Canada

Skiferie til Canada Ferien du aldrig glemmer

Tag på en skiferie til Canada, som du ikke kommer til at glemme. Canada har skiområder for både begyndere og øvede - så alle kan være med her!

Som noget nyt kan vi til sæsonen 2019/2020 tilbyde skirejser til Canada. Vi arrangerer skiferierne med DANexplore

Du kan altså komme på skiferie til nogle af de bedste skiområder i verden og få en absolut uforglemmelig oplevelse i helt fantastiske omgivelser.

Grunde til at tage til Canada på skiferie

 • Skiområder for både begyndere og øvede
 • Snesikkert skiløb og god off-piste
 • Hyggelige ski-byer med imødekommende canadiere

Nortlander tilbyder skiferier til to populære destinationer i Canada - Whistler og Banff.

Skiferie til Whistler 200 nedfarter, 3 gletsjere og en bilfri by

Whistler-Blackcomb lidt nord for Vancouver er Canadas og samtidig Nordamerikas største skiområde. Her er det altså ikke nedfarter, du kommer til at mangle. Med mere end 300 forskellige nedfarter, 33 hurtige lifter og rig mulighed for at tække spor i uberørt sne, er her vitterligt noget for alle. Som om det ikke er nok, så har de også Nordamerikas bedste funpark for boardere og ridere!

Bilfri by

Som du kender det fra Avoriaz i Frankrig, er bilerne helt gemt af vejen i Whistler. Gaderne er anlagt som gågader, hvor restauranter og caféer har udsigt til Coast Mountains - en stor bjergkæde ved Stillehavskysten i det vestlige Canada.

Snesikker skiferie

I Whistler er det ikke usædvanligt, at falder mange meter sne. Sidste sæson faldt der 9,5 meter i Whistler, så det er altså ikke sne, der mangler. 

Børnevenlig skiferie til Whistler

Skal de små med på skiferien til Canada, er Whistler et godt bud. Her er nemlig pister til alle niveauer, og på bjergsiden ned mod byen strækker de brede pister sig, og her er masser af plads.

Oplev mere end skiløb

Vil du gerne have det lille ekstra på skiferen? Så kan du i Whistler både prøve en hundeslædetur, heliskiing og randonnée og snescooter.

Du kommer altså ikke til at kede dig her!

På en skiferie til Whistler får du altså: 

 • Masser af sne og fedt skiløb
 • Alt fra brede boulevarder til off-piste mellem træerne
 • En hyggelig skiby med restauranter, barer og butikker

Herunder kan du se de tre hoteller, som du kan bo på i Whistler sammen med Nortlander og DANexplore.

Få et tilbud på skiferien til Whistler

Drømmer du om en skiferie til Whistler i Canada? Udfyld formularen her eller kontakt vores Senior Travel Advisor Annika Kölln på telefon 33 63 03 47. Så vil hun hellere end gerne hjælpe!

Se vores tre hoteller i Whistler her

01

Listel Hotel ★★★

Bo i hjertet af Whistler på det charmerende Listel Hotel. Et dejligt hotel beliggende midt i Whistler Villiage og i gåafstand fra gondolen. Det nærmeste skiområde er Whistler Mountain.

På hotellet er der 98 standard-værelser, som alle er indrettet med kabel-tv, in-house filmsystem og internetadgang. Desuden har hvert værelse elkedel, køleskab og et badeværelse. 

Vil du gerne forkæles lidt ekstra på skiferien, så har hotellet et lille wellness-område med spabad og sauna. Dine smagsløg kan også forkæles i den prisbelønnende restaurant, Barefoot Bistro, med vinkælder og 'Vodka room'. 

På hotellet er der desuden: 

 • Internet
 • 150 meter til nærmeste lift
 • Gratis parkering

Pris fra 9.360,- pr. person inklusiv fly fra Danmark tur/retur, transfer fra lufthavnen og liftkort.

Vil du med hertil? Så kontakt Annika Kölln, Senior Travel Advisor, på telefon 33 63 03 47.

Aava Whistler Hotel ★★★

Et dejligt hotel beliggende cirka to minutters gang fra centrum af Whistler Village. Det tager omkring otte minutter at gå til gondolen, som tager dig op til skiområdet. Det nærmeste skiområde er Whistler Mountain.

