisk overfor visse fødevarer, kan hotellerne også tage hensyn til dette. 
 
OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie. 

Druen i glasset

Frankrig er, som de fleste ved, et land, der er højt respekteret for sine vine. Vinene er, hvad man kan kalde en af sidegevinsterne ved skiferie dertil.

På Chalet Oliver præsenterer vi et godt og velkomponeret vinkort samt et sortiment af andre drikkevarer. 
 
Udvalget af vine er domineret af de franske vindistrikter, og desuden efterstræber vi at præsentere et par lokale af slagsen på vinkortet. Den nysgerrige kan således smage på vin, man kun sjældent vil støde på derhjemme.

Spisning ved ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på.
Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00. 

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem. 

Indretning og fællesarealer

Standarden på Chalet Oliver er som på et regulært og vanligt hotel. Det er ikke store værelser, men de er bestemt heller ikke små. Ved ekstra opredning kan pladsen blive lidt trang af, at der er kommet en ekstra seng ind på værelset. 

Fællesarealerne inviterer til at man opholder sig i fællesskab med andre. Restauranten og loungen er store åbne rum, hvor man nyder den gode mad og en god drink ved kaminen. 

Terrassen er simpelthen enestående! Den udsigt, der folder sig ud her, er en, der tager mælet fra selv den mest kontrære og gnavne sortseer.  

Skibus til og fra liften

Liften og pisterne ligger cirka 450 meter fra Chalet Oliver, og den travetur i skistøvler med skiene på nakken kan godt blive en udfordring, der giver sved på panden allerede inden, du er kommet på ski. 

Derfor foreslår vi, at du tager med skibussen, der stopper lige foran huset. Den er gratis, kører i pendulfart og fragter dig frem og tilbage på få minutter. 

Internet

Der er gratis WiFi overalt i hotellets fællesområder. Vi er i Alperne, og derfor kan infrastrukturen omkring internet til tider være med forsyningsudfordringer. 
Vi glæder os til at byde velkommen til en unik og smuk skiferie på Chalet Oliver i dejlige La Rosière.

Det får du på Chalet Oliver

 • Lun hygge i rolige og utroligt smukke omgivelser 
 • Skandinavisk personale
 • Solterrasse med fabelagtig udsigt 
 • Halvpension 
 • Skikælder med støvlevarmer

GÆLDENDE FOR VINTEREN 2020:

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hotel. Vi følger vi hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og har for din og vores sikkerhed indført følgende: 
 • Guider og hotelpersonale trænes i nye rutiner og tiltag. 
 • Der er vejledninger flere steder på hotellet, så vi passer på hinanden. 
 • Vi overholder afstandskrav og afskærmning på hotellets fællesarealer herunder i restauranten. 
 • Der er håndsprit relevante steder på hotellet - også på bordene i restauranten. 
 • Vi gør oftere rent på hotellet - dørhåndtag desinficeres løbende. 
 • Hotelinfo, bar- og vinkort vil være en QR-kode. 
 • Retningsbestemte passager på hotellerne hvor det er nødvendigt.  Desuden vil vi til enhver tid følge de lokale regler og vejledninger for La Rosiere i Frankrig - så hvis de til december og resten af sæsonen har som krav, at al personale bærer mundbind eller visir - så gør vi det. Dette er ikke meldt 100% endeligt ud fra Frankrig eller La Rosiere endnu, men vi opdaterer dig naturligvis her, hvis dette bliver meldt.

  Vi har alle dage været medlem af hotel og restaurantforeningen i Frankrig (GNI). En forening, som hjælper os med at sikre, at hvert af vores hoteller efterlever de rette forhold under COVID, samt hjælper med at holde os informeret, hvis der sker ændringer i retningslinjerne fra myndighederne. 

  Under sæsonen kommer der specialister fra foreningen ud og sikrer, at vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke.

Afstande

Afstand til piste: 500 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 450 m

Afstand til shopping: 250 m

Afstand til skibus: 20 m

Afstand til skileje: 250 m

Værelset

Bad Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Halvpension: Ja

Jacuzzi: Ja

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Vis mere

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. 
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med 2 enkeltsenge

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, som kan skilles til to enkeltsenge, samt et badeværelse med brusebad og toilet. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon med 2 enkeltsenge

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge, som kan laves til en dobbeltseng, og et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon. Vær opmærksom på, at på nogle værelser kan sengene ikke samles til en dobbeltseng, da de så vil spærre for balkondøren.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon med mulighed for 1 opredning

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng og et badeværelse med brusebad eller badekar samt et toilet. Værelset har desuden en balkon. I værelset er der mulighed for at lave én ekstra opredning.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

4-sengsværelse med mulighed for 1 opredning

Et stort værelse til fire personer med en dobbeltseng og to enkeltsenge. I værelset er der mulighed for at lave én ekstra opredning, så der kan sove fem personer. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og toilet.
Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

4-sengsværelse i 2 rum med balkon

Et stort værelse til fire personer i to separate rum. Det ene rum har en dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. I mellemgangen er der ét badeværelse med badekar samt seperat toilet. Værelset har desuden en  balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Toilet – Håndklæder

5-sengsværelse i 2 rum med 3 enkeltsenge og køjeseng

Værelse til fire personer i to separate rum. I det ene rum er der to enkeltsenge, som kan laves til en dobbeltseng, i det andet rum er der en køjeseng og en enkeltseng. Desuden er der et badeværelse, som er i mellemgangen, med badekar og seperat toilet.
Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

AccommodationTypes