Snegaranti

Din tryghed Skigaranti på din skiferie

Nu har du muligheden for at sikre dig mod grønne pister med græssende køer. I hvert fald kan du regne med at komme på ski, uanset hvordan vejrguderne opfører sig.

Ved at tegne en snegaranti samtidig med bestilling af rejsen er du beskyttet således, at du i tilfælde af manglende sne på dit i rejsemål uden omkostninger bliver flyttet til en destination med sne eller alternativt bliver transporteret til et skiområde, hvor det er muligt at stå på ski.

I sidstnævnte tilfælde vil vi transportere dig til og fra skiområdet minimum 5 dage i løbet af din uges skiferie. Liftkortet konverterer vi og dækker evt. ekstraomkostninger i forbindelse med køb af liftkort til nyt skiområde. Hvis situationen er til at vi flytter dig/jer til et nyt rejsemål, hvor der er sne, tilbyder vi jer en rejse med samme type indkvartering og ydelser, som gælder for den oprindelige rejse.

Vær sikker på snegaranti

Snegarantien kan tegnes på alle rejser til Alperne og skal bestilles samtidig med rejsen.

Prisen er kr. 375,- pr. person. Garantien gælder rejsedeltageren selv, så hvis du har bestilt rejse sammen med andre, og I eksempelvis skal dele lejlighed eller hotelværelse, er det en god ide, at I alle bestiller snegaranti. Snegarantien kan ikke bestilles efter den 1/12-2020. 

Herunder kan du kontakte os, hvis du ønsker en snegaranti på årets skiferie til Alperne.