La Rosiere

Skiferie til La Rosière Skiløb for alle temperamenter

Med årtiers erfaring som arrangør af skirejser ved vi, at det er vigtigt at kunne tilbyde rejsemål med gode pister for skiløbere på alle niveauer.

Du skal tage på skiferie til La Rosière, hvis du leder efter hverdags-afkobling og god hygge. Den afslappede stemning går igen i både den traditionelt byggede gamle by, den nye bydel, og på de mere bløde nedfarter. 

Skiområdet og byen er tæt på perfekt, hvis du vil afsted med familien, eller måske bare en romantisk get-away.

Fem hurtige om La Rosière

  • Godt til par
  • Hyggelig by
  • To landes gastronomi
  • Storslået natur
  • Afslappet skiløb

Læs mere om La Rosiére her

Fakta om La Rosiere

152 km pister

37 lifte

54 kmBlå pister
75 kmRøde pister
23 kmSorte pister

La Rosiere

Byens højde 1850 m

Højeste skiløb 2800 m

Liftkapacitet 46000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 11 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Plan du Repos

Maison du Ski

Chalet le Montana

Vores indkvarteringer i La Rosiere

AccommodationTypes

På skiferie i La Rosière Roligt temperament, masser af sol og gastronomi

Den mest italienske af de franske destinationer. Noget af det helt unikke ved La Rosière er den geografiske placering. Hele området breder sig fra Frankrigs Savoie til Italiens Aosta-dal, så den madglade skiløber kan slå sin nysgerrighed løs i to landes gastronomiske verdener.

Her kan man boltre sig i fransk fondue, raclette og tartiflette og få variation i italiensk pizza, pasta og fontina-ost, for ikke at snakke om de vinøse udfoldelsesmuligheder i de to lande.

Rigeligt med pistekilometer

Skiområdet i de to lande er bestemt heller ikke småt. Med en skirejse til La Rosière får du 150 km pister at boltre dig på, og La Rosière leverer både udfordringer til grønne såvel som sorte skiløbere. Udvidelser af netværket er en konstant proces, og med fem nye røde piste og to nye 6-mands lifter er der adgang til områdets nye højeste punkt i 2.800 meters højde, hvilket jo ikke just trækker ned i den glade skiløbers bog.

En by med personlighed

Byen La Rosière ligger fantastisk smukt placeret i 1850 meters højde, der udover at give snesikre forhold, også præsenterer en imponerende udsigt over dalen.

Glæd dig til at geare ned i La Rosière og hold ferie langt væk fra larmende turister og kedelige betonkomplekser. Byens arkitektur er beskyttet og man møder bygninger i chaletstil, træbeklædte huse og de særlige franske stenhuse udformet af natursten og med tage lagt i lag af skiferplader. La Rosière oser af hygge og nydes stille og roligt og indtages uden de store armbevægelser.

Masser af sol

Med den sydvendte placering er byen og skiområdet badet i de usædvanligt mange solskinstimer, som de lokale vejrforhold skaber. Destinationen hører til blandt alpernes mest beskinnede i antal solskinsdage.

Det er imidlertid stadig laid-back-atmosfæren, der er og bliver den altdominerende.

Gastronomi i La Rosière

Le Genépi er et populært spisested, der fremhæves for sine lokale hjemmelavede retter serveret i hyggelige chalet-omgivelser. Restauranten ligger i selve byen og prisniveauet er i mellemlejet.

Village Igloo er en anderledes spiseoplevelse alene på grund af omgivelserne. For foden af de blå pister Marmottes og 10 minutters gang fra skilifterne Eucherts Express og Plan du Repos Express er en kæmpe igloo bygget i sne. Om dagen er der bar og snacks mens der om aftenen serveres mad fra restauranten. Så absolut et besøg værd, hvis man vil spise godt i usædvanlige omgivelser.

Italiensk og fransk skiløb

Med skiene på fødderne kan du glæde dig over områdets geografiske placering. På den sydvendte side har du La Rosière, med dertil hørende solskin. Kravler du over på den anden side af passet, har du 'La Thuile', der er nordvendt og ligger i Italien. De to områder hænger naturligt sammen, og giver dig god mulighed for, at spise varierede specialiteter fra de to landes gastronomiske udbud.

Et bjergpas som dette er desuden en vejrmæssig udfordring, hvilket betyder, at vejret ofte kan være godt i La Thuile og samtidig dårligt i La Rosière - eller omvendt.  

Vores mest populære ophold i La Rosiere

Få et tilbud til La Rosiere

Vil du gerne på skiferie til La Rosiere? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.