Frankrig, Avoriaz

Hotel

Résidence Le Saskia Falaise

Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Résidence Le Saskia Falaise

Le Saskia Falaise byder på hyggelige og skønne lejligheder med direkte adgang til pisten i Avoriaz.

Beliggenhed 

Residence Saskia Falaise ligger i skisportsstedet Avoriaz 1800, og har direkte adgang til pisten. Byens mange fornøjeligheder er heller ikke langt væk fra ejendommen. Fra hoveddøren kan du gå til centrum på få minutter, hvor du finder et hav af de mange restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Her finder du alt hvad du skulle få brug for under din skiferie. 


Omgivelser

Når du nu vælger at bo i lejlighed på din skiferie så tror jeg, det fordi du helt sikkert gerne vil lave dine egne måltider. Den nærmeste supermarked ligger kun 50 meter væk, og er lige bag ejendommen. Her finder du alt hvad du behøver for at vække den franske kok frem i de fantastiske omgivelser.

Alle lejligheder i ejendommen, har balkon med udsigt over hele Morzine-dalen. Det betyder du kan efter en lang og udfordrende skidag på bjerget, slappe af med et godt glas vin og nyde de sidste solstråler med panoramaudsigt.


Lejlighederne

Résidence Le Saskia Falaise består af 9 bygninger. Uanset hvilken du bor i, er der fra hoveddøren kun få minutters gang til centrum, hvor du finder et hav af restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Lejlighederne på Saskia Falaise er fuldt udstyret med det nødvendige køkkenudstyr, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Samtlige lejligheder har desuden opholdsstue med fladskærms-tv med internationale satellitkanaler.


Værd at vide

L'Aquariaz Mountain Spa ligger i nærheden og består af et 2000 m² stort område med swimmingpools og vandrutsjebaner. Her finder du også klatrevæg, udendørs spabad med udsigt til dalen samt en langsomt flydende flod.


Ekstra tilbehør

  • Børnepasning/ børneklub
  • Brødservice til morgenbordet
  • Adgang til restaurant “La Falaise”
  • WiFi

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 400 m

Afstand til shopping: 400 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

TV Ja

WiFi Nej

Mad og drikke

Pension Ingen pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Elevator: Ja

Håndklæder: Ja

Komfur: Ja

Køleskab: Ja

Ovn: Ja

Parkering (mod betaling): Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sengelinned: Ja

Slutrengøring: Ja

WiFi: Ja

WiFi i lejlighed: Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

4 personers lejlighed på 20-24 m2, består af et opholdsrum med 2 separate sovepladser, en kabine med en køjeseng, badeværelse med toilet, tv, et fuldt udstyret køkken med flere kogeplader, køleskab, miniovn, opvaskemaskine, kaffemaskine. Lejligheden har balkon.
Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine– Ovn - Køleskab - Viskestykker -Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2-værelses + kabine 7 personer Superior

6 personers lejlighed består af et opholdsrum med 2 seperate sovepladser, et værelse med en dobbeltseng, en kabine med en køjeseng, badeværelse med toilet, et seperat toilet, tv, et fuldt udstyret køkken med flere kogeplader, køleskab, miniovn, opvaskemaskine, kaffemaskine. Lejligheden har balkon.
Sengelinned – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2-værelses + kabine 6/7 personer

6 personers lejlighed på 25-35 m2, består af et opholdsrum med 2 seperate sovepladser, et værelse med en dobbeltseng, en kabine med en køjeseng, badeværelse med toilet, et seperat toilet, tv, et fuldt udstyret køkken med flere kogeplader, køleskab, miniovn, opvaskemaskine, kaffemaskine. Lejligheden har balkon.
Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine– Ovn - Køleskab - Viskestykker -Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejligheder 2-værelses 4 personer Superior

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse.

Lejlighed 2-værelses 4/5 personer

4 personers lejlighed på 23- 28 m² består af opholdsrum med 2 enkelt sovesofaer, et seperat soveværelse med en dobbeltseng, et fuldt udstyret køkken med 4 keramiske kogeplader microbølge/grill ovn, opvaskemaskine og kaffemaskine. Lejligheden har bad, toilet, telefon (mod betaling), tv og balkon.
Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine– Ovn - Køleskab - Viskestykker -Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes