Frankrig, La Rosiere

Lejlighed

Les Bouquetins

Fakta

Om Les Bouquetins

Lejlighedskomplekset Residence Les Bouquetins i La Rosiere ligger tæt på pisten og centrum.

Hos Les Bouquetins bliver man mødt af en hyggelig alpin stemning. De lidt ældre lejligheder har hvad der skal til for at holde en god skiferie i La Rosière.

Her er en hyggelig atmosfære, hvor man kommer hinanden ved. Lejlighederne er oplagte for gæster, der elsker skiløb og en central placering i La Rosière. 

Bo centralt på Les Bouquetins 

Residence Les Bouquetins har en beliggenhed blot 100 meter fra pisten, hvilket betyder at I ikke behøver at vandre for længe rundt i skistøvler om morgenen.

Det er også nemt at udforske den afslappede og smukke alpeby, La Rosiere, med blot 150 meter til centrum. Byen ligger smukt i 1.850 meters højde, hvilket giver snesikre forhold og en fantastisk udsigt udover dalen. 

Oplev ægte alpestemning

Her kan du holde din ferie fri fra betonkomplekser, men i stedet suge alt den alpestemning du kan til dig. Nyd den smukke by, betagende natur og fabelagtige skiløb med en skiferie i Residence Le Bouquetins. 

Det er muligt at leje sengelinned og håndklæder mod betaling - dette skal blot forudbestilles. Ring til os, hvis du ønsker at gøre det.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 150 m

Afstand til skileje: 250 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Kogeplade Ja

Miniovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Lejlighed 1-værelses - 4 personer

Etværelses lejlighed på første eller anden sal på 22 kvm. med balkon. Der er en sovesofa i fællesrummet samt et lille tekøkken med to kogeplader, ovn og køleskab. I entreen er der en køjeseng og adgang til badeværelse samt separat toilet.
Balkon - Kogeplade - Ovn - Køleskab

AccommodationTypes