Frankrig, La Rosiere

Lejlighed

Chalet Les Marmottons

Fakta

Om Chalet Les Marmottons

Oplev dette helt nye prestigefyldte 4 stjernes lejlighedskompleks Chalet Les Marmottons, placeret en kort gåtur fra pisterne og med en absolut fantastisk udsigt fra de syd/sydvest vendte lejligheder.

Den anerkendte arkitekt virksomhed MGM, har stået for opførelsen af disse 30 luksuriøse lejligheder, som kombinerer traditionel arkitektur fra Savoy med høj standard og moderne faciliteter.

Beliggenhed/Omgivelser

Skønne La Rosiere ligger på en sydvendt skråning, hvor solen næsten altid skinner, ideelt for et kompleks som Chalet Les Marmottons.Chalet Les Marmottons ligger 300 m fra centrum, butikker og restauranter.Kun 350 m fra pisten.Du vil nyde godt af en direkte adgang til skiområdet ”Espace San Bernardo”.


Du bør bo her, hvis...Alle de stilfulde lejligheder på Chalet Les Marmottons er indrettet efter en høj standard for komfort og bekvemmelighed.Alle køkkenerne er udstyret med alt du behøver, for at kunne tilberede et godt måltid.Du vil samtidigt bo centralt på centrum og løjperne, så beliggenhed og kvalitet går op i en højere enhed.

Hvordan smager maden?

Lejlighederne har eget køkken, hvor der kan laves mad, og med kun 300 m til centrum er der rige muligheder for at handle ind.L'Estam servere traditionel fransk mad til rimelige priser, det er lokalt og de har intet imod børnene også er med ude og spise (de synes kun at det er hyggeligt).

Ekstra tilbehør/ Værd at vide

 • Satellit-tv
 • Slutrengøring, undtagen køkken og service
 • Ski rum, sko-varmere
 • WIFI gratis i receptionen, og i lejligheder

  Hvad siger gæsterne?

  Anmeldelse fra ”TripAdvisor”“Venligt, lækker”Klart, ejeren arbejder hårdt på at få dig til at føle dig velkommen. Travle og travlt, de gør deres bedste for at få dig en plads uden at nogen føler sig pressede. Et temmelig stort menu, og alt var lækker. Kan varmt anbefales (især fordi maden højere op i bjergene er mindre venlige og ikke så god.

  Tag med os på ski!

  Udfyld felterne herunder, så får du et overblik over de ledige lejligheder vi kan tilbyde i netop den periode, du ønsker at rejse i.Rigtig god skiferie :-)

Afstande

Afstand til piste: 350 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 300 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Vaskemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2 værelser 4 personer

2-værelses lejlighed på 35-40 kvadratmeter til 4 personer. Lejligheden består af et soveværelse med to enkeltsenge, stue med sovesofa til to personer og badeværelse med toilet og hårtørre. Køkkenet har: køleskab, kogeplader, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, røremaskine og toaster.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer - Ovn – Køleskab – Viskestykker –Telefon - Håndklæder -Brødrister -TV – Vaskemaskine- Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

3 værelser 6 personer guld

Lejlighed med 3 værelser til 6 personer på ca. 50-65 m2. Lejligheden har to deciderede soveværelser, samt en sovesofa til 2 personer.  Lejligheden består af et soveværelse med dobbelsenge samt et soveværelse med enkeltsenge, i alt 4 standard senge samt de sidste to på sovesofa. Lejligheden har et moderne badeværelse med badekar og bruser, samt hårtøre og håndklædevarmere.  Derudover findes der yderligere et mindre badeværelse med et enkelt toilet. Stuen har en stor sofagruppe, satelit-tv, telefon samt udgang til en flot balkon.  Køkkenet er fuldt udrustet med keramisk kogestation, ovn, køleskab, opvasker, frysere, elkedel, brødrister samt kaffemaskine.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer - Ovn – Køleskab – Viskestykker –Telefon - Håndklæder -Brødrister -TV – Vaskemaskine- Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

3 værelser 6 personer

Lejlighed med 3 værelser til 6 personer på ca. 50-65 m2. Lejligheden har to deciderede soveværelser, samt en sovesofa til 2 personer.  Lejligheden består af et soveværelse med dobbelsenge samt et soveværelse med enkeltsenge,  i alt 4 standard senge samt de sidste to på sovesofa.  Lejligheden har et moderne badeværelse med badekar og bruser, samt hårtøre og håndklædevarmere. Stuen har en stor sofagruppe, satelit-tv, telefon samt udgang til en flot balkon.  Køkkenet er fuldt udrustet med keramisk kogestation, ovn, køleskab, opvasker, frysere, elkedel, brødrister samt kaffemaskine.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer - Ovn – Køleskab – Viskestykker –Telefon - Håndklæder -Brødrister -TV – Vaskemaskine- Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

4 værelser 8 personer

Lejlighed med 4 værelser til 8 personer på ca. 70-75 m2. Lejligheden har 3 deciderede soveværelser, samt en sovesofa til 2 personer. Lejligheden består af et soveværelse med dobbelsenge samt to soveværelser med enkeltsenge, i alt 6 standard senge samt de sidste to på sovesofa. Lejligheden har et moderne badeværelse med badekar og bruser, samt hårtøre og håndklædevarmere. Derudover findes der yderligere et mindre badeværelse med et enkelt toilet. Stuen har en stor sofagruppe, satelit-tv, telefon samt udgang til en flot balkon. Køkkenet er fuldt udrustet med keramisk kogestation, ovn, køleskab, opvasker, frysere, elkedel, brødrister samt kaffemaskine.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer - Ovn – Køleskab – Viskestykker –Telefon - Håndklæder -Brødrister -TV – Vaskemaskine- Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

5-vær. lejlighed (Max 10 pers.)

Indeholder 4 dobbeltværelser, et stort køkken alrum med mulighed for 2 ekstra opredninger og 2 badeværelser med bad og toilet.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer - Ovn – Køleskab – Viskestykker –
Telefon - Håndklæder -Brødrister -TV – Vaskemaskine- Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

AccommodationTypes