Frankrig, Alpe d´Huez

Chalet/Hytte

Chalet Daria-I Nor

Fakta

Om Chalet Daria-I Nor

Nybyggede chalet-lejligheder i det exceptionelle Alpe d’Huez, der med sikkerhed vil skabe en varm og autentisk atmosfære for besøgende gæster.

Det splinternye Chalet Daria I Nor er den perfekte kombination af komfort og praktisk anvendelighed. Alle tre private lejligheder der udgør dette nybyg, har rummelige terrasser med en spektakulær udsigt over Ecrins Massif og bjergkædens toppe.

Dette ophold tilbyder en fredelig scene, med en bred vifte af tjenester af høj kvalitet. Når du træder ind ad døren ved ankomst er der frisk brænde og tændt op i pejsen i Chalet Nizam, som er et af de i alt tre chalet’er, der hører til Daria I Nor.

Egen chalet manager

Chalet Daria Nor har en tilhørende chalet-manager, som er dedikeret til ejendommen. Derfor kan du bestille en lang række services “à la carte”.

Dette inkluderer blandt andet friskt brød leveret til døren hver morgen, vask af tøj, egen kok og tjener, der tilbereder og serverer en menu, der er godkendt af dig og meget mere.

Wellness

Gæster der ønsker at benytte indendørs opvarmet pool, sauna og dampbad har tilmed mulighed for at gøre dette. Opholdet inkluderer nemlig de frynsegoder der tilbydes hos Hotel Daria-I Nor, som blot ligger 100 meter fra dette chalet.

Mod ekstra betaling, kan man som gæst også benytte hotellets ekstraordinære “Black Diamond Luxury Spa”, som oser af afslapning og velvære.

Anvendelighed

Hver chalet-lejlighed har adgang til en privat garage, hvilket gør det enormt belejligt for rejsende gæster, der ankommer i bil. Ski og støvler opbevares i et privat rum tildelt hver chalet-lejlighed, som blandt andet er udstyret med tørreanlæg til skistøvler og handsker.

Dette nybyggede chalet imødekommer derudover moderne behov som WiFi-forbindelse, fladskærmsfjernsyn og telefon. Der er naturligvis også badekåbe og slippers klar når du ankommer.

Chalet Daria I Nor ligger desuden også kun 100 meter fra den nærmeste gondol “Alpe Express”, hvilket giver hurtig og nem adgang til løjperne. 
  • Lækker luksus fra øverste hylde 
  • Fabelagtig udsigt 100 meter fra liften
  • Fem-stjernet serviceniveau
Nortlander ønsker dig varmt velkommen til Chalet Daria I Nor, i det legendariske skisportsområde Alpe d’Huez.

Afstande

Afstand til piste: 75 m

Afstand til lift: 75 m

Afstand til centrum: 350 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bad Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Parkering (mod betaling): €60 / car* / week, 1 place already included per apartment

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Chalet Nazim 290m2

Stort lækkert Chalet i 3 etager.
Stueplan findes privat indgang, elevator, privat garage, skirum med støvle og handskevarmer, wellnessområde med jacuzzi, bad, toilet og en terrasse.

1 Etage findes 2 store soveværelse med eget bad og toilet, 2 soveværelser det ene med eget bad og dertil 1 separat toilet. Alle værelser har adgang til balkon.

2 Etage findes stort køkkenalrum med fuldt udstyret køkken, lounge område med pejs og adgang til en stor balkon. 1 separat toilet.

AccommodationTypes