Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Hotel Grandes Rousses

Morgenmad
Inkl. morgenmad Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Turistskat betales på destinationen

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Grandes Rousses

4-stjernet luksushotel midt i Alpe d’Huez og lige ved pisten – Velkommen til Hotel Grandes Rousses.

I forvejen var Hotel Grandes Rousses et kendt hotel i Alpe d’Huez, men i de senere år har de markerer sig endnu engang. Hotellet er nemlig blevet dobbelt så stort, og de har åbnet en hel ny tilbygning.

Hotellet

Hotellet har alt, du har brug for på en skiferie - både til store og små. Til de voksne er der en wellness-afdeling, og til de små er der et legerum, hvor de kan boltre sig.

Hotellet ligger i hjertet af Alpe d’Huez tæt på både pisten og liften – der er altså aldrig langt til noget af det, du har lyst til.

Værelserne på hotellet er moderne og har alt, du har brug for. Ikke mindst en stor, god seng, så du kan hvile kroppen og blive klar til endnu en dag på pisterne.

Wellness

Hver morgen har du adgang til et lille spa-område, og hele dagen har du adgang til den åbne pool, saunaen og jacuzzien. Der er altså rig mulighed for at få hvilet de ømme skiben efter en dag på pisterne, og slappe af i selskab med dem, du har kær.

Maden

Når du bor på Hotel Grandes Rousses i Alpe d’Huez, skal du ikke tænke på at lave morgenmadmad. Alle ophold er nemlig med 1/4 pension, så du kan se frem til en god, solid morgenmad. Der er også mulighed at tilkøbe aftensmad.

Endvidere kan du nyde live musik i baren om aftenen.

Hotel Grandes Rousses er perfekt til dig, der gerne vil have lidt ekstra på skiferien – og Nortlander glæder sig til at se dig.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 20 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 50 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

Kaffemaskine Ja

Wi-fi i værelset Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Konferencerum: Ja

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Vis mere

Parkering (mod betaling): pre-booked

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Panoramic - Luxury værelse - 2 personer

Topersoners sydvendt værelse på 23 kvm med panoramaudsigt og egen terrasse/balkon.

Balkon eller terrasse - Kaffemaskine - Minibar - Pengeskab - TV - Sengelinned - Håndklæder - Toilet - Bad - Wi-Fi (gratis)

Prestige værelse - 2 el. 3 personer

Topersoners øst- eller vestvendt værelse på 28 kvm med plads til 1 barn. Egen balkon/terrasse.

Balkon eller terrasse - Kaffemaskine - Minibar - Pengeskab - TV - Sengelinned - Håndklæder - Toilet - Bad - Wi-Fi (gratis)

Deluxe værelse - 2 personer med plads til 2 børn på sofa

Topersoners øst- eller vestvendt værelse på 32 kvm med plads til 2 børn. Egen balkon/terrasse.

Balkon eller terrasse - Kaffemaskine - Minibar - Pengeskab - TV - Sengelinned - Håndklæder - Toilet - Bad - Wi-Fi (gratis)

Junior suite - Familieværelse 2 voksne + 2 børn

Topersoners øst- eller vestvendt suite på 38 kvm med plads til 2 børn. Egen balkon/terrasse.

Balkon eller terrasse - Kaffemaskine - Minibar - Pengeskab - TV - Sengelinned - Håndklæder - Toilet - Bad - Wi-Fi (gratis)

Panoramic - Luxury værelse - 1 person

Sydvendt enkeltværelse med panoramaudsigt.

Kaffemaskine - Minibar - Pengeskab - TV - Sengelinned - Håndklæder - Toilet - Bad - Wi-Fi (gratis)

Suite Mezzanine til 2-4 personer

Suite i 2 plan på cirka 40 kvm. med et separat soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, stort opholdsrum med mulighed for 2 ekstra opredninger samt eget badeværelse og balkon.
Balkon - Kaffemaskine - Minibar - Pengeskab - TV - Elektrisk pejs - Sengelinned - Håndklæder - Toilet - Bad - Wi-Fi (gratis)

Suite Panoramic til 2-4 personer

Sydvendt suite i 2 plan på cirka 40 kvm. med balkon og panoramaudsigt over bjergene. Suiten indeholder et separat soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, fælles opholdsrum med sovesofa til 2 ekstra personer
Balkon - Kaffemaskine - Minibar - Pengeskab - Elektrisk pejs - TV - Sengelinned - Håndklæder - Toilet - Bad - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes