Courchevel

Luksuriøs & lækker Skiferie til Courchevel

Velkommen til Courchevel! En by beliggende i Tarentaise dalen, som er en del af “de tre dale” - verdens største sammenhængede skiområde.

Courchevel er et af Alpernes mest eksklusive skiområder, så hvis du er til luksus og forkælelse, så er denne destination lige noget for dig. Man kalder faktisk byen for vintersportens svar på Saint Tropez!

Fem hurtige om Courchevel

  • Snesikkert
  • Luksuriøst
  • En del af de 'tre dale' sammen med Val Thorens
  • 150 pistekilometer inkluderet i liftkortet (600 muligt)
  • 7 restauranter med Michelin-stjerner

Læs mere om Courchevel her

Fakta om Courchevel

600 km pister

163 lifte

312 kmBlå pister
216 kmRøde pister
72 kmSorte pister

Courchevel

Byens højde 1550 m

Højeste skiløb 3230 m

Liftkapacitet 260000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 8 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Vores mest populære ophold i Courchevel

600 pistekilometer Skiløbet i Courchevel

Ingen over - ingen under: De tre dale er bare verdens bedste skiløb!

Courchevel ligger østligst af alle byerne i de tre dale, og deler skiområde med blandt andet Val Thorens, som fire gange i streg er kåret til Verdens Bedste Skiområde. Her kan du altså se frem til skiløb i verdensklasse!

Det lokale område

Courchevel ligger i Tarentaise-dalen i de franske alper, og er det absolut mest luksuriøse samt største af områderne i 'de 3 dale'. Selve skiområdet lige omkring Courchevel er sammensat af 150 kilometers piste og 58 forskellige lifte, som fører dig rundt i området.

Skiløb for alle

I Courchevel er der skiløb for “all shapes and sizes” uanset, hvor god en skiløber du er. Nybegyndere og børn har glæden af 19 grønne og 19 blå pister. Til de mere øvede og erfarne skiløbere, er der 34 røde og 8 sorte pister til rådighed.  

Men lad os være ærlige: Skiterrænnet henvender sig mest til begyndere eller mellem skiløbere, mens de mere øvede ikke vil have de helt store udfordringer på en skiferie til Courchevel. Til dem der er der dog masser af udfordringer at hente, hvis man begiver sig videre ud området: De Tre Dale.

 

De 3 Dale

Vil mere have mere? Så anbefaler vi, at du udvider dit liftkort. Alle dalene er nemlig forbundet via topmoderne liftsystemer, og du vil opleve at en skiferie i De 3 Dale byder på masser af forskellige pister - både til begyndere, øvede og eksperter. Med det store liftkort skal du altså ikke tænke på, hvor du er, men kun tænke på at komme rundt i det store skiområde og få mest muligt ud af det.

Udover Courchevel og Val Thorens dækker 'de tre dale' over Méribel, Saint Martin de Bellevile, Les Menuires og Orelle

Skiløb for de erfarne

Er du en god skiløber, så vil vi anbefale, at du står fra Courchevel overmod Val Thorens - her er der rigeligt med udfordringer til selv de bedste skiløbere! Foruden almindeligt pisteskiløb, så kan man ikke komme udenom hverken snowparken eller off-pisten.

Off-piste området er enormt, da skiområdet er enormt - og Snowparken er også i verdensklasse og kan tilfredsstille næsten alle parkrotter eller familien, som lige skal se hvad det er. 

OBS! Liftkortet, som man køber i rejsen, dækker cirka 150 lokale pistekilometer i Courchevel og inkluderer ikke storområdet Les 3 Vallées. Dette skal du selv opgradere til.

Læs mere om byen Courchevel her

Michelin i 1.500 højdemeter Om byen Courchevel

Vil du gerne have Michelin-mad i luksuriøse omgivelser i 1.500 højdemeter? Så er du kommet til det rette sted!

Courchevel er delt ind i fire forskellige områder alt efter deres beliggenhed: Lavest ligger Courchevel 1300, Courchevel 1550, Courchevel 1650 og sidst men ikke mindst Courchevel 1850. Alle byerne har fået navnene efter hvor mange meter over havet, de ligger.

De fire bydele

Courchevel 1300 er den billigste af stederne, og du vil opleve, at flere turister tager hertil for at holde deres skiferie.

Courchevel 1550 er den mest rolige af de fire byer – der opholder sig mange franske familier i denne bydel, hvilket gør den rolig.

Courchevel 1650 er der primært aktivitet omkring franskmændenes juleferie og vinterferie, men også her vi hos Nortlander holder til. 

Courchevel 1850 er for alvor er for Paris’ jetsetliv – og her vil du derfor opleve et højt prisniveau

Michelin i 1.500 højdemeter

Hvis du er til god mad og ren forkælelse af dine smagsløg, er Courchevel det helt rigtige sted at tage på skiferie. Hele syv restauranter deler i alt 11 Michelin-stjerner, hvoraf fire af restauranterne har to! Så du kan allerede nu godt lade mundvandet løbe, for her er der altså gastronomiske oplevelser i vente, som mange kun tør drømme om.

Nortlander anbefaling: Chalethotel Les Casades

Hvis du gerne vil bo på et hotel kun med danskere og svenskere, lige over for pisten og liften, med halvpension og til en god pris - i en ellers dyr by? Så anbefaler vi hos Nortlander Chalet Les Cascades. Det er ikke et klubhotel, og det er franskmænd der driver hotellet, men der vil kun være vores gæster på det - hele sæsonen!

Tag på skiferie Courchevel hvis ..

Du sætter pris på godt skiløb koblet sammen med en hyggelig atmosfære i luksuriøse omgivelser.

Læs mere om events i Courchevel her

Vores indkvarteringer i Courchevel

AccommodationTypes

Meget mere end skiløb Events i Courchevel

Tag for dig af det hele - eller gør som du vil. I De Tre Dale er der masser af aktiviteter uden for pisten!

Vær opmærksom på, at nogle af disse aktiviteter vil starte i andre byer end Courchevel. 

Zip Line i Val Thorens

Hvis du lige skal have det sidste adrenalinboost, inden du står på ski retur til Courchevel, så tag en tur med Zip Line. Den kører fra 3.250 højdemeter og rammer en topfart på lige omkring 100 km/t. En oplevelse værd for alle folk, som godt kan lide et lille adrenalin boost.

Toboggan i Val Thorens

Du kan prøve (arm)kræfter med en vild tur i bobslæde kaldet Toboggan på fransk. Den er Frankrigs største med 6 kilometers nedfart, der tager 45 minutter. 

Arrangementer med guiderne

I Courchevel har vi også hver sæson et godt ugeprogram som vores dygtige guider arrangerer. Arrangementerne varierer fra sæsonen til sæson og nogle er mod ekstra betaling.

  • Barbecue picnic
  • Skibriefing
  • Kælk
  • Fælles frokost 
  • Fransk aften

I Frankrig må vi desværre ikke køre pistevisning grundet den franske lovgivning. I stedet for kører vi i starten af din skiferie en skibriefing, hvor vi fortæller om de bedste pister i området, godt at vide og meget mere.

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19. 

Få et tilbud til Courchevel

Vil du gerne på skiferie til Courchevel? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er Courchevel noget for dig?