Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Hotel Nortlander Le Chamois

Halvpension Inkl. transfer
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Nortlander Le Chamois

Charme, skandinavisk hygge og god beliggenhed midt i den gamle bydel.

En ting er rammerne, noget helt andet er indholdet. Velkommen til en skiferie i hyggelige omgivelser drevet af vores eget personale.

Dette er ikke et luksushotel, og det er bestemt heller ikke et spritnyt hotel. Til gengæld er der masser af charme, personlighed, fabelagtig beliggenhed og god mad. Da hotellet er et, vi selv driver, er personalet skandinavisk og uddannet af Nortlander for at give alle gæster det ophold, vi selv sætter pris på. Og så er prisen skarp.

Hotellet er en af de ældre bygninger i Alpe d’Huez, og byen er siden grundlæggelsen i 1936 vokset rundt om den ældste bydel, Vieil Alpe-kvarteret. Det resulterer i at placeringen helt af sig selv med tiden bliver mere og mere central. Netop den centrale beliggenhed gør, at der er blot få minutters gang til Alpe d’Huez’ hovedgade med hyggelige butikker og restauranter. Pisterne og liften ligger ret tæt på hotellet, og du har intet besvær med at komme til og fra skiområdet.

Forplejning

Skandinaver som vi er, så ved vi, at god og ordentlig kost er vigtigt for den glade og trætte skientusiast. Derfor er morgenbuffeten solid og varieret, så pisterne senere kan indtages med frisk optanket energi.

Hver aften serverer vi en lækker tre-retters menu, der er komponeret af vores egne kokke.

Vinen er jo en af de små sidegevinster ved at tage på skiferie i Frankrig. Til maden følger et velkomponeret vinkort og et generelt bredt udvalg af drikkevarer, man kan købe. Vinudvalget er overvejende fransk, og vi efterstræber altid at have lokale vine på kortet, så man kan stille nysgerrigheden ved at smage vine, vi normalt ikke så ofte ser hjemme i Danmark.

På vores egne hoteller har du altid mulighed for at få vegetarisk kost. Er du allergisk overfor visse fødevarer, kan hotellerne også imødegå dette.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller tilpasse menuen med hensyn til allergi, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften, alle middage under hele din skiferie.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00. 

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Værelser

Lige som fællesarealerne, bærer værelserne også præg af at hotellet ikke er fra allerøverste og nyeste hylde, men charme og personlighed er der masser af i de velfungerende rammer.

Alle værelser ud mod gaden har fået skiftet vinduer og er blevet lydisoleret for at komme støjniveauet til livs. Der kan dog stadig forekomme larm, da der ligger en offentligt tilgængelig bar under hotellet.

Fællesarealer

Hotel Le Chamois har en virkelig hyggelig bar og spiseafdeling. Stedet oser af stemning, og man har lyst til at opholde sig der, når man kommer tilbage fra en dag på ski. Hvis vejret er til det, og det er det jo som regel i Alpe d’Huez med de 300 årlige solskinsdage, så er der en fin terrasse, hvor man passende kan nyde et glas vin eller en god kop kaffe.

Der findes ikke nogen stor og fuldt udrustet skikælder, og skistøvlerne placeres lige i indgangen til hotellet.

Essensen

  • Centralt placeret
  • Eget Nortlander-personale
  • Skandinavisk hygge
  • To minutter til liften
  • Ophold med meget for pengene

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 250 m

Værelset

TV Nej

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Babyseng: Ja

Halvpension: Ja

Hotel: Ja

Lounge: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Enkeltværelse, BUDGET

Enkeltværelse til en person med en køjeseng. Badeværelset, med brusebad og toilet, er på gangen. Værelset er til jer, der prioriterer skiløbet fremfor at opholde sig i værelset. Der er godt nok to senge i værelset, da det er en køjeseng - men værelset er ret lille, så vi anbefaler ikke, at der bor mere end én person i værelset. 

Sengelinned – Håndklæder 

Dobbeltværelse med balkon


Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.

Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder


Dobbeltværelse, Nord


Nordvent dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Vær opmærksom på, at dobbeltsengen kun er 140 centimeter bred.

Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder


Dobbeltværelse med balkon, BUDGET


Et lille dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng. Værelset har et badeværelse med brusebad og toilet på gangen. Værelset er til jer, der prioriterer skiløbet fremfor at opholde sig i værelset.

Balkon - Sengelinned – Håndklæder 

Twinværelse 


Twinværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har skrå vægge.

Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


Twinværelse med balkon


Twinværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon. 

Balkon – Sengelinned – Håndklæder 


3-sengsværelse med tre enkeltenge


Værelse til tre personer med tre enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet.

Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

3-sengsværelse med balkon og tre enkeltsenge


Værelse til tre personer med tre enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.

Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


4-sengsværelse med balkon


Værelse til fire personer med fire enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.

Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

4-sengsværelse med to enkeltsenge og en køjeseng


Værelse til fire personer med to enkeltsenge og en køjeseng. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.

Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

4-sengsværelse med balkon, to enkeltsenge og en køjeseng


Værelse til fire personer med to enkeltsenge og en køjeseng. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon.

Sengelinned - Balkon – Bad og toilet – Håndklæder 

AccommodationTypes