Alle værelser har aircondition, køleskab, te- og kaffemaskine samt tv. Desuden er det muligt at lave connecting rooms på dette hotel - altså at koble to værelser sammen. 

Vil du gerne forkæles lidt, så har hotellet en udendørs pool, spabad og et motionsrum, og så er der trådløst internet overalt på hotellet. 

På hotellet er der desuden:

 • 400 meter til nærmeste lift
 • Gratis parkering

Pris fra 9.780,- pr. person inklusiv fly fra Danmark tur/retur, transfer fra lufthavnen og liftkort.

Vil du med hertil? Så kontakt Annika Kölln, Senior Travel Advisor, på telefon 33 63 03 47.

The Westin Resort & Spa ★★★★

Tag på en 4-stjernet skiferie til The Westin Resort & Spa i Whistler. Hoteller ligger centralt i byen tæt på butikker, spisesteder og meget mere.

Hotellet tilbyder skiopbevaring og skiudlejning på hotellet. Det er også muligt at leje snesko samt at køre i hundeslæde fra hotellet.

Hvis du ikke har fået motion nok i løbet af dagen, findes der et fitness-center på hotellet, hvor du kan få pulsen op. En aktiv dag kan afsluttes med en afslappende tur i hotellets pool, spabad eller sauna.

Det er muligt at tilkøbe dejlige måltider på hotellet både morgen, middag og aften.

Alle værelser er indrettet med fuldt udstyret køkken, TV og en pejs, der fuldender den hyggelige atmosfære. 

På hotellet finder du desuden: 

 • Gratis internet
 • 300 meter til liften
 • Skibus
 • Gratis parkering

Pris fra12.560,- pr. person inklusiv fly fra Danmark tur/retur, transfer fra lufthavnen og liftkort.

Vil du med hertil? Så kontakt Annika Kölln, Senior Travel Advisor, på telefon 33 63 03 47.

Skiferie til Banff Liftort til tre skiområder

Banff ligger i et smørhul, og på en skiferie hertil kan du prøve hele tre forskellige skiområder: Mount Norquay, Sunshine Village og Lake Louise. Alle tre skisports-områder er inkluderet i dit liftkort.

Derudover er der to ting, som gør Banff helt speciel.

 1. Champagne powder: Den helt tørre sne! 
 2. Skiløb midt i The Rocky Mountains med udsigt over de endeløse bjerge

De tre skiområder

Mount Norquay ligger kun seks kilometer fra Banff. Du kan komme hertil med en skibus fra byen. Det er det mindste af de tre områder, og består af ét bjerg med 31 pister. Til trods for dets beskedne størrelse byder skiområdet på gode muligheder for carving og freeriding, da der ikke er så mange skiløbere her.

Sunshine Village ligger 18 kilometer fra Banff, og du kan også komme hertil med skibus fra byen. Dette skiområde strækker sig over tre bjerge, og byder på alt fra perfekte begynderpister til nogle af Nordamerikas mest udfordrende nedfarter. Sunshine Village har endnu en fordel: de er altid velsignet med masser af sne.

Lake Louise ligger 45 minutters kørsel med en shuttlebus fra Banff. Dette skiområde er det største og mest kendte af de tre med sine 128 pistekilometer. Det er det største skiområde i The Rockies. Det er et perfekt område for alle skiløbere - begyndere som eksperter. Fra toppen er der nemlig både en let og en svær piste. Lake Louise dækker også over de seks 'back bowls', som er fyldte med den eftertragtede Champagne powder.

Snesikre Banff

I Banff behøver du ikke bekymre dig om mangel på sne. Der falder nemlig mellem 10 og 12 meters sne på en sæson. Desuden er sneen i Banff verdensberømt for at være let og tør. Sneen kaldes Champagne Powder, og du kan godt glæde dig. Den lette og tørre struktur gør, at sneen meget sjældent bliver opkørt eller iset, og det kan meget vel forlænge skidagen - ganske enkelt fordi du bruger færre kræfter på at køre i den.

UNESCO-fredet skiområde

Nationalparken Banff National Park er den ældste af sin slags i Canada. Den er kategoriseret som UNESCO-Verdensarv, så når du står på ski her, foregår det i en storslået naturkulisse med udsigt til nationalparkens sneklædte bjergtoppe.

