Frankrig, La Plagne

MMV Hotel Les 2 Domaines

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Vælg afgang fra Kastrup 4 jan

Vælg værelser

4 jan
11 jan
18 jan
25 jan
8 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Balkon/terrasse
  • TV
  • Føntørrer
  • WiFi i værelse
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
4 jan
11 jan
18 jan
25 jan
8 feb

Fakta

Om MMV Hotel Les 2 Domaines

Bo med wellness og tæt på skiløbet i Belle Plagne – Velkommen til MMV Hotel Les 2 Domaines.

Velkommen til MMV Hotel Les 2 Domaines i Belle Plagne, hvor den autentiske Savoyard-stil møder moderne komfort og enestående udsigter over de sneklædte bjerge. Hotellet er placeret i begyndelsen af Belle Plagne by, og tilbyder en dejlig placering i forhold til skiløbet.

God placering

Beliggende i 2.050 meters højde, tilbyder MMV Hotel Les 2 Domaines nem adgang til pisterne i Belle Plagne. Perfekt for både voksne og børn, der gerne vil maksimere sin tid på skiene. Du kan stave på dine ski direkte ud på pisterne om morgenen, og ramme liften, og når du skal hjem fra dagens skiløb kan du glide på ski ned til hotellet. Hotellet er også placeret med kun 200 meter til Belle Plagnes charmerende centrum, hvor du finder hyggelige restauranter, barer, caféer og butikker.

Wellness-faciliteter

Efter en dag på ski kan du slappe af i hotellets opvarmede indendørs swimmingpool eller besøge “Aquarelaxant”-området, hvor du kan nyde saunaen, hammam og boblebad (både indendørs og udendørs). Wellness-området er åbent dagligt og er forbeholdt voksne, med særlige tider hvor teenagere (14-18 år) også er velkomne, hvilket giver alle en chance for at opleve total afslapning og genopladning.

Halvpension på skiferien

På MMV Hotel Les 2 Domaines behøver du ikke at tænke på noget. Når du vågner, kan du slå øjnene op til en lækker morgenmadsbuffet, der tilbyder varme drikke, frugtjuicer, forskelligt brød, pålæg, oste, frisk og tørret frugt, samt et bredt udvalg af varme og kolde retter forberedt lige foran dig. Her er der garanti for, at du kan få fyldt kroppen op med energi til en lang dag på pisterne.

Til aftensmad kan du nyde temaaftener, som raclette eller tartiflette og andre lækre lokale specialiteter. Der er også mulighed for retter til alle familiens medlemmer, som både sikre sund og lækker mad. Du kan altid finde noget for enhver smag, inklusiv vegetariske, veganske og glutenfrie muligheder.

Loungebar

Du kan afslutte din skidag i hotellets hyggelige loungebar, med en varm kakao, kold øl eller god drink. Baren er det ideelle sted at slappe af og dele dagens eventyr efter en dag på ski, eller efter aftensmaden med familie og venner, i en afslappet atmosfære.

Underholdning

Hotellet byder familier velkommen med åbne arme, og tilbyder en række børnevenlige faciliteter og aktiviteter. MMV’s aktivitetsteams tilbyder underholdning og sjov for børn i alderen 18 måneder til 17 år, med tilpassede programmer og aktiviteter, der sikrer en mindeværdig ferie for de yngste gæster. Det er et fransk hotel, så det foregår som regel på fransk, men der kan naturligvis også være andre internationale eller danske børn.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Plagne 1800. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen i Belle Plagne!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 400 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Dampbad: Ja

Jacuzzi: Ja

Konferencerum: Ja

Legerum: Ja

Legerum: Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

Underholdning: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Værelse til 2 personer på 23-25m2 med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Herudover et badeværelse med enten badekar eller brus, toilet, hårtørrer og håndklædetørrer. Derudover er der en skrivebordsplads, godt med skabsplads og en balkon.
WIFI - TV - Hårtørrer - Håndklædetørrer - Sengetøj - Håndklæder - Balkon

3-sengsværelse 

Værelse til 3 personer på 23-25m2 med enten en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, samt en enkeltseng. Herudover et badeværelse med enten badekar eller brus, toilet, hårtørrer og håndklædetørrer. Derudover er der en skrivebordsplads, godt med skabsplads og en balkon.
WIFI - TV - Hårtørrer - Håndklædetørrer - Sengetøj - Håndklæder - Balkon

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 04.01.2025 - 00:00 - København
Ankomst 04.01.2025 - 00:00 - Lyon
Rejsetid 0:00
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Charter

Hjemrejse

Afrejse 11.01.2025 - 00:00 - Lyon
Ankomst 11.01.2025 - 00:00 - København
Rejsetid 0:00
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Charter

AccommodationTypes