Alt du har brug for på skiferien

Det er ikke kun skiområdet, som er fantastisk i Banff. Byen er hyggelig med mange gode muligheder for at nyde ferielivet. Her er mere end hundrede barer, restauranter, kaffebarer og bagerier, så der er både gode muligheder for lækker morgenmad og en kold øl efter skidagen. Hvis skiferien skal suppleres yderligere, så har Banff også tre museer og flere hyggelige kunstgallerier.

Få et tilbud på skiferien til Banff

Drømmer du om en skiferie til Banff i Canada? Udfyld formularen her eller kontakt vores Senior Travel Advisor Annika Kölln på telefon 33 63 03 47. Så vil hun hellere end gerne hjælpe!

Se vores tre hoteller i Banff her

01

Ptarmigan Inn ★★★

Når du bor her, får du udsigt til sneklædte bjerge, og hvem vil ikke have det? 

Ptarmigan Inn ligger tæt på centrum, så efter en lang dag på ski kan du slentre gennem byen og måske nyde en kold øl eller et glas vin på en af byens barer.

På hotellet er komforten i højsædet, og alle værelser er indrettet med luksussenge, kaffe- og temaskine, klokradio, TV, gratis internet, strygebræt, strygejern, føntørrer og klimaanlæg. Du kommer altså ikke til at mangle noget. 

På hotellet er der også et wellness-område med boblebad og sauna. Men det er ikke kun kroppen der skal forkæles her: Restauranten sørger nemlig for god mad både morgen og aften.

Desuden har hotellet: 

 • 10 kilometer til nærmeste lift
 • Skibus
 • Gratis parkering

Pris fra 8.975,- pr. person inklusiv fly fra Danmark tur/retur, transfer fra lufthavnen og liftkort.

Vil du med hertil? Så kontakt Annika Kölln, Senior Travel Advisor, på telefon 33 63 03 47.

Caribou Lodge & Spa ★★★

Banff Caribou Lodge & Spa er et hyggeligt hotel med pool, spa, dampbad, sauna og fitnessrum. Med få minutters gang til centrum er du tæt på det hele. 

Endnu bedre er, at du kun bor 100 meter fra nærmeste skibus, som tager dig til og fra områdets skilifter.

Hotellet består af 195 værelser, som alle har fladskærms-tv, te- og kaffemaskine samt trådløst internet.

Desuden har hotellet: 

 • 10 kilometer til nærmeste lift
 • Skibus
 • Gratis parkering

Pris fra 11.565,- pr. person inklusiv fly fra Danmark tur/retur, transfer fra lufthavnen og liftkort.

Vil du med hertil? Så kontakt Annika Kölln, Senior Travel Advisor, på telefon 33 63 03 47.

Inns of Banff ★★

Et ophold på Inns of Banff er det, der fuldender din skiferie i Canada. Her kan du nemlig lade batterierne op efter en lang dag på pisterne, og så er det nemt at komme til og fra lifterne både om morgenen og om eftermiddagen. 

Fra hotellet er der udsigt til bjergene, som du kan nyde. 

Lad os være ærlige: Hotellet er et godt budgethotel i udkanten af Banff by. Dog er der kun en kortere gåtur ind til centrum, og skibussen holder blot 100 meter fra hoteller.

Hotellet har to restauranter, en inden- og udendørs pool samt sauna og spabad. Så der er rigelig mulighed for at få forkælet både krop og smagsløg, når du bor her.

Alle værelserne på hotellet har kabel-TV, internet samt te- og kaffemaskine. 

Desuden er der på hotellet: 

 • Gratis parkering
 • 10 kilometer til nærmeste lift
 • Skibus

Pris fra 8.485,- pr. person inklusiv fly fra Danmark tur/retur, transfer fra lufthavnen og liftkort.

Vil du med hertil? Så kontakt Annika Kölln, Senior Travel Advisor, på telefon 33 63 03 47.

Få et tilbud på skiferien til Canada

Vil du gerne have et tilbud på skiferien til Canada? Udfyld formularen herunder, så vender vi hurtigst muligt tilbage.